bu yazılanların hepsi hikaye beyler.amaç farklı,ben 30 yıldır ordayım.milletin resmi hisseli tapulu arazisindeki evleri ,ellerinde yıkım kararı olmadan yıkan ,ben kanun manun tanımam diyen bir bld.başkanı ve vali var.ilk yıkılan ev benim.1993 yılında yapılmış,elektrik ve suyu var.1993 yılında burası ne kuş cenneti,ne sit alanı,nede ramsar anlaşması içinde,sadece normal bir köy.kanunen yıkarsa y.sit krl yıkar ,bld değil.
kuş cenneti deyip hangi cennetten bahsediyorsunuz.göllerin %70 kurutulmuş durumda,ana göller hariç.resmi olarak kurutulmuş,1 mt kanallar 3 mt derinliğe çıkarılmış,yüksekten gelen yağmur suları başka bir kanalla denize verilmiş,celtik suyu ilaçlı diye ,sular göle değil,denize bağlanmış.
ben geçen yıl ve bu yıl ,ördek,meke,vs kanatlı yumurtalarını ve yavrularını ,suyu çekilen yerlerde balık vs çakal,tilki,saz kedisi,uçan yırtıcıların yok ettiğini gördüm.
bu zihniyetmi doğayı koruyor.çıkmışlar yalandan yangın vs,BURALARI BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKTİLER,KİMLERE OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ.bekliyoruz.
GÖLLER BİLİNÇLİ OLARAK KURUTULUYOR,SONRADAN SİT ALANI (2004) OLMUŞ,30 YIL EVVEL YAPILMIŞ YAPILAR ,BUGÜN YAPILMIŞ GİBİ ,VE 25 YIL EVVEL BELDE BLD TUTTUĞU VE ŞU ANDA MEVCUT OLMAYAN BELDE BLD TUTANAKLARI İLE KANUNSUZ BİR ŞEKİLDE VE ALELACELE YIKILMAKTADIR.KANUNİ HAKLAR DAHİ TANINMIYOR.İNSANLARIN KAPILARINI KIRIP ,EŞYALARINI KALDIRIP KALDIRIP ÇÖP KAMYONLARINA YÜKLÜYORLAR,3-5 SURİYELİ HAMAL İLE(KAÇAK ÇALIŞTIRIYORLAR)
İNSANLARA TEBLİGATI AREFE GÜNÜ YOLLAYIP ,BAYRAMDAN SONRA 2.GÜN YIKIMA GELİYORLAR.?
SİT ALANI OLMASINA RAĞMEN ,BETON VE ASVALT YOLLAR VE BETON KLÜBELER YAPILIYOR BELEDİYE TARAFINDAN.AMA BİZE SİT ALANI.
DOĞA YOK EDİLİYOR BEYLER,HEMDE GÜMBÜR GÜMBÜR,BUNGOLOV EVLER YAPIP TURİZME AÇACAKLAR.ADAMLARA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ,İLK AŞAMA BİZİM EVLERİMİZ YIKILDI,SIRA ARAZİLERİMİZDE.
DİYECEĞİM,GÖLÜN İÇİNDE YANGIN ÇIKSA HANGİ HAYVANA ZARARI VAR,SUYUN İÇİNDEKİ NE BALIK YANAR,NEDE KANATLILAR,YILLARDIR YAKILIR,BEN HİÇ YANAN BALIK VE KUŞ NE GÖRDÜM,NEDE SESLERİNİ DUYDUM.TABİİKİ YAKILMASA DAHA İYİ AMA,İNANIN BUNLAR SADECE KANDIRMACA KENDİLERİ GÖLLERİ KURUTARAK,DEVAMLI KANAL AÇARAK,YAPI YAPARAK BURAYI YOK ETTİLER.91000 HEKTAR GÖL -ORMAN-KUMLUK ALAN İNSANIN İŞTAHINI KABARTIYOR DEĞİLMİ.