0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aleyküm selam abi ellerinize sağlık rastgelsin bizde durumlar aynı
ahmet bey kardeşim,eline emeğine ekibine yüreğine sağlık,..darısı ağız tadında geçen bol rızıklı kazasız belasız avlarına olsun.saylıcakla kal,..saygılarımla.
Maşallah diyelim nazarımız değmesin gözümüz gönlümüz açıldı,ağız tadıyla daha nice güzel avlarınız olsun inşallah.Rasgele.
Teşekkürler Erol Abi.Sizler bizim avlarımızdan keyif alırsınız.Ahhh ahhh gençlik diycemde bizde artık yolu yarıladık yavas yavas,yakında 20 cal hafif yaşlı tüfeği,dağ eteklerinde tavsan kovalamaya başlarız...Kayseriden Selamlar
yaşlandığını kabul ediyon yani Ahmet abi az daha yaşlan kopayla tavşan avına başlarsın. resimler her zamanki gibi süper eline sağlık
Dağda Türk kahvesi keyfi...
Bende kendimi keyfine düşkün sanırdım,one yav siz iyice aşmışsınız,dağbaşında Türk kahvesi ,busene geçti,seneye geliyorum yerimi hazırla Sırf o dağın başında o kahveyi içmek için bile gelinir Avınız keyfiniz muhabbettiniz hep daim olsun rasgele.
Maşaallah. Ortam güzel, av güzel. Elinize sağlık, avınız daim olsun...
Bu kekliğin nesli tükenirse senden bileceğim Ahmet.Yine yapmışsın yapacağını. Rastgele kardeşim ......
Rastgele şabanım nerelerde beşik mi sallıyor Göremedim sanki Hacı emmime selamlar...
Şimdi desemki Erol Abi,sucuk ekmekte vardı ızgarada uçağa atlar gelirsin😄 Abi başım gözüm üstüne,bıldırcına,kekliğe,balığa ne zaman dersen atla uçağa gel bekliyorum inş..Rastgele
Güzel bir gün olmuş tebrikler rastgele