Gönderen Konu: REZALET FİRMA BİR DAHA KAPIMDAN SOKMAM..  (Okunma sayısı 6101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Buğra METİLLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
REZALET FİRMA BİR DAHA KAPIMDAN SOKMAM..
« : 25 Kasım 2015, 14:21:11 »
herkese merhaba..huğlu 200 a çift kırma tüfeği aldım.tüfeğin namlunun yanındaki tahta resmen boya attı..ayrıca fişek patlatmıyor..az önce bu sorunları söylemek için aradığım yetkiliden şok bi cevap aldım..yağ sürerseniz dökülür dedi garanti kapsamında değil dedi..bende yapmıyorum kaldı ki 5 adet tüfeğim var hepsini aynı şekilde temizlerim dedim..fişek patlatmama sorununa da garanti kapsamında olmaz diyor..rezil firma bu size ders olsun arkadaşlar huğludan uzak durun..

The following users thanked this post: İsmail CEYLAN 16, Yaşar KÖKÇEN, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: REZALET FİRMA BİR DAHA KAPIMDAN SOKMAM..
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2015, 14:26:01 »
Geçmiş olsun Buğra bey.
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

The following users thanked this post: Buğra METİLLİ, Doğukan POYRAZ

Çevrimdışı Buğra METİLLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2015, 14:34:01 »
sağolun emrah bey..

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2015, 14:38:30 »
herkese merhaba..huğlu 200 a çift kırma tüfeği aldım.tüfeğin namlunun yanındaki tahta resmen boya attı..ayrıca fişek patlatmıyor..az önce bu sorunları söylemek için aradığım yetkiliden şok bi cevap aldım..yağ sürerseniz dökülür dedi garanti kapsamında değil dedi..bende yapmıyorum kaldı ki 5 adet tüfeğim var hepsini aynı şekilde temizlerim dedim..fişek patlatmama sorununa da garanti kapsamında olmaz diyor..rezil firma bu size ders olsun arkadaşlar huğludan uzak durun..
Bugra bey tüfeğinizin garantisi devam ediyor mu ?Sıfır mı aldınız. Bahsettiğiniz problemler garanti kapsamına alınmayacak problemler değil.
1994 BURSA-TAVŞANLI

The following users thanked this post: Buğra METİLLİ

Çevrimiçi Ercan KOÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2015, 16:10:41 »
Huğlu nun böyle birşey yapacağını düşünmüyorum. Bir daha aramanızı tavsiye ederim
1986 ORDU

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2015, 08:03:04 »
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.  Ancak Huğlu firmasındaki arkadaşları az çok tanıyorum, tüfeğin garantisi bitse bile bu şekilde cevap verecek bir arkadaş olamaz.  Yanlışlık olmasın.
1979 ankara

Çevrimdışı Buğra METİLLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2015, 08:16:56 »
Tüfeği sıfır aldım evet..yalan mı söylüyorum arkadaş sanki benim tüfek firmam var..İnanmak isteyen inanır bu adi firmanın rezaletini Yaşamaz. .hatta önce bi bayan çıktı o bile biraz ters konuştu ..benim adima siz arayın isterseniz müşteri seçiyorlarsa benim işime gelir..yoğunluk varmış sezon bitimi gönderin dedi bir de..

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2015, 08:55:10 »
Tüfeği sıfır aldım evet..yalan mı söylüyorum arkadaş sanki benim tüfek firmam var..İnanmak isteyen inanır bu adi firmanın rezaletini Yaşamaz. .hatta önce bi bayan çıktı o bile biraz ters konuştu ..benim adima siz arayın isterseniz müşteri seçiyorlarsa benim işime gelir..yoğunluk varmış sezon bitimi gönderin dedi bir de..
Buğra bey açmış olduğunuz konuda yazılan iletilerin hepsi size yardımcı olabilmek adına yazılmış.Kimse size inanmadığını belirtmemiş.Bu üslupla konuştuğunuzda Huğlu değil diğer tüm tüfek firmaları işinizi görmez.Bence biraz daha sakin olarak arayın servisi derdinizi anlatin.
(0332) 516 1153 bu numarayi aradiktan sonra 2 ye basarsiniz bayanla muhattap olmazsiniz
1994 BURSA-TAVŞANLI

The following users thanked this post: Doğukan POYRAZ

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2015, 09:35:34 »
Nasrettin hoca demiş ki bana damdan düşeni getirin  ;)
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimdışı Buğra METİLLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2015, 10:31:52 »
siz yazılanları okudunuz mu peki..ben nasıl hitap ediceğimi iyi bilirim..kimseyi de kırmak için demedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın..belki 3-5 ayrı danışman var bana sıkıntılı olan denk geldi..bayandan kurtulmak için 2 değil 125 e basıyorsunuz..yardımlarınız için teşekkür ederim keşke huğlu da sizlerin yarısı kadar ilgili olsa hiçbir sorun kalmazdı..

The following users thanked this post: Emrah TUNCA

Çevrimdışı Hasan BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 26 Kasım 2015, 12:22:41 »
Sıfır tüfek niye patlamaz ve boya niye atar.Sıfır tüfekte.Bence sorun bu..
Geçmiş olsun.
1982 Konya

The following users thanked this post: Buğra METİLLİ, Doğukan POYRAZ

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #11 : 26 Kasım 2015, 12:32:09 »
Normaldir.... Huğlu Bu...
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

The following users thanked this post: Zekeriyya TEKiN, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Zekeriyya TEKiN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 26 Kasım 2015, 14:52:16 »
Gecmis olsun abi
1980 kütahya

Çevrimdışı Buğra METİLLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 02 Aralık 2015, 13:02:31 »
öncelikle sıkıntımı paylaşan herkese teşekkür ederim..huğlu firma yetkilisinin sezondan sonra gönderin çok yoğun demesi üzerine burada bulunan bi ustaya verdim tüfeği..sonuç olarak tetik yaylarında sıkıntı varmış ve o yüzden sert vurmuyormuş iğnenin biride sağa vuruyormuş..gitti 100 kağıt sağlık olsun..şunuda söylemek isterim yıldız çiftemde buna benzer sorun oldu ve beş kuruş para almadan yaptı fabrika ne sezon sonu ne önü dediler gönderin dediler hallettiler..bu şunuda gösterir demekki çok arızalı tüfek var yoğunuz diyolar sezon sonu gönderin diyolar..karar sizin arkadaşlar..hiçbir firmayı kötülemek istemem sonuçta bir firma sahibi değilim..nacizane kulağınıza küpe olsun..huğlu ile olumlu olarak şunuda belirteyim bu çifte ile çulluk ve bıldırcın avı yaptığım zamanlarda çok memnun kalmıştım yiğidi öldür hakkını ver..

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 02 Aralık 2015, 13:13:32 »
Eskiden sadece iğnesi kırılırdı tüfeklerin, başka bir arızası olmazdı; seri üretim arttı, kalite azaldı.
1980-Antalya

Çevrimdışı Hasan BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 02 Aralık 2015, 13:35:18 »
öncelikle sıkıntımı paylaşan herkese teşekkür ederim..huğlu firma yetkilisinin sezondan sonra gönderin çok yoğun demesi üzerine burada bulunan bi ustaya verdim tüfeği..sonuç olarak tetik yaylarında sıkıntı varmış ve o yüzden sert vurmuyormuş iğnenin biride sağa vuruyormuş..gitti 100 kağıt sağlık olsun..şunuda söylemek isterim yıldız çiftemde buna benzer sorun oldu ve beş kuruş para almadan yaptı fabrika ne sezon sonu ne önü dediler gönderin dediler hallettiler..bu şunuda gösterir demekki çok arızalı tüfek var yoğunuz diyolar sezon sonu gönderin diyolar..karar sizin arkadaşlar..hiçbir firmayı kötülemek istemem sonuçta bir firma sahibi değilim..nacizane kulağınıza küpe olsun..huğlu ile olumlu olarak şunuda belirteyim bu çifte ile çulluk ve bıldırcın avı yaptığım zamanlarda çok memnun kalmıştım yiğidi öldür hakkını ver..
Yıldız alttan alta huğlu nun yerini alıyor.Çevremde gördüğüm kadarıyla yıldız kullanıcıları artıyor.Pozesi tutturdu işi...
1982 Konya

Çevrimdışı Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
« Yanıtla #16 : 02 Aralık 2015, 14:48:52 »
iki yıl önce bende bi problem için HUĞLU'yu aramıştım. adamlar güzel güzel cevap verdiler. derdimi çözdüler. poze de kurşun atmak için 1 adet 5 şok almak istediğimi söyledim. " siz adresi verin. biz size bedelsiz gönderelim. siz sadece kargo parası verin" dediler.

ben gayet memnunum. yeni bi çifte-poze alacak olsam yine HUĞLU alırım.
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • Best Arms 24" Slug Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

The following users thanked this post: Şener CANKAT

Çevrimdışı Mustafa ÇAKIR 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 07 Aralık 2015, 20:21:08 »
poze mi ben de aynı şekilde boya için yolladım.fakat benim tüfeğim keyfe keder sayılırdı 20 yıllık olmasına rağmen boya dökülmesi gibi bir şikayetim olmadı çizikler vardı birde motor kazasından kalma izler(motordan düştük ama kırmayı beceremedik :) ).2 ay gibi bir süreden bahsedildi göze alarak yolladım işleme alındıktan 3 hafta sonra teslim aldım.gayet güzel bir işçilikle hatta şikayetim dışında bir kaç rötuşta yapılmış olarak geldi. servisten memnun kaldım.sadece bir küçük eleştiri huğlunun tamir iletişim servisi biraz daha sistemli olabilir.belki oradaki arkadaşlar yoğundur anlayabilirim çokta sıkıntıda değil belkide.ama bana çok sistematik gelmedi bu tüfeğin kabulu kısmı ve en son gönderilme aşamaları.kargo,ücret vs..
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

Huğlu-104A////ATA Freelander

Çevrimdışı Emrah GÜNDEM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 08 Aralık 2015, 00:09:53 »
Biz gönderdik eski bi çifte huglu muz vardı ücretsiz olarak heryerini sıfır gibi yaptılar gönderdiler kargo ücreti bile ödemedik
1987 KONYA

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 08 Aralık 2015, 02:48:27 »
Şu huğludan bir vazgeçemediniz ucuzda değil meret. Bu ülkede sipahi stoeger armsan ve atadan başka markaya para vermeyin yazık günah.
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

The following users thanked this post: Doğukan POYRAZ, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Oğuzhan EKİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 09 Aralık 2015, 16:21:05 »
Şu huğludan bir vazgeçemediniz ucuzda değil meret. Bu ülkede sipahi stoeger armsan ve atadan başka markaya para vermeyin yazık günah.
Bu ülkede sipahi stoeger armsan atadan başka hangi tüfekleri kullandınız?

Çevrimdışı Hamza SEDA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 09 Aralık 2015, 16:48:09 »
Valla aynen yıldız şuan da çiftelerde en iyisi zaten gruptan olarak berettayı bile sollamış bir firma önümüzdeki 5 yıl içinde en çok aranan ve tutulan marka olacak ki zaten Arjantin de pazar lideri. Ha unutmadan söyleyeyim Berettacilar şimdiden kabullenmeyecekler lakin alın bir Yıldız bir de Beretta aynı fişek aynı şok aynı namlu görün grupman nasıl oluyormuş. Valla bu deneyi Montana da bir amerikalı avcı var youtube da Rizzini Beretta Browning süperpoze dericilik ve saçma dağılımı testi yaptı delicilikde şeffaf bir jel kullandı 1. Yıldız 2. Beretta 3. Rizzini 4 . Browning ti. Valla ben marka algısına bakmam kim daha iyi yapmışsa onu alırım. Nokta
  • Özkanlar Fx12 (Standart) 66 cm namlu Yarı Kamuflaj
1984 AFYON

The following users thanked this post: Buğra METİLLİ, Murat ALTAY 35

Çevrimdışı Talat YILMAZ 46

• *
  • çifte hastası
« Yanıtla #22 : 09 Aralık 2015, 19:46:51 »
Valla aynen yıldız şuan da çiftelerde en iyisi zaten gruptan olarak berettayı bile sollamış bir firma önümüzdeki 5 yıl içinde en çok aranan ve tutulan marka olacak ki zaten Arjantin de pazar lideri. Ha unutmadan söyleyeyim Berettacilar şimdiden kabullenmeyecekler lakin alın bir Yıldız bir de Beretta aynı fişek aynı şok aynı namlu görün grupman nasıl oluyormuş. Valla bu deneyi Montana da bir amerikalı avcı var youtube da Rizzini Beretta Browning süperpoze dericilik ve saçma dağılımı testi yaptı delicilikde şeffaf bir jel kullandı 1. Yıldız 2. Beretta 3. Rizzini 4 . Browning ti. Valla ben marka algısına bakmam kim daha iyi yapmışsa onu alırım. Nokta

sadece grupman yetmiyor hamza bey  tüfeğin  dipçiğinden tutun iğnesine namlu kromuna herşeyi ile çok iyi olmalı   1960  yapımı bir berettanın  kromu öyle duruyor , kilit sistemi  daha işlev görüyor  burdan arkadaşlar yanlış anlamasın yabancı hayranlığı yok fakat gerçekleri söylemek gerekir   şimdi  sadece grupmanı iyi   diye  yıldıza  en iyisi demek çok zor   
  • Huğlu 202B 12 cal 71&76 1-3 fix
Talat YILMAZ 
 K.maraş   1991