Gönderen Konu: bu kendini bilmez köylüye ceza yokmu  (Okunma sayısı 1594 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
bu kendini bilmez köylüye ceza yokmu
« : 23 Kasım 2015, 20:07:44 »
s.a arkadaşlar ustalar biz burdan 200 km yol yapıyoruz bi avlaga vardık ve hemen köyün karşısı uzak köye atvyle bi it çıktı geldi başladı ukala ukale konuşmaya bizde önce bi selam verirsin dedik yok adam it havlayıp duruyor yok köylüyü getirecem kafanızda tüfekleri parçalattıracam felan fişman terbiyesiz laflar neyse uzatmıyayım muhtarda olsa evreklarına bakar limitine bakar rasgele der gider başka birşey yapamaz diye biliyorum bu TEHDİT EDENLERİN CEZASI VARMI YOKMU ISPATLADIGIMIZ VE ŞİKAYETÇİ OLSAK CEZA ALIRMI SORARIM SİZE SAYGI SEVGİLER
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: bu kendini bilmez köylüye ceza yokmu
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2015, 23:01:32 »
Ceza falan almaz. İnkar eder, uydurur birşeyler.
Ne kendinizi vurdurun, ne adamı vurun. Başka yere gidin.
Peşinizden oraya da gelirse ben emniyetçiyim diyin kaçar gider. Bu memlekette neden 3. sayfa haberi bol sanıyorsunuz, daha ne tipler var. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu korusun.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

The following users thanked this post: Gürkan ONAT, Ahmet KARA

Çevrimdışı Ahmet KARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2015, 16:09:26 »
Ceza falan almaz. İnkar eder, uydurur birşeyler.
Ne kendinizi vurdurun, ne adamı vurun. Başka yere gidin.
Peşinizden oraya da gelirse ben emniyetçiyim diyin kaçar gider. Bu memlekette neden 3. sayfa haberi bol sanıyorsunuz, daha ne tipler var. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu korusun.
+1000
1979 SAMSUN

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2015, 16:47:11 »
geçmiş olsun, her daim karşılaşlan durum, toplumumuzda avcıya karşı önyargı var.. bu tür durumlarda sonu ve sonucu yok tartışmanın,, uzak durmak lazım..

birde kekliğin keneyi yediği gerçeği var, bunu bilen köylüler keklik avına karşı..

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2015, 16:57:46 »
.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2015, 17:16:05 »
Mustafa bey haklısınız her ne kadar olursada olsun ama karşı zihniyette bir yerden sonra haklı 7 kişi ava geliyor bir grup kekliğe 7 adam 7 tavşan eder 14 keklik eder yani ordaki yaşayan canlıların bence yüzde onunu kapsıyor ve hergün gruplar halinde gelip limitlere uyan veya uymayan çok insan var bazısı uyuyor bazısı uymuyor köylü şikayetçi oluyor burda adamın da ön görüsü oluştu artık ülkemizde ama yinede siz haklısınız edebi edabi ile av yapıp böyle bi tepkiyle karşılaştığınız için haklısınız ama size bir tavsiyem var ben 30 yıldır koyde yaşadım sonra 89 da şehre geldim ama koyde yaşayan birine köylü denmesi oral birinin en ince noktasindan vurursunuz siz en iyisi başka bir merada ava gitmenizi öneririm saygilarimla
1953 Kırklareli Lüleburgaz

The following users thanked this post: Gürkan ÖZKAN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2015, 17:16:26 »
Mustafa bey bu durumda siz haklısınız. ancak kendini bilmez köylü derken ''köylü'' kelimesini lütfen aşşağılayıcı bir ithamla kullanmayalım. sizin o şekilde bir niyetiniz olmadığını tahmin edebiliyorum ama bu ifade yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. şuan bende köyde ikamet ediyorum yani köylüyüm. kurallara riayet ederek belgemle avımı yapıyorum, dışardan gelen misafir avcılarında başımın üstünde yeri var. size bu olumsuz davranışı yapan her kimse gereksiz yere işgüzarlık yapmış. köylü yada şehirli olması bişey değiştirmez.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Murat TEPE, Gürkan ÖZKAN

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2015, 17:49:26 »
emrah kardeşim ben daha yeni geldim köyden 3 senedir şehirdeyim köylü olarak aşagılayıcı bir kelime sarf etmek istemem köyde ya onun için yoksa köylü diye aşagılayıcı degil yanlış anlaşılmasın

Mustafa bey bu durumda siz haklısınız. ancak kendini bilmez köylü derken ''köylü'' kelimesini lütfen aşşağılayıcı bir ithamla kullanmayalım. sizin o şekilde bir niyetiniz olmadığını tahmin edebiliyorum ama bu ifade yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. şuan bende köyde ikamet ediyorum yani köylüyüm. kurallara riayet ederek belgemle avımı yapıyorum, dışardan gelen misafir avcılarında başımın üstünde yeri var. size bu olumsuz davranışı yapan her kimse gereksiz yere işgüzarlık yapmış. köylü yada şehirli olması bişey değiştirmez.
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ