Gönderen Konu: Süperpoze Seçimi İçin Yardım!  (Okunma sayısı 10448 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: Süperpoze Seçimi İçin Yardım!
« Yanıtla #25 : 30 Kasım 2015, 22:57:07 »
Akus mersedes yıldız fiat  :)  :) O kadar abartmayalım bence Akus skb ve webley scott ' a fason üretim yapıyor madem o kadar üstün ( Mersedes gibi ) bir firmada niye fason üretim yapıyor ?
(Mersedes gibi firmalar) kendi adları ile satış yapar.
Eyvallah yerli piyasanın en iyisi fakat bu fiyat bandınada fazlası ile yansıyor.
Bence Akus firması akdaş ve yıldızdan 1 gömlek üstündür 10 gömlek değil.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 19:21:11 Gönderen: Emrah TUNCA »
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 30 Kasım 2015, 23:41:51 »
Akus mersedes yıldız fiat  :)  :) O kadar abartmayalım bence Akus skb ve webley scott ' a fason üretim yapıyor madem o kadar üstün ( Mersedes gibi ) bir firmada niye fason üretim yapıyor ?
(Mersedes gibi firmalar) kendi adları ile satış yapar.
Eyvallah yerli piyasanın en iyisi fakat bu fiyat bandınada fazlası ile yansıyor.
Bence Akus firması akdaş ve yıldızdan 1 gömlek üstündür 10 gömlek değil.

Burada Akus un üstün olduğu gerçeğini kabul ediyorsunuz. Bu size göre bir gömlek bana göre 5 gömlek kişiden kişiye değişir.

Fiyatlarını gizleyip sadece görsellerini gösterim bakalım kaç kişi Akus kaç kişi Yıldız der merak ediyorum.

Mal meydanda fazla söze yok. Açıp bakınca fark bariz derecede belli oluyor.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

• *
« Yanıtla #27 : 30 Kasım 2015, 23:46:44 »
Saygı duyarım görüşünüze...
Benim görüşüm de Akus Akdaş ve Yıldız firmaları kalite bazında birbirlerine yakın firmalar. Aralarında uçurum yok...
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 23:50:43 Gönderen: Emrah TUNCA »
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2015, 00:23:52 »
Rıdvan Bey'in çizdiği sınırdan uzaklaşmış olmanın verdiği rahatsızlıkla birlikte buranın bir forum olduğu gerçeğinden hareketle Rıdvan Bey'den özür dileyerek Akus firmasıyla ile ilgili biraz daha söz etmek istiyorum.

Niyetimde olmakla birlikte henüz Akus tüfek sahibi olmadım ancak sitelerine girdiğimde galat-ı meşhur olan "süperpoze" ibaresi yerine bunun doğrusu olan "üst/alt çifte" ibaresini kullanan ülkemizdeki (benim karşılaştığım) tek firma. Bu ince ayrıntı -bana göre- yaptıkları işe olan dikkatlerinin ve profesyonelliklerinin bir göstergesi.

Yanlış hatırlamıyorsam, Sayın İbrahim Aysu'nun da ifadelerine göre ki kendisini referans kabul ederim ülkemizde tüfek üretim metodlarına en hakim firma.

Ayrıca Akus'un "süperpoze" tüfekleri en azından Yıldız'a göre o kadar pahalı da değil, 1800 liraya sahip olunabiliyor ki Rıdvan Bey zaten bir Beretta fiyatını gözden çıkarıyor.
  • Akdaş AH212 Kamuflaj 71 cm Yarı Otomatik
  • Yıldız SPZ ME Steel 71 cm Üst/Alt Çifte
1988 - Fethiye/Muğla - Bayramiç/Çanakkale

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 01 Aralık 2015, 08:49:49 »
Sayın Adem KOCA,
Arthemis'in pek kullanıcısı yok piyasada. Kullanıcı olmayınca yorum bulmak da zor. Az yorum içinde olumsuzları ile karşılaşınca pek araştırmadım doğrusu. Teknik özelliklerini bilmem; ama tüfeğinizin estetiği beni gerçekten cezbetti. Çok asil bir duruşu var. Hangi model acaba?
  rıdvan bey öyle sırağan bir model değil. kişiye özel yapılmış bir tüfek. dünyada bu tüfeğin 2.cisi yok. ama çok hariak tüfek. yerli ama her tüfekle yarışacak kalitede. dümya devleri ile yarışır vuruş atış olayımda
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Rıdvan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 01 Aralık 2015, 19:00:34 »
Arkadaşlar, son kararımı ve tüfek siparişimi verdim bugün.

Marka: Yıldız
Model: SPZ M (Ejektörsüz modelini tercih ettim)
Dipçik: Sol Avanslı (Solak avcılara uygun)
Tetik: Altın kaplama (İsteğe bağlı: Ekstra fiyatı: 180 TL)

Bizzat fabrikasından isteyebilirdim ama bir av bayii de nemalansın düşüncesi ile av bayii yolu ile siparişimi verdim.
Toplam Fiyat: 1550 TL

Konuya dahil olan ve kıymetli yorumlarını esirgemeyen herkese tekrar teşekkür ederim. Bütün avcılara rast gele...
1983

''Emek, yemek getirir.''

• *
« Yanıtla #31 : 01 Aralık 2015, 19:09:33 »
Hayırlı uğurlu olsun. Artık tüfek geldikten sonra yaptığınız avlar ile paylaşımlarınızı bekleriz... :)
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

The following users thanked this post: Rıdvan ÖZKAN

Çevrimdışı Feyyaz ÇETİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 01 Aralık 2015, 19:51:10 »
Rıdvan bey çok doğru bir seçim bende spz m 71. Namlu kullanıyorum tüfekle ilgili konularda tecrübe ettiklerimi yazarım yardımcı olmaya çalışırım güle güle kullanın Allah kazasız belasız avlar nasip etsin

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1983 Mudurnu/BOLU

The following users thanked this post: Rıdvan ÖZKAN

Çevrimdışı Rıdvan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 01 Aralık 2015, 20:36:52 »
Hayırlı uğurlu olsun. Artık tüfek geldikten sonra yaptığınız avlar ile paylaşımlarınızı bekleriz... :)
Çok teşekkür ederim :-) Tüfek gelmesine gelecek de daha büyük bir sıkıntım var. Harıl harıl Avcı Eğitim Kursu arıyorum bir an önce ava başlamak için; ama yaşadığım il ve civarında şimdilik maalesef bu kurs yapılmıyor. İnşallah tam teçhizatlı ve yasal bir avcı olunca paylaşımlarım da olur.
1983

''Emek, yemek getirir.''

Çevrimdışı Rıdvan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 01 Aralık 2015, 20:39:53 »
Rıdvan bey çok doğru bir seçim bende spz m 71. Namlu kullanıyorum tüfekle ilgili konularda tecrübe ettiklerimi yazarım yardımcı olmaya çalışırım güle güle kullanın Allah kazasız belasız avlar nasip etsin

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 71 namlusunu tercih ettim. Bazı ithal tüfeklerin sarı tetiği içimde ukde olarak kalmasın diye bir de sarı tetik istedim. İnşallah memnun kalırsam Beretta'ya fazladan vermediğim 5 bin lira da cebimde kalmış olacak. Daha doğrusu kredi kartımda :-D İzinli avcı olduktan sonra tüfekle ilgili konularda yardımlarınızı rica edeceğim. Çok teşekkürler, rast gele...
1983

''Emek, yemek getirir.''

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 01 Aralık 2015, 21:26:17 »
Hayırlı olsun,kazasız belasız avlar dilerim....
  • Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

Çevrimdışı Hamza SEDA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 01 Aralık 2015, 21:27:59 »
Arkadaşlar, son kararımı ve tüfek siparişimi verdim bugün.

Marka: Yıldız
Model: SPZ M (Ejektörsüz modelini tercih ettim)
Dipçik: Sol Avanslı (Solak avcılara uygun)
Tetik: Altın kaplama (İsteğe bağlı: Ekstra fiyatı: 180 TL)

Bizzat fabrikasından isteyebilirdim ama bir av bayii de nemalansın düşüncesi ile av bayii yolu ile siparişimi verdim.
Toplam Fiyat: 1550 TL

Konuya dahil olan ve kıymetli yorumlarını esirgemeyen herkese tekrar teşekkür ederim. Bütün avcılara rast gele...
Rıdvan bey hayırlı uğurlu olsun. Bende daha dün Yıldız Silah Pazarlamada Halil bey ile görüştüm. İnşallah Nisan ayında 1-66 cm namlu 70 mm fişek yataklı spz sm. 2-71 cm namlu spz me steel ve 66 cm namlu elegant a5 çifte yaptıracağım lakin elegant a5 yerine p71 profesyonel arasında kararsizim. İnanın bana çok memnun kalacaginiza şüphe duymayin. Ben aslen Antalyaliyim ve bizim köyümüzde avcılık bir yaşam biçimi çünkü bizim köy  geneli yörük  ve ben elinde beretta ve browningini satıp Yıldız alan 5-6 tane avcı biliyorum. Ve bu avcılardan biri İsa Yılmazlardır. Antalya ve çevresinde meşhur bir avcıdır. Ve babamdada var Yıldız p71 onun vuruşunu elimde ki ne Ata .cy yaptı ne de diğerleri. Şimdiden Allah kaza bela göstermesin
  • Özkanlar Fx12 (Standart) 66 cm namlu Yarı Kamuflaj
1984 AFYON