Bende geçen yıl nitroyu alacağım zaman ilçedeki bayiden istedim,nitroyu aldığım yer ideal avın dağıtım yaptığı bayilerden değildi. Özellikle 2014 üretimlerden olsun dedim . Yanımda aradı bizim bayii, neden öyle istiyor müşteri, 2014 istemesinin sebebi ne gibi sorular sordular adamlar. Hatta 2 tane nitro istedi biri de rafta dursun diye. öbürünü 2013 göndermişler
Neyse ısrarlı bir siparişten sonra istediğim tüfek geldi, 2014 üretim. Sol atma sorunu vardı tüfekte, bu sorundan 2 defa fabrikaya gönderdim dipçiği bana göre kısa olduğundan 2. gidişinde boyuma uygun yeni dipçik de yaptırdım. tek kuruş para almadan yeni dipçik yapıp gönderdiler. Şuanda çokşükür bir sıkıntı yok istediğim yere gönderiyor saçmayıda kurşunu da. Avından etkisinden vs çok memnunum.
Tüfeklerde sorun vardır yoktur o ayrı bir konu ama müşterinin her türlü isteğine cevap verip ilgileniyolar oyüzden bu konuda kimsenin hakkını yiyemem.
Arkadaşın bu sıkıntısına gelince, ideal av ile ilgili yazılanlara aynen katılıyorum. Kooperatif üretimi yapıp ideal ava gönderiyor, gerisi onlarda. İsteyen fe alır isteyen yeni modelini alır. Stoktakini eritmeden yeni model vermemek nedir, müşteri ne istiyosa onu vermek zorunda bu adamlar.