Gönderen Konu: Braton hakkında bilgi verirmisiniz  (Okunma sayısı 1579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat MEMİŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Braton hakkında bilgi verirmisiniz
« : 14 Aralık 2015, 15:17:17 »
Benim çok hevesle aldığım bir e.b var daha yedi aylık ama inanın üstün zekalı diyebikirim her şeyi mukemmel aport patrone soz dinlemesi mukemmel tek sorunum ferma birkere bile fermasini gormedim sadece ilk aldigimda kanat calışmasında vermişti birde drahtharım var o ilk avını fermasını 4 aylıktı verdiğinde hakada mukemmel avlar yapiyorum ama hevesim hep bratonda idi beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşklr.
Murat MEMİŞ
1977 ordu

Çevrimdışı Murat PAKEL

• *
Ynt: Braton hakkında bilgi verirmisiniz
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2015, 15:38:49 »
Bende breton sahibiyim. Araması aportu çelgini 10 numara. Ferma veriyor ama sabırsız simdilik. Bir abimiz de var resmen uzuyor fermada. Çok güzel kedili yor üstelik. Biraz seri ve hızlı köpekler ama yorulmuyorlar
  • Saint etienne darne çifte
  • Simson Suhl
  • Huğlu 104a/ Seçkin S3 superpoze
  • Özkanlar FX015
  • Akdaş AG 212
  • English Pointer
Murat PAKEL
1975 İZMİR

The following users thanked this post: Murat MEMİŞ

Çevrimdışı Vedat DURAN

• Müdavim Üyemiz
  • Epagneul Breton:Minimum ebatta Maksimum Performans
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2015, 17:20:15 »
Merhaba Murat Bey,
Öncelikle varsa kopeğinizin fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
anne baba bilgileri nedir yada üretici?
Kanaatimce biraz sabredin kopeğiniz gerçek maharetlerini göstermesi için daha küçük sayılır.
Hala ferma vermiyorsa ferma en iyisi 5-6 tane güvercin merada  kuş fırlatma makinası ile çalışmanız yerinde olacaktır.
Yanında bir arkadaşın  olsun eldiven giyip  kuşları makinaya koysun siz  uzaktan rüzgarın tersi istikametinden kopeğinizin burnunu daha verimli kullanmasını sağlayıp güvercin kokusuna köpeğinizi yönlendirin.ferma vermiyorsa yaklaştığında arkadaşın uzaktan kumandayla güvercini  fırlatsın ,kopeğiniz ikinci üçüncü yada diğer seferlerde ferma vermeyince güvercinin kaçtığını göreceğinden ferma verecektir.
sonucu bizlerle de paylaşırsanız sevinirim.
Detaylı bilgi için.
Vedat DURAN
0 543 831 3224

• Epagneul Breton, Winchester Select Lıght Gold
  • Epagneul Breton, Beretta 391 Light
  • Epagneul Breton, Fabarm L4S
  • Epagneul Breton, Zabala Side Look Çifte
  • Epagneul Breton , Akus Çifte
  • Epagneul Breton Benelli Vinci
Vedat DURAN
1974 Çan ÇANAKKALE
0 543 831 32 24
Mininum Ebat Maksimum Performans

The following users thanked this post: Murat PAKEL, Murat MEMİŞ

Çevrimdışı Murat MEMİŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2015, 22:12:54 »
VEDAT bey haklısınız fırlatma makinası çözüm olabilir ama bunun için iki şey eksik biri konum olarak ist de olamam biride güvercin burada yakalamaya kalksam katil diye ipe verirler bratonda istek güzel tek ava götürince araması yok drahtharımala gittiğindede oyuna vuruyor taki drahthar ferma verene kadar o zaman patrone oluyor aport mükemmel hemen hemen her vurulan kuşu o aport ediyor olmadı drahtharın ağzından alıp geliyor kediye ferma mükemmel eğitimleri güzel veririm hemen hemen 20 yıldan beri köpek bakar eğitirim ama diğer köpeklerimde böyle bir sorunum olmadı benim öğrenmek istediğim fermayı sonramı veriyor bu ırklar ilginiz için teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 22:15:32 Gönderen: Murat MEMİŞ »
Murat MEMİŞ
1977 ordu

Çevrimdışı Murat MEMİŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2015, 19:10:52 »
tşklr ilginiz güzel kız sanki bu yazıyı yazmamı bekliyormuş çarşamba günü 2 fermasını gördüm çok şükür biri kendiliğinden kalkan kuşun kokusuna diğeri ise kanat kırığı düşen çulluğu önce buldu fermalı ve güzel birde aportla tamamladı bu duyguyu kelimlerle anlatamam linkinide atmaya çalışacağım.

Murat MEMİŞ
1977 ordu

The following users thanked this post: Murat PAKEL