Gönderen Konu: KALİTE !!!!!!  (Okunma sayısı 10201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim BEKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
KALİTE !!!!!!
« : 10 Kasım 2015, 11:01:36 »
Şimdiye kadar okuduğum konularda ağırlık tüfeklerin kalitesinde konu açılmış ben bu kez insan kalitesinden bahsedeceğim eski vursan tüfeğime slug namlu yaptırma amacıyla arayarak tanışmak fırsatı bulduğum iki kaliteli güzel insan Ümit ve Erhan ustalara Avlak üyelerinin huzurunda ve tüm Stoeger ve Vursan kullanıcılarının adına teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti ilişkilerinde gayet insani ve yapabilecekleri tüm gayretleri ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaları takdire şayan insanlar tabiiki marka ve kullanıcı adına olumlu davranışlar markanın büyümesine olumlu katkı sağlayacaktır.Bana göstermiş oldukları ilgiden ve sorunlarıma  yardımcı olmalarından dolayı Allah razı olsun tüm markaların da aynı hassasiyeti göstermeleri açısından bu konunun örnek olması dileğiyle         
                                                                                                          Herkese Saygılar Rastgele
İbrahim BEKTAŞ
1970 ANKARA

The following users thanked this post: Engin TARHAN, Gürkan ONAT, Yavuz ACAR, Davut ATACA

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: KALİTE !!!!!!
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2015, 12:18:54 »
forumda almiş başini gidiyor  vursanın telefonuna kimse bakmıyor servise giden tüfek çok uzun zaman sonra gelıyor diye iki sefer aradım ikisindede sorun yaşamadım    1 ay önce almış olduğum m3000 için 5 no şok ve hindi şoku istedim teknik servis Erhan bey  saolsun hiç bi ücret talep etmeden gönderdi iki gün içindede  teslim aldım  teşekkürler Erhan bey ve stoeger firması
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Kemal HÜSEYİNOĞLU

• *
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2015, 18:02:06 »
Stoeger Vursandaki avcilarimiza olan tutum son derece özenli ve samimi. Eski tufegim m2000 modeliydi o dönemde kendileriyle kurduğum diyaloglarda çok olumlu izlenimler edindim. Ben de burdan kendilerine teşekkur ediyorum. Söylemeden geçemiyecegim bir husus varki yerli yabanci bircok firma bu konuya çok önem vermiyor. O da tufeklere ait kundak ölçüleri. Ben m3000 modeline ait kundak olcülerini bir Amerikan avci forumundan ögrendim. Keza Italyan firmalarindan sadece Franchi'de kundak ölçüleri yazar mesela Beretta sitesinde yazmaz. Remington ve Winchester'de vardir. Bizim en büyük av tüfegi üreticimiz Huglu'da -ki en son hazirladiklari silahlari gosteren en yeni sitelerini inceledim- hicbir tufek icin kundak ölcusu bildirilmemis. Oysaki avi vuran once kundak sonra omuz sonra namlu ve en son fişektir:) Saygilarimla
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 18:03:17 Gönderen: Kemal HÜSEYİNOĞLU »
  • Akdaş Superpoze
M.Kemal HÜSEYİNOĞLU
1961 İstanbul-Kadıköy

Çevrimdışı İbrahim BEKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2015, 23:30:56 »
forumda almiş başini gidiyor  vursanın telefonuna kimse bakmıyor servise giden tüfek çok uzun zaman sonra gelıyor diye iki sefer aradım ikisindede sorun yaşamadım    1 ay önce almış olduğum m3000 için 5 no şok ve hindi şoku istedim teknik servis Erhan bey  saolsun hiç bi ücret talep etmeden gönderdi iki gün içindede  teslim aldım  teşekkürler Erhan bey ve stoeger firması

Belki 20 defa aradım 15 inde görüşme sağladım.Takdir edersinizki koca fabrika servisine sadece iki değerli ustanın bakması hemde telefonla ilgilenmesi bile başlı başına zaman kaybı benim gibi günde beş kişi arasa baya bir zaman kaybı kamuya verilen tatilde bile çalışıyorlardı ellerine emeklerine sağlık.
İbrahim BEKTAŞ
1970 ANKARA

Çevrimdışı Çetin KESİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2015, 19:53:04 »

Ben forumda okudum 2 ve 5 şok ücretsiz gönderildiğini geçtiğimiz pazartesi aradım  2 3 kere açan olmadı sanırım yemekteydiler 12 civarıydı.15 20 dk sonra aradım açtılar durumu anlattım.sağolsun telefondaki kişi çok güzel ilgilendi sorularımı cevapladı.bana telefon numarası bıraktı isim soyisim adres istediğim ürünü yazmamı söyledi.yazdım ertesi gün kargoya verilmiş sabah elime geçti 2  -  5 ve hindi şoku sadece 7 lira kargo parası ödedik.çokta ilgiliydiler sağolsunlar.teşekkürler..
1988 Osmangazi / BURSA

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
« Yanıtla #5 : 18 Kasım 2015, 21:01:57 »
Bende mail yoluyla sentetik tüfeğimi kamuflaj kaplatmak istediğimi fabrikada yapılıp yapılmadığını ve fiyatını sordum, ertesi gün cevap geldi. Fabrikada 120TL ye yapıyorlarmış.

Çevrimdışı Ceyhun SÖNMEZER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2015, 21:37:58 »
Bende stoeger fabrikayı arayıp m3000 modeli için kısa dipçik tabanı ve hindi şoku istedim ücretsiz yolladılar.
  • Ata Neo12 Max5
1987 Adana

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 18 Kasım 2015, 21:57:40 »
M2000 için kısa dipçik pedi olmamasına rağmen yenisini gönderdiler  (ücretsiz ) hindi şoku varmı bilmiyorum 2000 için bilgisi  olan varmı arkadaslar
1976  istanbul

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 12 Ocak 2016, 09:26:22 »
Ben de stoeger kullanıcısıyım,fabrikaya istediğim her an ulaşabildim,bir hafta tüfek yayı istedim gönderdiler ertesi hafta kaşık istedim gönderdiler sadece kargo parası ödedim,bence stoeger hem üretimde hem de müşteri ilişkilerinde 1 numara.
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Emre SOYKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 13 Ocak 2016, 15:36:41 »
Ben de stoeger kullanıcısıyım,fabrikaya istediğim her an ulaşabildim,bir hafta tüfek yayı istedim gönderdiler ertesi hafta kaşık istedim gönderdiler sadece kargo parası ödedim,bence stoeger hem üretimde hem de müşteri ilişkilerinde 1 numara.

abi nasıl ulaştınız bende arıyorum satın alma için 4 ü tuşluyorum açmıyolarlar .Benim şoklar eksik ve kısa dipçik pedi isteyeceğim
1992-iSTANBUL

Çevrimdışı Atıf BAŞARAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 13 Ocak 2016, 20:46:48 »
Kalite kalite dediniz benide stoeger m2000 sahibi yapdiniz abi sonunda :)dun aldigim tufegimle bugun sayisiz atis ve deneme yapdim 24 gram fisekleri atiyor ama cikarmiyor(ozkursan).71 cm almayi dusunuyordum ama arkadasin elinde olmadindan kisa namlu aldim lazer tufegim 71 cm oldundan tercihim bu yonde oldu . Stoegeri metreyle olctum 65 cm :)soylenenin aksine 5 adet sok vardi yaninda aski kayisi harbi takimini hediye olarak zorla aldim :)lazerle 40metre atis denemelerinde stoeger kisa namlu olmasina ragmen lazerden daha toplu ve daha delici oldugunu gordum lazer gazli sistem ikisindede 3 numara sok var resimleri yakinda yayinlarim isallah.m2000 nin namlu kepinin kisa olmasi isallah ilerde sorun yaratmaz :)

« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 20:49:40 Gönderen: Atıf BAŞARAN »
Padisahda olsan Er kisi niyetine...

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2016, 23:10:34 »
Atif bey sacma daılımının resminide koysaydiniz daha guzel olurdu tüfeğiniz hayirli olsun
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 23:11:47 Gönderen: Ergin ŞİMŞEK »
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Atıf BAŞARAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2016, 00:26:23 »
Teşekkür ederim reis  bir iki güne kalmaz daha detaylı ve guzel bir çalışmayla resimleri paylaşırım ısallah guzel bir grupman hazırlıyorum.yalnız sunu söyleyebilirim stoeger 28 gram altındaki fişeklerin boş,kovanını fırlatmıyor yani guzel tüfek ama 24 56 gram efsane:)silah bayisi arkadaşım acaba tufekdenmi diye denedik başka stoegerde atmıyor aynı şekilde vursan 92 a da düşük gramacda calısmamakda kinetik sistem düşük gramaclarda kendisini kuramıyor gazlı tufegin tek artısı bu oldu ama mesafe grupman ve delicilikde stoeger :) bu çalışmayı bir kaç değişik tüfekle yapıp resimleri en kısa zamanda yüklerim işallah
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 00:29:36 Gönderen: Atıf BAŞARAN »

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2016, 00:42:05 »
Stoeger  teknik servisten Ümit beyle aldığım benellinin namlu boyası atması vesilesi ile tanıştım kendisi gerçekten ilgili fakat teknik serviste bir kişi daha var adını hatırlayamadığım aman ha bulaşmayın 2 kişiler zaten biri ümit bey diğer arkadaş insanlıktan nasibini alamamış ayrıca servis konusunda tüfeğin değişim konusunda o kadar tantana yaptık ümit bey 40 defa görüşmemize rahmen bir defa bey efendiliğini bozmadı ama diğer arkadaşla 3 defa konuştuk Allahtan arada telefon var insanın bası belaya giriyor diyorla ya o arkadaş beş dakikada adamın başını belaya sokar o tipte konuşma tarzıyla 45 günlük benelli tüfeğimin namlu boyası atmış 7.200 tl para ödemişim adam bana diyor ki siz bu tüfeği kullanmışınız ben hep kendimi insanlarla konuşarak iş bitiren biri olarak geliştirmeye çalıştım kavgadan hep uzak durdum ama diyorum adamın konusmaları sonunda teli yere vurdum büyük bi sıkıntı yaşamadığınız sürece sorun ortaya cıkmaz azıcık iş ceplerine dokunsun bak ne oluyo o bey efendilik bir müdür atamışlar başlarına 3 defa değişim çıkan tüfeğe 4 defa değişim iptali yaptı Allah kapılarından geçirmesin tüfeği değiştirmemek için olan dala verayı yaptılar en sonunda benelliyi kendilerine hediye etti babam 1 hafta sonra aradılar silahın düşüm yazısını gönderiyoruz diye ben 500 tl ye walter aldım bi tane orada bulunsun die hosuma gitti sezon basında bakıma yolladım arka yayını açmak isterken bozdum adamlar bütün tetik tertibatını bozulması muhtemel parçaları yenilemişler kargo parasıda ödeyip ödemediğimi hatılamıyorum belki 6 yıllıktır silah ama bir kuruş masraf talep etmediler bir gerçek yerli silahta ufak tefek şeyleri yapıyolar genel olarak ama sorun büyüdümü siz görün işte ozaman bakın neler oluyo iş o kadar büyüdü ki komandonun sahibi bizzat devreye girdide işimiz çözüldü bana stoeger demeyin ne isterseniz söyleyin benelli nin resmi distiribitörü olan firma bana benelli namluları böyle ben boyayım benelliden iyi olacak ömürlük olur diyosa zaten söyleyecek söz kalmıyo biz keriziz ya yok ateşli silah değişmezmiş yok 6 ay bi sene beklemem lazımmış italyaya gidip gelmesini resmen aptal yerine koymaya çalıştılar siz siz olun uzak durun ben yerlide bu kadar ne yaşadım ne duydum anlattığım insanlar gülüyor...
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Atıf BAŞARAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2016, 00:54:09 »
Reis kusura bakmada siz kullanmışsınız ne demek ya:)))süs dıye alan var mı tüfeği:)abi bu tur olaylarda belaya sokmayın basınızı 10 yıl boyunca her firma yedek parça ve servisi karşılamak zorunda.garnti şartına uyarsa bedava uymassa paralı şekilde. Sadece şikayet mercilerini es geçmeyin.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 00:55:19 Gönderen: Atıf BAŞARAN »

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2016, 01:21:48 »
Valla Atıf Bey beneimki stoegerde değil benelliydi 45 günlük tüfek ilk avında namlu boyası atıyor el kundağı köselerinden vernil atıyor adam boşver ya benelli böyle ben namlunu boyayayım kundaklarıda yaparım 20 sene arkana bakma ee bu namlunun yarın ortadan yarılmayacağının garantisi varmı olurmu öyle şey benelli bu diyor ama ümit beyin hakkını yemem o kadar tartışmaya rahmen bir defa bey efendiliğini bozmadı bozmadı ama sonuçta üretemedi diğer servisteki arkadas niye yeni tüfek vereyim sen bu tüfeği kullanmışsın diyor ee ben su borusu alıp duvara assam onada duvarda 50 sene bişey olmaz uzun lafın kısası ben benelliden soğudum sayelerinde bir insan abi ital tüfek böyle 1 senedir dipcik takozu bekleyen var der mi servis ben yeni tüfek aldım ama yinede konuyu benelliye taşıyacağım bir ingilizce öğretmeni arkadaşımla görüştüm sen yaz ben ceviririm dedi gururuma yediremiyorum yapılan muameleyi resmen.
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Atıf BAŞARAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2016, 08:37:11 »
Abi hic ugrasma tut bir avukat o ugrassin:) bir haftaya kalmaz senin sorununu cozerler tukedici haklari na git sonucda 2 yil garantili tufekler.bence abi tufek aldiginda kullanma :)cok guldum.adamin soyledigi kelimeye. Bu kadar dunya capindaki bir firmanin bu sekilde davranmasi ni akil almiyor.

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 14 Ocak 2016, 10:50:55 »
Avukata gerek kalmadı yenisini aldık ama illalah dedik bir daha ital tüfeğe bir kuruş para vermem karşında muhattap yok buradaki muhattap stoeger de kraldan çok kralcı hayalimdi meneviş kasa üzeri ördek gravürlü bir beretta sahibi olmak ama artık düşünmüyorum bile 12.000 tl para ödicem sonra burda stoegerle kavga edicem onların eline bakıcam şimdi yerlilerde poze konusunda takipteyim en azında gider fabrikasına kendi ölçülerime istediğim özelliklere göre yaptırırım hemde 3/1 fiyata bir problemde olsa muhattap var özellikle ömer akdaşa bakıyorum adama helal olsun her konuya tek tek cvp yazıyor ve gönderin halledelim diyor olmadımı git otur fabrikaya çözün arkadaş benim problemimi de karsınızda ürünün muhattabı var burda italde komanda banane diyor stoeger banane diyor italden başkasına tüfek demeyen beni bile yıldırdılar şartlar böyle olduktan sonra avrupa almanın mantığı yok çünkü av tüfeğini bir bakım veya tamir için avrupaya gidip gelmesi en erken 6 ay 1 sene gün veriyor adam git bütün çakmak beretta al öde 40.000 tl en ufak arıza 6 ay 1 yıl tüfek bekle akibetini bilmeden.
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Ahmet ÖZSAN

• *
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2016, 07:17:32 »
Sadece kullananların üründeki memnuniyetinden dolayı aldım.firma ilginç bir firma muhatap bulamıyorsun.askı aparatını bile parayla satıyorlar.yanından bile geçilmez.bu kadar müşteri kıymeti bilen firmanın arasında eziyet çekmeye gerekyok.tüfeğin bu gün gelecek hayırlısı artık
Ahmet ÖZSAN
1973 Yatağan MUĞLA

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2016, 07:36:13 »
Avukata gerek kalmadı yenisini aldık ama illalah dedik bir daha ital tüfeğe bir kuruş para vermem karşında muhattap yok buradaki muhattap stoeger de kraldan çok kralcı hayalimdi meneviş kasa üzeri ördek gravürlü bir beretta sahibi olmak ama artık düşünmüyorum bile 12.000 tl para ödicem sonra burda stoegerle kavga edicem onların eline bakıcam şimdi yerlilerde poze konusunda takipteyim en azında gider fabrikasına kendi ölçülerime istediğim özelliklere göre yaptırırım hemde 3/1 fiyata bir problemde olsa muhattap var özellikle ömer akdaşa bakıyorum adama helal olsun her konuya tek tek cvp yazıyor ve gönderin halledelim diyor olmadımı git otur fabrikaya çözün arkadaş benim problemimi de karsınızda ürünün muhattabı var burda italde komanda banane diyor stoeger banane diyor italden başkasına tüfek demeyen beni bile yıldırdılar şartlar böyle olduktan sonra avrupa almanın mantığı yok çünkü av tüfeğini bir bakım veya tamir için avrupaya gidip gelmesi en erken 6 ay 1 sene gün veriyor adam git bütün çakmak beretta al öde 40.000 tl en ufak arıza 6 ay 1 yıl tüfek bekle akibetini bilmeden.
Ben 412 L kullanıyorum yıkıcılığı çok iyi ama çift patlatmaya başladı .Ördeğe götüremiyorum.Kromunda problemler oluştu.Bence Akus un 7 pimlisine bir bakın.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2016, 07:58:09 »
Vallahide Billahide tüfek alıcaktım hen Stoeger i hemde Ata silahı aradım Stoegeri 20 defa aradım fabrikasının kapısına gittim en sonunda bekçi açtı telefonu. Bende gittim Ata aldım. Bunlar gerçek yaşadıklarım. Yanlış anlaşılmasın aramalarımın hepsi mesai saatlerinde oldu. Tabi bu 1 yıl eveldi şimdi değişmiş olabilir durum.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 20 Ocak 2016, 08:33:33 »
Vallahide Billahide tüfek alıcaktım hen Stoeger i hemde Ata silahı aradım Stoegeri 20 defa aradım fabrikasının kapısına gittim en sonunda bekçi açtı telefonu. Bende gittim Ata aldım. Bunlar gerçek yaşadıklarım. Yanlış anlaşılmasın aramalarımın hepsi mesai saatlerinde oldu. Tabi bu 1 yıl eveldi şimdi değişmiş olabilir durum.
cumartesi pazar ya da mesai saati dışı aramış olabilir misiniz,ben ne zaman arasam ulaştım,3 defada ücretsiz parça gönderdiler,
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Ahmet ÖZSAN

• *
« Yanıtla #22 : 20 Ocak 2016, 08:44:41 »
gürsel bey isabetli karar.tüfekte problem çıkarsa senin aramana gerek yok.Devrim usta her aşamada seni arar bilgi verir.her yere yetişen bir adam
Ahmet ÖZSAN
1973 Yatağan MUĞLA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 20 Ocak 2016, 11:04:04 »
gürsel bey isabetli karar.tüfekte problem çıkarsa senin aramana gerek yok.Devrim usta her aşamada seni arar bilgi verir.her yere yetişen bir adam
Devrim ustayla hafta sonu avdaydim. Ama Ata da da Devrim ustadan başkası işini cözemiyor .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 20 Ocak 2016, 11:09:08 »
cumartesi pazar ya da mesai saati dışı aramış olabilir misiniz,ben ne zaman arasam ulaştım,3 defada ücretsiz parça gönderdiler,
Selçuk bey tutkuyla stoeger almaya karar vermiştim. Hatta ata aldıktan sonra bile komando avdan stoeger şok lari aldım. Fakat aramalarimin hepsini hafta ici mesai   saatinde yaptığım halde ulasamadim .En sonunda bekçi ye ulaştım.  Amacım fabrika yakinda olsun problem çıkarsa hemen halledilsindi zaten. Yalnız yanlış anlaşılmasın stoeger kötüdür demiyorum. Saat gibi calistiginada eminim ama derdini çözmek de kolay olmalı diye düşündüğüm için Ata aldım.  Tabi korktuğum başıma geldi 3 defa servise gitti Ata sol alt atıyor diye. En sonunda Devrim usta halletti sorunu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul