hacı abi , bizde 28 tane mühre var . 2 çuvalla anca taşıyabiliyoruz . botu bıraktıktan sonra , 60 - 70 metre yürüyoruz . 2 arma fişek , tüfek , 1 çuval gerçekten çok zor yürüyoruz gölün içinde . o kadar mühre ile allah sana kolaylıklar versin . bu avda , düdüğü evde unutmuşum
. düdüğüm double nasty 2 . düdük olmayınca anladım değerini . işine karışmak akıl vermek gibi olmasın , yanlış anlama , düdüğü kesik kesik , vaaattttt , vaaaaattt , vaaaattttt , şeklinde çalarsan çok daha etkili oluyor . veya bana göre öyle . .
İyice ördekçi oldun ziya abi.
bu tüfek nasıl murat kardeşim . 66 namlumu . bu affinitiyi gölde gördüm . 66 namlu ile kullanan arkadaş gerçekten harikalar yaratıyordu . inanamadım 66 namlu ile o kadar mükemmel olduğuna . japon almasaydım affiniti alacaktım . ama ilk tercih skb oldu . ama bir tüfek daha alacak olursam bu kesin affinity olur .
Havalar güzel gidince onlarda gezmeye gitmişlerdir komşu ziyaretine bundan sonrası daha iyi olur inşallah,rasgele.
teşekkür ederim erol bey inşallah öyle olur . bu lodosun peşinden ördek olmuyor ne hikmetse . geçen senede aynısı oldu . lodos esti ördekler mafiş .
Yusuf abi öbürküler rusya ya şikayete gitmişlerdir,bidaha geldikleri zaman cezayı kesersin artık
bende ondan şüpheleniyorum berkay . keşke forumda bir kuş bilimcimiz olsada , bu ördeklerin bir gecede kaç km yol kat edebildikerini söylese .