Avda tüfek düşer çizilir el kundağı çatlar yerli olursa kromu problem çıkartır,hatta arıza yapar ama yerli tüfeğin fabrikası burda yollarsın yapar geri gönderirler yabancı silahı bi problem olsa yollayacağın yer çok uzak bir sezon elden gider;
Birde yerli ürün alırsanız ülkemizin ekonomisine,yerli sanayimizin kalkınmasına,ödediğiniz paranın ülkemizde kalmasına vesile olursunuz.
Bana göre yerli sanayimizde artık güzel ürünler yapılıyor.Sadece üreten ile tüketen el birlik olup daha güzel ürünlerin yapılması sağlanmalı,markalaşarak yurt dışı pazarlarda gerekli yerini almalı.
bugun bır av bayısınde bu muhabbetın aynısını yaptık ıkı tane jandarma komutan vardı ıste yerlı sanayımız soyle gelıstı soyle ısler yapıyolar dıye yabancı markaya o kadar paranın verılmemesı gerektıgını soyledı...
ben gecen yıl basladım ava ılk tufegım benellı premeuım du onu satıp sımdı bı beretta 303 ve 687 poze aldım yerlıyle ısım olmadı hıc..
komutanada sebebını soyle acıkladım kalkıp vıtrındekı bır huglu pozeyı aldım ve namlu ıcıne bakmasını soyledım ben onceden gormustum tufegı ıcıne bakınca lan bu paslanmıs dedı ıste komutanım dedım benım 35 yıllık 303 um daha cam gıbı duruyor aradakı fark bu dedım ve sasırdı...
ınanmayana yarın gıdıp resmını cekerım sıfır vıtrındekı huglunun...
sunuda bı dıp not olarak soyleyım 92 model bır hugluda bende var kullanmadıgım daha cam gıbı her yerı yerlıler eskıden daha ıyılerdı bence ama daha ıyısını nasıl yaparızı bır kenara koyup daha ucuzunu nasıl uretırız yolunu secerlerse daha vıtrındekı tufeklerı bıle paslanır...
bu mesajı okuyan bır huglu yetkılısı cıkarsa gıdıp kendı gozlerıyle gorebılır tufeklerını............