Saygı duydum kardeşim, vallahi de billahi de..
Bu beş kitabın tamamı benim kütüphanemde de var, çok güzel kitaplar... En alttaki ikisinde çoğu üreticinin bile elinde bulunmayan arşiv bilgisi vardır, hatta bazı İngiliz üreticiler, kendi tüfekleri için kendi arşivlerinde bulamadıkları bilgileri bu iki kitaptan bakarlar
Çok para vermiştim ben de zamanında. Şimdi biraz daha uygun galiba. Diğerlerinde tarihçe pek bulunmaz ama onlar da teknik anlamda çok güzel kitaplardır.
Bu arada, şu Alman olanda (Doll's Head) , Intercepting Sear özelliği var biliyorsun değil mi ? Boxlock tüfeklerde milyarda bir rastlanır...
İbrahim Bey bu aşağıda gördüğünüz kitapların hepsini okumuş birisi olarak sizi trollemediğmden emin olabilirsiniz .
Soyle soyleyeyim, tüfeklerimin hepsinin patterni mükemmel. Ben bütün tüfeklerimi büyük kartonlari ortadan 2 ye bölüp ateş ederek saçma dağılımını kontrol ederim. Ancak Westley Richards ve damascus namlusu olan Army & Navy C.S.L tüfeklerimin patterni ve vuruş gücü çok fazla. Westley Richards'la yaklaşık 100 metreden hemde birçok sefer tahtalı vurmuşluğum var hemde çok etkili bir şekilde.
Umarım bu sorunuzu yanıtlar