Gönderen Konu: termos seçimi  (Okunma sayısı 1277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
termos seçimi
« : 04 Kasım 2015, 22:19:05 »
arkadaşlar avda balıkta kullanmak üzere termos önerisi olan varmı acaba?
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı İsmail METE

• *
Ynt: termos seçimi
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2015, 22:24:15 »
Murat Bey, Stanley güzel termos ama biraz pahalı.Kendim üç yıldır kovea kullanıyorum,fiyat ve performansı gayet güzel.
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2015, 22:58:42 »
bende baktım stenley güzel dediğiniz gibi pahalı onun  yerine thermos markasını düşünüyorum kullanan varmı acaba aramızda
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Cömert ÖZEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2015, 23:39:10 »
Stanley ve aladdin marka termoslarım var. Tamam fiyatları yüksek ama bu iki markada , ödenilen bedeli hak eden bir performans sergiliyor.

Stanley classic vakumlu termosu İlk aldığımda fazlaca bir beklentimde yoktu. Açıkcası üzerinde yazılan rakamlarıda abartılı buluyordum , ancak ilginç bir ürün. Bendeki 1.2 litrelik olanı. 28 saate kadar suyu kaynama seviyesinde sıcak  tutabiliyor. (1.9 litrelik olanı 32 saate kadar , yani , hacim yükseldikçe sıcak tutma süreside artıyor. ) Ömür boyu garantili ve Bpa içermiyor.

Bu arada Bpa nedir ? İnternetten edindiğim bilgilere göre ,  ( Bisphenol A ) Polikarbon gibi plastik türevlerinin  yapısal şeklini koruması için imalatında ilave edilen bir madde. Ancak insan vücuduna girdiğinde hormon gibi davranıp , vücudun ürettiği diğer hormonlarla etkileşime giriyor.

Ve bunun sonucu  Bpa içerikli ambalajlarda besin ve sıvı tüketimi  sonucu

Kadınlarda , adet düzensizliği , Kadınlardaki Kalp Hastalıkları , Tip-2 Diyabet , Erkeklerdeki eşey hormonları değişimi , Beyin fonksiyonu, hafıza, öğrenmeyi yavaşlaması , BPA partiküllerinin astım oranlarını arttırma potansiyeli ,  kemoterapi tedavisinin etkisini düşürmesi  , ,kardiyovasküler hastalıklara ve karaciğerdeki enzim anormalliklerine sebep olduğunu gibi yan etkilerin görünme oranları yükseldiğinden , Hangi  marka termos almayı düşünüyorsanız düşünün ,
mutlaka Bpa içeriği olmayan bir marka tercih etmeye gayret gösterin.

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2015, 00:17:27 »
ben stanley kullanıyorum..cok sayıda termos denedim bence en iyisi o. birde discowery de izlemiştim en iyi stanley le aladdin chalanger diye bir model vardı. 12 saat ayazda dışarda beklettiler termosları en iyi muhafaza eden aladdin chalanger dı ondan sonra stanley di.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------