0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forumda almiş başini gidiyor vursanın telefonuna kimse bakmıyor servise giden tüfek çok uzun zaman sonra gelıyor diye iki sefer aradım ikisindede sorun yaşamadım 1 ay önce almış olduğum m3000 için 5 no şok ve hindi şoku istedim teknik servis Erhan bey saolsun hiç bi ücret talep etmeden gönderdi iki gün içindede teslim aldım teşekkürler Erhan bey ve stoeger firması
Ben de stoeger kullanıcısıyım,fabrikaya istediğim her an ulaşabildim,bir hafta tüfek yayı istedim gönderdiler ertesi hafta kaşık istedim gönderdiler sadece kargo parası ödedim,bence stoeger hem üretimde hem de müşteri ilişkilerinde 1 numara.
Avukata gerek kalmadı yenisini aldık ama illalah dedik bir daha ital tüfeğe bir kuruş para vermem karşında muhattap yok buradaki muhattap stoeger de kraldan çok kralcı hayalimdi meneviş kasa üzeri ördek gravürlü bir beretta sahibi olmak ama artık düşünmüyorum bile 12.000 tl para ödicem sonra burda stoegerle kavga edicem onların eline bakıcam şimdi yerlilerde poze konusunda takipteyim en azında gider fabrikasına kendi ölçülerime istediğim özelliklere göre yaptırırım hemde 3/1 fiyata bir problemde olsa muhattap var özellikle ömer akdaşa bakıyorum adama helal olsun her konuya tek tek cvp yazıyor ve gönderin halledelim diyor olmadımı git otur fabrikaya çözün arkadaş benim problemimi de karsınızda ürünün muhattabı var burda italde komanda banane diyor stoeger banane diyor italden başkasına tüfek demeyen beni bile yıldırdılar şartlar böyle olduktan sonra avrupa almanın mantığı yok çünkü av tüfeğini bir bakım veya tamir için avrupaya gidip gelmesi en erken 6 ay 1 sene gün veriyor adam git bütün çakmak beretta al öde 40.000 tl en ufak arıza 6 ay 1 yıl tüfek bekle akibetini bilmeden.
Vallahide Billahide tüfek alıcaktım hen Stoeger i hemde Ata silahı aradım Stoegeri 20 defa aradım fabrikasının kapısına gittim en sonunda bekçi açtı telefonu. Bende gittim Ata aldım. Bunlar gerçek yaşadıklarım. Yanlış anlaşılmasın aramalarımın hepsi mesai saatlerinde oldu. Tabi bu 1 yıl eveldi şimdi değişmiş olabilir durum.
gürsel bey isabetli karar.tüfekte problem çıkarsa senin aramana gerek yok.Devrim usta her aşamada seni arar bilgi verir.her yere yetişen bir adam
cumartesi pazar ya da mesai saati dışı aramış olabilir misiniz,ben ne zaman arasam ulaştım,3 defada ücretsiz parça gönderdiler,