Yavuz Bey 3-5 cm den fazla fark bir olmaz. Gerçi bu biraz duruma bağlı. Yavaş yanan barutlarda fark biraz fazla, diğer durumda daha az olur ama bana inanın biri avı öldürür, diğer öldürmez şeklinde apayrı fark olamaz. Bunun daha detayı ve hatta felsefesi yapılabilir ama bence özü genel olarak bu.
Ne var ki size malı farklı tanıtmaları ve bunların yedek parçalarının olmayacağını söylemeleri vahim. Namlu uzunluğunu bilerek öyle verip vermediklerinden emin değiliz. Fakat değiştirmek istememesi kötü. Dahası Hatsan'nın malını sattığı halde parçalarını satmaması e...lik. Daha ne diyeyim bilemiyorum. Sebebini, neden böyle bir durumu olduğunu da daha bilmiyorum ama her halükarda satılmış bir mal var ve müşteri ona ait parça talebindeyken karşılamakla YÜKÜMLÜ. Üretimden kalksa bile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı sözleşmelerine göre 10 sene parça temini garnatisi vardır. Bence üstüne giderseniz hakkınızı alırsınız ama biraz zaman, uğraşmak ister. Geçmiş olsun.
Yavuz Bey, ben bu sizin Hatsan'la ilgili sorununuzdan itibaren benimkiler de dahil kesip Hatsan bölümüne taşımak istiyorum. Fakat sizden ricam, Hatsan bölümünde uygun bir başlıkla yeni bir konu açın. Bir iki bir şey yazın veya yazmayın size kalmış. Ben buradan eksip o konuya yapıştıracağım. Bilginize.