http://avlakforum.com/forum/avbis-izin-nasil-alinir-avbis-soru-sorunlar/buda-geldi-basimiza/msg1305351/#msg1305351 ibrahim beyin yaşadıkları ilk vaka değil tedbir alınmaz ise sonda olmayacak,
konuyu okuduktan sonra kendimi sorumlu hissettim ,..
dağtaş dere tepe demeden illegal yolla ''çoban'' sürü otlatan yetiştirme sahasını dahil ihlal edebilen sürü güdenlerin elindeki omuzundaki tüfeklere ve namludaki saçma atan elindeki belindeki tüfeğideki kartuşlarına değinmek istedim,..
bu şahsı muhteremler çokta masum değiller hani,.. siz kotroller esnasında şöyle bir bakın üstündeki fişeklerin içine tek kurşun dan daha çok fişek taşıyıp avın alasını yapmakta keçi zamanı tek kuşunu kurda ayıya değil keçiye atanlar yoğunluktaymış,..
hani yazık milliservete sizlerden ricam bir avcı olarak, (hepsi aynı demiyorum aynı kefeye koymaksızın söylüyorum ama yarası olan arkadaş varsa oda gocunsum be kardeşim) bu çoban denen bohçacı tayfasını bazıları adamlar kafasına göre bölgeye yasak dahil koyuyormuş , ben legal av yapacam yasak olmayan yerde iznimi alacam çoban arkadaş dağda bana yasak koyacak bu ne yüzsüzlük bu adamların eşkıyalığı bana sökmez avı bırakır keklik yerine onu adalete sürerim ardını bırakmaksızın herkes haftada genelde 1 gittiği avda ''aman ağıztadım bozulmasın boşver'' deyiverip uğraşmıyor , uğraşın kardeşim adam merkez av komisyonu muki yasak değip imzaya sunup karar alımış bu ne yetkisi bu neyin kafası,..
sonuçlar vahim olmadan bakanlık yetkililerini göreve avda madur olan avcıyı adalete davet ediyorum. tut bir avukat hepimizde telefon var al seskaydı görüntülü video kekliği çekerizde o anı elbet biri çekip kaydedebilir tut bir avukat çoban zaten kaybedecek iki kez hakim beye zaman ayır adam zaten ceza alacak ve mahkeme masrafları omuzuna oturacak 10 yıl sürü gütsün artık masrafı ödemeye,.. hakkımızı aramazsak çoban daha keklikle buluşamadan bizi dağdan daha çok indirir,.. haklarınızı bilin ve ardına düşün.
nahoş durumların yaşanmaması dileklerimle
saygılarımı sunarım.