İdeal av bayi bana da 2015 model istediğimi söylememe rağren 2013 üretimi,namlu kepsiz üretilen ilk üretim problemli bilinen bir Nitro gönderdiler. Aradım niye böyle oldu dedim. Bir şey olmaz,sen bir atış yap ,problem olursa ,garantisi var dediler. Atış yaptık,sol atma vb nedenle fabrikaya gitti. Huğlu da etkili olduğunu söyliyen Kartal Kafadar bey,eski model önemlimi sonuçta bu araba değil diyerek ikna etti.Sonuçta uzaayayım arızalar iki sefer fabrikaya gitmesine rağmen düzelmedi ve iade edip paramı geri aldım.Sonuçta tüfek ismi huğlu,ana sorumluluk bence Huğlu da. İdeal av bana da yalan konuşmuş ve özellikle 2015 dememe ve tamam diyerek beni bekletmesine rağmen 2013 tüfek gönderdi. Yani ideal av benim gözümde beş para etmez ve yalancı bir kurumdur.Bu durumu Huğluya iletmeme rağmen,olsun bir şey olmaz,kasa değişir,kepe tırnak ta takarız,arabamı bu ne olacak diyen ,sorunlar devam edince bunu Huğlu nun face grubunda ve d.a avcı forumunda yazınca beni gruplardan atıp yasaklatan Huğlu yetkilisi K.kafadar bey ve Huğlu hakkında ne düşünmem gerekir size bırakıyorum
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi