Öncelikle selamlar, keyifli muhabbetler
Bayadır aklımda olan tüfek ruhsatı için niyetlendim araştirdim, tüfek konusunda bayii ile anlaştım geriye sadece satınalma belgesi kaldı, fakat işin garip kısmı ruhsat büro ya iki defa uğradım ve ikisininde de 'avcılık belgen olmadan ruhsat vermiyoruz ilk önce acılık kursuna yazılacaksın sonra geleceksin ruhsatını vereceğiz ondan sonra da zaten avcılık belgen çıkmış olur ' cevabı ile karşılaştim, baya bi şaşırdım durumu anlattım araştırdım böyle bi durum olmadığını ve şuan için sadece sportif amaçlı kullanacağımı belirtmeme rağmen bi sonuç alamadım, bayiimin tavsiyesi ile bi üst mercii kaymakamlık makamına çıktım oradan kaymakamlık yazı müdürlüğüne gönderildim, bu arada evraklarim tamam (sağlık raporu,vergi borcu kağıdı vs..) yazı müdürlüğünden evraklarında birine yazı yazıldı, galiba emniyete sevk imiş,oradan tekrar emniyete geçtim,görevli memur sadece dilekçemi kabul etti ve telefon numaramı aldı galiba amir ile konu görüşülecekmiş, olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılacağını belirtti.Galiba yazı gelmiş av belgesi olmayıp tüfek alacaklara ruhsat verilmemesi ile ilgili..
Kafama takıldı araştiriyorum böyle bir kanun göremiyorum, ben mı yanlış yapıyorum diye şüphe etmeye başladım.
Abilerim,kardeşlerim ne yapmam lazım, haklıyım diye düşünüyorum,sicil kaydım yok,vergi borcum 1.000 TL'yi aşmiyor,bunun arkasını arayacağım eğer bir haksızlık var ise.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..