Gönderen Konu: Av yoldaşlarım 6 aylık yumak ile punky  (Okunma sayısı 1622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Orhan DÖNMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Av yoldaşlarım 6 aylık yumak ile punky
« : 21 Kasım 2015, 00:35:36 »
Merhaba yıllardır av köpeklerinden özellikle kuş köpeğine ,pointerlere olan ilgimi bu yıl yavru köpek olsun elimizde büyüsün  eğitimini kendim vereyim diye sütten kesilmiş iki kardeş buldum yaklaşık üç aydır sahibiyim dişi olan punky ile aport eğitimine başladık çabuk kapacak gibi geliyor ancak iki kardeşi serbest bıraktığımda erkek yumak oyun bozanlık yapıyor o yüzden eğitimlere önce punky ile başlayacağım sanırım diğeri biraz dikbaşlılık yapıyor köpeklerim sizce nasıl

« Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 01:28:56 Gönderen: Orhan DÖNMEZ »
özhan Dönmez
Yaş 35 il 45 Manisa

Çevrimdışı Ertan ARIN

Ynt: Av yoldaşlarım 6 aylık yumak ile punky
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2015, 21:27:05 »
Özhan bey ,

Hayırlı olsun yavrular gelecekte size çok keklik tavşan yedirir inşallah! Bendede 1 yaşında erkek var bayağı ürkek o yüzden en kısa sürede eğitime göndereceğim.Keşke imkanım olsada kendim eğitsem ama işi profesyonellere bırakmak lazım zaten 3 haftadırda işe başladım zamanım yok.Allah utandırmasın keratalar çok sevimliler.

Urla'dan saygılar selamlar.
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

Çevrimdışı Orhan DÖNMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Av yoldaşlarım 6 aylık yumak ile punky
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2015, 22:09:52 »
Teşekkürler ertan bey
geçen gün yavruları aldığım manisa demirciden köpeğin annelelerinin sahibi nail abi aradı köpeğini çalmışlar evinin önünden üzüldüm...
emek ver eğit geliştir kapının önünden biri alsın götürsün aklım almıyor...
özhan Dönmez
Yaş 35 il 45 Manisa