Arkadaşlar Özkanlar türkiyenin ilk çiftesini yapan firmadır bu firmayı karalarken birazcık vicdanlı olun. Babamda özkanların çiftesi var tüfeği bayağı bir eski tüfeği; daha bana avda kullandırtmadı
2-Bu firma bu forumda çok iyi ve köklü olarak bilinen bir firmanın mekanizma sistemini üreten bir firmadır.Yaptığı tüfekler gerçekten çok sağlamdır bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Ayrıca arkadaşımız bu firmayı kötülemiş lakin tüfeğin neresinde sorun var söylememiş bu biraz düşündürücü acaba bizim türk avcılarımız yabancı firmaları bu şekilde eleştiriyor mu maalesef hayır.Arkadaşlar ve değerli büyüklerim lütfen yerli firmalarımıza destek olalım tamam eksik yanları var ve olacaktırda lakin bu kadar ağır eleştiri yapmak biraz haksızlık olmuyor mu. Mesela Beretta,Browning,Benelli vb markaların hataları olmuyor mu. Tabi ki oluyor ama maalesef bu hataları görmezden geliniyor hemen şöyle deniliyor sonuçta kul yapısı. Ama yerli firmalarımız hata yaptığında ise hemen şöyle deniliyor ahaaa ne olacak bizimkilerin yaptığı tüfek bu kadar. Arkadaşalr yapmayalım vallahi günahtır billahi günahtır. Bakınız geçenlerde Özkanlar tüfeğin sahibi ile konuştum vallahi o kadar yakından ve içten konuştu ki benimle gerçekten mest oldum. Dedemden kalma Ata cy vardı daha öncedende yazmıştım burada vallahi kargo parasını bile ödettirmediler bana yaşadığım sıkıntı ile ilgili. Kral marka pozem ver geçen yıl aldım iğnede sıkıntı vardı gerçekten ilgilendiler. Yıldız Silah sanayide Halil Kara bey var;av sezonu açılışından önce fişek almıştım o kadar iyi ve samimi davrandı ki buradan kendilerine teşekkür ederim. Lütfen artık bu kadar eleştirmeyelim Lütfen. Benim bu tüfek üreticileri ile ne bir bağım var ne bir akrabalığım. Hepin izin avı da bahtıda açık olsun