2000 kisa kep 3000uzun kep 2000 düz bant 3000 yüksek bant 2000 tetik çekme mesafesi 37.5 cm 3000 36.5 cm bunlar ince detaylar ama o kadar önemi yok en önemli nokta agırlık 2000 3150 gr ortalama 3000 ise 3350 gr ortalama ağirliği var gezme avlarinda sorun oluyor buda kisiye gòre degisir tabi. Geçit avlari icin daha uygun 3000 üveyik tahtali ördek gibi avlarda , gezme avlari icin de uygun olan 2000 modelidir bence baska bi fark yok ikiside stoeger ayni namlu ayni şoklar.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Stoeger firmasından teknik bilgi alabileceğim birine aktarmalarını istedim.
Ordaki arkadaş yeni alacaksınız M3000 alın dedi.
Neden dedim?
Yeni üretim kilit sisteminde eskisinde 2 tırnak var bunda 3 dedi. Namludada farklılıklar var üretim kalitesi olarak dedi.
Bende m3000 sentetik alma gereği duydum. Ağırlığından sebep, biraz yakışıklılığından ödün verecek tüfek ama yapacak bişe yok. Ahşap tavsiye etmem düşse vs sıkıntı oluyor dedi. Ki doğru dedi dikenliklerden falan geçerken çiziliyor.
m3000 sentetik ile değiştirdim yani anlayacağınız... Av bayine mahçup olduğum için iptal edip başka yerden satın almak yerine üstündeki fiyat farkınada fişek almayı düşünüyorum.
----
Son birşey 66 almayı düşünüyorum. 71 mi dersiniz 66 mı?