Gönderen Konu: selamlar avlak formu av tutkunu güzel insanlar  (Okunma sayısı 1927 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Şerafettin TURAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
selamlar avlak formu av tutkunu güzel insanlar
« : 08 Kasım 2015, 08:38:21 »
 merhabalar  adım şerafettin turan  gümüşhane nin kelkit ilçesindenim  ava büyük bir ilgim var eskiden beri ama yeni basleyacagim  daha önce yurt dışında oldugum için anca fırsatım oldu avcılık bhttp://avlakforum.com/forum/Smileys/default/cheesy.gifelgesi için yeni başvuru yaptım inşaallah evraklarımı birdahaki sezona kadar tamamlayacagım.  syn  abilerim bit tufek alacagım hatta bir yıldır takip ediyorum tüfek çok hoşuma gidiyor huğlu nitro beast  biliyorum sorunlu bir tufek oldugunu   bayagı kişi de problem çıktıgını .dedigim gibi tüfek çok hoşuma gidiyor  bazıları sonradan çıkan 7+1 serilerinde problem olmadıgını söylüyor. bunun için sizden yardım istiyorum  sizce ben de almaktan vazmı geçeym saygılarımla  herkese rastgele
  • Franchi affinity wood
  • Huğlu 104 a
1985 gümüşhane / Kelkit

Çevrimdışı Mustafa ŞEHZADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Yaban Hayatı Blogu
Ynt: selamlar avlak formu av tutkunu güzel insanlar
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2015, 11:03:07 »
Merhaba, hoş geldin :)
Yaban Hayatı Blogger, Bursa - Memleket : Erzurum

The following users thanked this post: Şerafettin TURAN

Çevrimdışı Mustafa SAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2015, 11:22:43 »
Hoşgeldin.Bende Ata Arms ile Armsan arasinda gelip gidiyorum.Galiba Armsan alacak gibiyim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa SAYAR
1981 Aliağa/İZMİR

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2015, 11:23:13 »
merhabalar  adım şerafettin turan  gümüşhane nin kelkit ilçesindenim  ava büyük bir ilgim var eskiden beri ama yeni basleyacagim  daha önce yurt dışında oldugum için anca fırsatım oldu avcılık bhttp://avlakforum.com/forum/Smileys/default/cheesy.gifelgesi için yeni başvuru yaptım inşaallah evraklarımı birdahaki sezona kadar tamamlayacagım.  syn  abilerim bit tufek alacagım hatta bir yıldır takip ediyorum tüfek çok hoşuma gidiyor huğlu nitro beast  biliyorum sorunlu bir tufek oldugunu   bayagı kişi de problem çıktıgını .dedigim gibi tüfek çok hoşuma gidiyor  bazıları sonradan çıkan 7+1 serilerinde problem olmadıgını söylüyor. bunun için sizden yardım istiyorum  sizce ben de almaktan vazmı geçeym saygılarımla  herkese rastgele
Şerafettin bey hoş geldiniz.Ben bu tüfeğin sorun kalmadı denilen(sonradan çıkan yeni üretim) 7+1 ini bu sene aldım,sol a çekme(dipçik ayarından vb değil) vb sorundan dolayı ,alır almaz servise gönderdim.Servisden geldi,bir çok bölümü deforme olmuş halde idi,gittim,değişik gr ve numara ,marka fişekle denedim,fişek sıkıştırmaya başladı.Tekrar fabrikaya gönderdim,arızaları kabul ettiler ve tüfeği iade ettim. http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-nitro-beast-71-66-namlu-yu-aldim-en-sonunda/        Nitro ile maceram kısaca burda.Amacım kimseyi kötülemek değildir,sadece Nitro hikayem budur.Umarım kazasız belasız ,kendinize uygun bir tüfek sahibi olursunuz...Şu anda Hatsan supreme combo set aldım ve şu an için memnunum...
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2015, 11:25:42 Gönderen: Cemal MADEN »
  • Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

Çevrimdışı Şerafettin TURAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2015, 12:19:04 »
Şerafettin bey hoş geldiniz.Ben bu tüfeğin sorun kalmadı denilen(sonradan çıkan yeni üretim) 7+1 ini bu sene aldım,sol a çekme(dipçik ayarından vb değil) vb sorundan dolayı ,alır almaz servise gönderdim.Servisden geldi,bir çok bölümü deforme olmuş halde idi,gittim,değişik gr ve numara ,marka fişekle denedim,fişek sıkıştırmaya başladı.Tekrar fabrikaya gönderdim,arızaları kabul ettiler ve tüfeği iade ettim. http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-nitro-beast-71-66-namlu-yu-aldim-en-sonunda/        Nitro ile maceram kısaca burda.Amacım kimseyi kötülemek değildir,sadece Nitro hikayem budur.Umarım kazasız belasız ,kendinize uygun bir tüfek sahibi olursunuz...Şu anda Hatsan supreme combo set aldım ve şu an için memnunum...
   hoş bulduk  cemal bey sizin  ahmet kaynup beyin ,kadir madran beyin ve bir ikaç kisi daha nitro beast te olan sorun yuzunden geri iade edenlerin forumdaki yorumlarınızın hepsini okudum ben de bir çok kişi gıbi bile bile almak istiyorum galiba ama baya  baya hatta %90 nı problemli aklım da birde ata venza var    sanırım biraz daha bekleyecegim gelecek sezona kadar                   
  • Franchi affinity wood
  • Huğlu 104 a
1985 gümüşhane / Kelkit

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2015, 12:29:09 »
Şerafettin bey hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.Fakat ne yalan söyleyeyim,Nitro çok yakışıklı ve etkili bir tüfek.Ama attığım yere gitmemek gibi bir huyu ve fişek sıkıştırması var idi.Alıp duvara assanız inanın tablo gibi.Huğlu nun Nitro daki bu problemi kesin çözmeden, bu tüfekleri satışa sunmaması gerekir diye düşünüyorum.Çünkü hem bu problemi kabul edip,hem piyasada ki tüfeklerin satışa devam ettirmeleri bana göre tuhaf bir ticari yaklaşım.Bu kadar para verip kumar oynarım,tutarsa değerinden iyi bir tüfeğim olur,tutmaz ise uğraşıp dururum derseniz,bence şansınız pek az gibi.Tekrar hayırlısı olsun ...
  • Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)