ahmet bey merhaba yıldız elegant a3 te çifte almayı düşünüyorum tavsiye edermisinz acaba? avı canlı bırakma sorunu olduğunu söylüyorlar htta sizinmi bilmiyorum namlu iç çapları hatalı olup 18.40 yaptırılmış şidi çok memnunmuş kullanan arkadaşımız performans olarak
merhabalar İsmail bey kardeşim.
evet iç çapı 18,40 yaptıran ve tüfekten çok memnun olan kişi benim
malzeme kalitesi ve işçilik olarak yıldızı tavsiye ederim. elinize aldığınızda ve atış yaparken güven veren bir tüfek. grupman ve penetrasyon açısından ben şuan için çok memnunum. hatta diğer tüfeklerimle avı öldürmüyor dediğim fişekler(winchester universal, lambro tordo vs.) hakkındaki görüşlerimi bile değiştirdi. daha önceden yıldız spzme poze kullanıyordum. onun da grupman ve deliciliğinden gayet memnundum. ne yazık ki bir kaza sonucu kaybettim. çifteyi ilk aldığımda ise yazın çok iyi avlar yaparken, kışın öldürmeme problemi yaşıyordum. fabrikadaki ustanın yönlendirmesiyle iç çapı 18,40a genişlettirdim. şuan tüfeği almak isteyen çok ama satmaya hiç niyetim yok.
bu işler biraz da şans işi. aynı marka da olsa aldığınız tüfekte sıkıntı çıkabiliyor. nasip, kısmet. tüfeğin güzeli her zaman ele geçmiyor, o sebeple iyi sahip çıkmak lazım.