ben franchi intensity max5 camo 76cm namlu aldım, tüfek 8.9 mm yataklı, mükemmel bir dengesi var ayrıca omuzlayınca arpacığı çok net görüyorsunuz , keklik ve tavşan avlarında kullandım çok öldürücü bir namlusu var, 42 gr bp baby magnum ile akla zarar mesafelerden keklik ve tavşan avlarını yaptık, en çok hoşuma giden özelliği tek kurşun atışlarında mesafesi mükemmel, çoğu avrupa tüfeğin yetiştiremediği mesafelere çok isabetli tek kurşun atışlarımız oldu , ördek avında ise winchester süper xx fişeği ile ördekleri ölü gibi düşürüyor ve tekrar söylüyecem, diğer avrupa tüfeklerin saçmayı yetiştiremediği mesafeden , bu tüfeğin en iyi özelliği mesafesi baya iyi , düşünmeden alınız şiddetle tavsiye ederim.. ben almadan önce tam 6 ay boyunca araştırma yaptım yabancı sitelerden forumlardan sabahlara kadar araştırıp okudum , rakiplerine oranla daha kaliteli ve fiyatı yarısı, bence adamlar uyanmadan fiyat konusunda hemen alın .. yurt dışında winchester s3, browning a5 ve beretta a 400 ile fiyatları neredeyse aynı .. tercih sizin