Gönderen Konu: HUGLU SR112K SÜPERPOZE KONUSUNDA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM  (Okunma sayısı 9871 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUGLU SR112K SÜPERPOZE KONUSUNDA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM
« Yanıtla #25 : 17 Kasım 2015, 11:20:13 »
Teknolojik olarak engellemişler sizi ama teknolojiyi kullanıp tüfeklerin sol atma problemini çözememişler :)) geçmiş olsun
+1.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

The following users thanked this post: Samet BİRİCİK

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
« Yanıtla #26 : 17 Kasım 2015, 11:28:58 »
+1.

Teknolojik olarak engellemişler sizi ama teknolojiyi kullanıp tüfeklerin sol atma problemini çözememişler :)) geçmiş olsun

+2 😊
Adamlar bir şekilde sorunu çözmüşler😊
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 13:23:59 Gönderen: Atagan YILDIZ »
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

The following users thanked this post: Samet BİRİCİK

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #27 : 17 Kasım 2015, 12:38:26 »
Bende geçen yıl nitroyu alacağım zaman ilçedeki bayiden istedim,nitroyu aldığım yer ideal avın dağıtım yaptığı bayilerden değildi. Özellikle 2014 üretimlerden olsun dedim . Yanımda aradı bizim bayii, neden öyle istiyor müşteri, 2014 istemesinin sebebi ne gibi sorular sordular adamlar. Hatta 2 tane nitro istedi biri de rafta dursun diye. öbürünü 2013 göndermişler :) Neyse ısrarlı bir siparişten sonra istediğim tüfek geldi, 2014 üretim. Sol atma sorunu vardı tüfekte, bu sorundan 2 defa fabrikaya gönderdim dipçiği bana göre kısa olduğundan 2. gidişinde boyuma uygun yeni dipçik de yaptırdım. tek kuruş para almadan yeni dipçik yapıp gönderdiler. Şuanda çokşükür bir sıkıntı yok istediğim yere gönderiyor saçmayıda kurşunu da. Avından etkisinden vs çok memnunum.
Tüfeklerde sorun vardır yoktur o ayrı bir konu ama müşterinin her türlü isteğine cevap verip ilgileniyolar oyüzden bu konuda kimsenin hakkını yiyemem.
Arkadaşın bu sıkıntısına gelince, ideal av ile ilgili yazılanlara aynen katılıyorum. Kooperatif üretimi yapıp ideal ava gönderiyor, gerisi onlarda. İsteyen fe alır isteyen yeni modelini alır. Stoktakini eritmeden yeni model vermemek nedir, müşteri ne istiyosa onu vermek zorunda bu adamlar.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 17 Kasım 2015, 14:51:46 »
Sanki diğer markalar hatasız bursa kumaşı da Huğlu ya bahane buluyorlar.Bu sitede alt  namlusu merkezi vururken üst namlusu üst atan  Akdaş sürekli sol vuran stoeger öldürmüyor diye şikayet edilen Yıldız firmalarının şikayetlerini çok duyduk.
Kimse kendi pisliğini başkasınınkinle  örtmeye kalkmasın.

Herkes kendi kapısının önünü süpürsün yeter.

« Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 16:27:15 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Berkay TOPUZ

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 17 Kasım 2015, 18:57:58 »
Sanki diğer markalar hatasız bursa kumaşı da Huğlu ya bahane buluyorlar.Bu sitede alt  namlusu merkezi vururken üst namlusu üst atan  Akdaş sürekli sol vuran stoeger öldürmüyor diye şikayet edilen Yıldız firmalarının şikayetlerini çok duyduk.

Suat bey ben normalde huglu markasından memnunum hatta huglu çiftem var oldukçada memnunum.Bunlar sonuçta kul yapısı hata olabilir ama ideal avın böyle bi sekilde davranması düşündürücü açıkçası... sonuçta özel bir tüfek istemiyoruz normal standart katalogdaki bi tüfek.İdeal avda sonuçta huglu koop distribütörü bu satış yetkisini huglu koop veriyor.Açıkçası millet ister istemez huglu kooperatifide sorumlu tutar.
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT

The following users thanked this post: Cemal MADEN

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 17 Kasım 2015, 19:06:18 »
Bende geçen yıl nitroyu alacağım zaman ilçedeki bayiden istedim,nitroyu aldığım yer ideal avın dağıtım yaptığı bayilerden değildi. Özellikle 2014 üretimlerden olsun dedim . Yanımda aradı bizim bayii, neden öyle istiyor müşteri, 2014 istemesinin sebebi ne gibi sorular sordular adamlar. Hatta 2 tane nitro istedi biri de rafta dursun diye. öbürünü 2013 göndermişler :) Neyse ısrarlı bir siparişten sonra istediğim tüfek geldi, 2014 üretim. Sol atma sorunu vardı tüfekte, bu sorundan 2 defa fabrikaya gönderdim dipçiği bana göre kısa olduğundan 2. gidişinde boyuma uygun yeni dipçik de yaptırdım. tek kuruş para almadan yeni dipçik yapıp gönderdiler. Şuanda çokşükür bir sıkıntı yok istediğim yere gönderiyor saçmayıda kurşunu da. Avından etkisinden vs çok memnunum.
Tüfeklerde sorun vardır yoktur o ayrı bir konu ama müşterinin her türlü isteğine cevap verip ilgileniyolar oyüzden bu konuda kimsenin hakkını yiyemem.
Arkadaşın bu sıkıntısına gelince, ideal av ile ilgili yazılanlara aynen katılıyorum. Kooperatif üretimi yapıp ideal ava gönderiyor, gerisi onlarda. İsteyen fe alır isteyen yeni modelini alır. Stoktakini eritmeden yeni model vermemek nedir, müşteri ne istiyosa onu vermek zorunda bu adamlar.
Emrah Bey zaten ben huglu çifte kullanıyorum oldukçada memnunum.Ama ideal avın yaptığı resmen terbiyesizlik sanki para vermeden bedavaya veriyor...
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Stoeger m3000
1985 MUT

The following users thanked this post: Cemal MADEN, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 18 Kasım 2015, 09:21:37 »
Tüm arkadaşlara merhaba

Yorumlarınızın hepsini okudum ve bende kendi yorumumu ( Bir Huğlu koop. kullanıcısı olarak ) söylemek istiyorum,

Arkadaşlar burda sapla samanı karıştırmamak lazım 1.ci konu Huğlu koop. fabrika, 2.ci konu İdeal av ( Huğlu Av Tüfekleri Koop. Türkiye Distiribitörü)

Konuyu 2 ayrı noktada ele almak lazım..

Ben Hem fabrikanın hemde İdeal Av'ın birbiri ile uyumlu ve koordineli çalıştığını düşünüyorum. ( Kendi şahsi düşüncemdir )

Tabi ki eğer bu konu içerisine Huğlu koop. den ve İdeal Av'dan ( Distiribütörden )  bir yetkili dahil olursa herkes için daha aydınlatıcı bilgi verileceği kanaaatindeyim.

Ben kendim yıılarca Huğlu koop. çifte kullandım, Evet  100 yıllık bir geçmişi olan büyük bir firma ve üretici.

Yıllardan sonra Huğlu koop. büyük bir lokasyonla çok büyük yatırım yaparak tüfeklerin tamamını hem görsel olarak hemde tüfeğin ağırlığından iç yapısına kadar değişikliğe  gitti,Yani bu dönem geçiş dönemi,

Tabi ki arkadaşlarımız ve ( BENDE DAHİL ) Yeni model almak isteyebiliriz.

Konuyu kaynağından fabrikanın resmi yetkililerinden ve İdeal av yetkililerinden ayrı ayrı dinlemek lazım,Ben bu konunun çözümsüz kalacağı kanaaatinde değilim, Bir yerde bir yanlış varsa fabrika ve Distiribütörü ayrı ayrı dinleyip o şekilde hareket etme kanaatindeyim. ( Tabiki arkadaşımız tüfeği almak istediğinde ''Hemen siparişini geçiyorum'' denilmesi de çok önemli..

Tabi ki her konu eleştirilebilir. Biz burda bir yanlışlık var ise onu konuşmak için forum içerisinde bunu istişare ediyoruz.

Yavuz ACAR beyin açmış olduğu bu konunun en kısa sürede  bir çözümünün bulunması bir Huğlu koop. kulllancısı olarak benimde en büyük temennimdir.

Kendi kanaatim bu şekildedir.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 11:20:21 Gönderen: Hamza CİVİL »
1983 ANKARA

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 18 Kasım 2015, 09:41:05 »
Burada İbrahim Çakır kardeşe katılıyorum. konunun başına bakıldığında Huğlu Koop. Kötüleniyor 100 Yıllık firma kötüleme damgası yapıştırılıyor hemen. yorumlar uzadıkça bu sefer Huğlu dan memnun olduğunuz ortaya çıkıyor. İdeal av ürünü elinde tutuyorsa Huğlunun suçu nedir onu anlayamadık ? İdeal av Huğlu nun kendi dükkanı değil ki şunu sat bunu satma desin. Buradaki konu başlığı ideal av üzerine olması gerek. İbrahim Çakır kardeşin de söylediği gibi karalama gibi olmuş . arayın birde ilk ağız dan konuyu dinleyin sonra karalayın .
1979 Istanbul

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 18 Kasım 2015, 11:21:48 »
Bu forum da bütün tüfek markaları ile ilgili memnun olanda var,memnun olmayan da var. Burada öncelikle kullanıcı menfaatinin ön planda olması gerekir.Ürünlerin arızalı olması tabi ki fabrikayı,satış işlemlerinde ki sorunuda dağıtım firmasında bulmak lazım.Şimdi bir düşünün siz bir şey ürettiniz ve satması için birine vekalet verdiniz. Mal satıldı ama problem çıktı diyelim. Siz vekalet le satanımı,yoksa malın sahibini mi suçlarsınız.Diyelim ki vekalet alanda kabahat. O zaman da üretici vekalet verdiği satıcı yüzünden zarar ediyor. O zaman da vekaleti gözden geçirmesi yada önlem alması gerekir.Bu bakımdan sitem normal karşılanmalı. Bir sürü ülkeye satış yapan koca firma burada yorumlarla ne yükselir nede batar.Ben problem yaşadım mı : evet hem satışta hem üründe yaşadım ve bunu dile getirdim,bunda da bir art niyet göremedim,kendi adıma ,saygılar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

The following users thanked this post: Volkan KÖYDEMİR, Atagan YILDIZ, Yasin AKTAŞ, Yavuz ACAR

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
« Yanıtla #34 : 18 Kasım 2015, 13:24:51 »
Maalesef kimse ayranım ekşi demiyor Cemal bey😊
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

The following users thanked this post: Yavuz ACAR

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 18 Kasım 2015, 13:51:07 »
Bence pazarlama politikaları yanlış. Bu tarz üretim yapan firmalar ürünlerini kendi sitelerini kurarak satmalı.Ürün özellikleri  açıklanmalı müşterinin kafasında soru işareti bırakılmamalıdır.

Özel istekler fiyatlandırılmalı isteğe gôre üretim yapılabilmelidir. Müşteri ne alacağını  fiyatını ve özelliklerini bilmelidir.

Memnun olunmayan bir ürün geri alınmalıdır.

Tabiki mantıklı sebepler içerisinde.

Böylece ikinci şahıslarla polemiğe girmeye gerek kalmayacaktır.

Burada firma distribütörü denetlememektedir. Ya da denetlemek istememektedir. Oluşan bu karmaşık durumda müşteriye olumsuz etki etmektedir.

Ancak ülkemizde hala böyle kurumsal firmaların olduğundan bahsetmek pek mümkün değil.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 18 Kasım 2015, 19:14:29 »
Herkesin elinde mimli markanın iyi tüfeği, iyi markanın mimli örneği illaki var biliyoruz. Herkese inşallah iyi örnekler denk gelir. Merak etmeyin sadece servisi iyi firma seçin. Saygılar selamlar. ..
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Talat YILMAZ 46

• *
  • çifte hastası
« Yanıtla #37 : 18 Kasım 2015, 19:56:33 »

+1

özellikle de  bir iki arkadaş  huğlunun bir konusu  açıldığında hep huğluyu karalamaktan  ve elindeki tüfeği övmekten başka bir şey bilmiyor   tamam sevmiyor olabilirsin (belki sorun da yaşamış olabilirsin)   her  konuda bunu dile getirmenin  hiç gereği yok .
nitronun   solo atıyor aşağı atıyor  gibi  şikayetlere bir şey demiyorum  fakat  pozesi ve  gazlı otomatiği  ile  ordan burdan vuruyor diyen arkadaşın tüfeğin boy kundağının ölçülerinin  uymadığı  ve  ölçülerine göre yapılan  dipçik ile attığı yerden vuruyor ise  şimdi  tüfekte mi sorun yoksa atıcı damı arkadaşlar    sen a markayı seversin ben b markayı   düşüncelere saygı duymaklazım       
  • Huğlu 202B 12 cal 71&76 1-3 fix
Talat YILMAZ 
 K.maraş   1991

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
« Yanıtla #38 : 18 Kasım 2015, 20:57:09 »
Çok farklı yerden gireceğim ama bayiide bende bu yeni 103fe yi inceleme fırsatı buldum 2,5 hafta kadar önce tüfek rafta durmuyor zulasından aldı geldi bayi tüfeği elime alınca stoeger bile kuş gibi geldi. Tüfeğin görüntüsü, yüze gelişi çok güzel ama bi o kadarda  ağır...

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 21 Kasım 2015, 00:09:49 »
Burada İbrahim Çakır kardeşe katılıyorum. konunun başına bakıldığında Huğlu Koop. Kötüleniyor 100 Yıllık firma kötüleme damgası yapıştırılıyor hemen. yorumlar uzadıkça bu sefer Huğlu dan memnun olduğunuz ortaya çıkıyor. İdeal av ürünü elinde tutuyorsa Huğlunun suçu nedir onu anlayamadık ? İdeal av Huğlu nun kendi dükkanı değil ki şunu sat bunu satma desin. Buradaki konu başlığı ideal av üzerine olması gerek. İbrahim Çakır kardeşin de söylediği gibi karalama gibi olmuş . arayın birde ilk ağız dan konuyu dinleyin sonra karalayın .
Ahmet bey hugluyu kötülemiyoruz.Sadece içinde bulunduğumuz durumdan hoşnut olmadığımızı belirtiyoruz.Ben zaten huglu çifte kullanıyorum ve memnunum.Ama ideal av sonuçta huglu koop distrübütörü satış yetkisini huglu veriyor.Sonuç olarakta ister istemez millet tarafından eleştirilir
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Stoeger m3000
1985 MUT