0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fatih valla ben krom yaptırmayı düşünüyodum acaba hatamı olur
Franchilerin mekanızmaları azcık aralık kalsın horoz düşmüyordu . Bu modellerde de öylemi acaba.?SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cüneyt bey Bendekinde cok sukur oyle bir sorun yok fisegi mekanizmaya surerken dahi mekanizmayi elle yavas ca birakirim ona ragmen sorunsuz calisir. Affinity döner baslikli kinetik sistemlidir. Sizin bahsettiginiz eski modeller gazli olabilirmi ? Rastgele…
Uğur hocam tüfeğin kinetik olduğunu bilmeyen yoktur da... Eski modellerde mekanızmayı azcık hareket ettirin tetiğe basın horoz düşürmüyordu. Bu modelde de acaba öylemi ? merak ettiğimden sordum inceleme şansım olmadı maalesef çevremde olmadığı için..
yada Benim gibi yapıcaksınız kıyıpta kullanamıucan dolapda durucak )
Bir tüfek döner kafa ise ve üzerinde benelli yazmıyor ise uzak duracaksın benim genel kanım bu örnek beretta a 400 le kendini inkar etmiştir durumda ortadır.Yine bu üç firma birleşerek rekabet etmek yerine pazardan daha az maliyetle daha çok pay alma derdindedir eski ürünleri aratır olmuşlardır.
Mahmutoglu av dan alabilirsin yeni model ben 1 ay önce ağaç modelini 3200 e aldım sentetik daha ucuz