Emrah kardeşim a400 çift sistem değil gazlı sistem paylaştığın linkte net gösteriyor gazla çalışmasını kinetik olması için interia yayı gerek mekanizma içinde öyle birşey göstermiyor denemek için bulun bir a400 çıkarın gaz pistonunu atış yapın bakalım silah kendini kurucak mı kurmuyor çünkü gazlı sistem döner kafaya aldanmayın o sadece mekanizma kilidi için döner kafa kullanılmış ben denedim.
Köksal kardeşim ben a400 de kullandım maxus da kullandım ikiside güzel silahlar ikisininde artıları eksileri kişiye göre değişir a400 daha kibar hafif silah maxus az daha kalın kabze ve el kundağına sahip av üzerinde etki olarak şu bu yoktur sn. Tuncay hocamın dediği gibi iyi marka yoktur iyi silah vardır benim kullandığım a400 beni açmadı hüsrana uğradım ama şu an iki tanıdığımda var acayip memnunlar benim kullandığımla alakası yok hayretler içindeyim. Maxus içinde hatta back bore namlular için bu heryerde dolanan ince saçma sevmeme olayıda yok gayet iyi av yapıyor her grmda çatır çatır çalışıyor. Aynı anda dar namlular içinde kalın saçma sevmez gibi yorumlar var amerikada adamlar Benellilerle 40 50 60 grlarda 2-3-4 no saçmalarda çatır çatır kaz ördek vuruyor benelli namlu iç çapları 18.3 ve 18.4 aralığında değişiyor yani falanlar filanlar işte siz silahlara bakın yüzleyin hissedin o aşkı elinizde işte bu benim silahım diyin gerisini her iki silahta avda halleder merak etmeyin. Benim ise şahsi fikrim sadece ŞAHSİ maxus hastayım browninglere ama a400 ele aldımı bırakası gelmiyor insanın. Saygılar
Özgür abi çok sağol kafam biraz daha karıştı
2 side güzel tüfek biliyorum marka takıntımda yok bunuda belırtım
Bizim genel avlağımız Çukurova iklimimiz belli ama her avcı gibi şehirleride fet ediyoruz
dolayısıyla seçici olmak gerekiyor hak verirseniz Kış avlarından vaz geçemiyorum ama yaz avlarıda çok cazip ben 2 tane ayrı tüfek kullanıyorum buda bende bir boşluk yapıyor.2 farklı tüfek 2 farklı grupman ve etki bunu nasıl yenerim sorusunu güzel bir tüfekle sonuçlarım diye düşündüm bunu yaparkende pişmanlık yaşamadan tecrübe edinmek istiyorum çünki çok severek yaptığım bir Ata sporu.Tatlı bi tedirginlik var
Asıl sormak istediğim kullanmış olan arkadaşlar agustosun sıcagında yaptıgı bıldırcın avında randuman alıp kışın eksilerde keklik yada ördekdede bu randumanı alıyor mu ? Her 2 tüfeği sorma amacım o ilgin için teşekkürler.