0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uğur kardeşim karşılıklı sevgi ve saygıyla hallolamıyacak sorun yoktur. Yeterki iyi niyet olsun. Iyi geceler
mehmet bey drect 32.34 de disparsante modeli ama aynı mesafeden atıldıgında kağıtta 20 adet saçmayı zor görüyorsunuz ..dediğim gibi disparsante fişekler markalara göre hepsi farklı tapaları..örnek verecek olursam fiochi disparsanteyle lambro disparsanteyi bir inceleyin ..lamro da tapa ortası + ve dışı pover piston tapa gibi kovalıdır ve alt kısmısa pilastiktir ..fiochi ise tapa sadece ortası + dış kısmı kovasızdır ve alt kısmıda keçe tapadır..
Biraz keyiflenelim ! No longer available
hahahaaaaaaaaaaaaaaa
Sevgili Dostlar, Ustalar,Yorumlarınız için teşekkürler, keşke bu Konuyu Açmasaydım. Türkiyenin her köşesindeki 'USTALARA' sevgi ve Saygılarımla.
En sevdiğim Ben küçükken, evde 45'lik, 60'lık tüm kasetleri vardı. Rahmetli babam çok dinlerdi, doğal olarak biz de dinlerdik...
Babanız nurlarda yatsın. Çoğumuz eskiden dinlemiş beğenmişizdir. Belki ondandır ama bence şu şarkıyı bu kadın gerçekten güzel söylüyor.not: Yukarıdaki soğutmaya çalıştığımız mevzuyu olduğu haliyle zamana bırakalım, rica ediyorum. Saygılarımla.