0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecesini gündüzün bilmem de bir seferde bu kadar cana kıyım doymayanlarin gözünü toprak doyursun
Alın işte size kültürden ne kadar uzak ''insanlarla''yaşadığımızın bir kanıtı.Ulan millet uzaktır yaralı gider diye tüfek doğrultmuyor bunlar 16 tane katlediyor...Lanet olsun vicdanın,merhametin ve insan olmanın gereğini bu kadar içine edenlere..Keşke plakayı kapatmasalar da nereli olduklarını hep beraber görseydikGerçi bilen biliyor kimin tavşanları tuzlayıp tenekelere bastığınını.
Şair ne güzel söylemiş. ''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz.. Lan bu kadar o...... çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?'' CAN YÜCEL..
Benim evde tv bu var . Belgesel kanallarını izlemek icin aldim. Belgesel kanalında programlar var orada polisler var yaban hayatı koruma polisi felan . Adamlar orman dan tut balikcilaga evcil hayvanlara kadar her yere bakıyor. Bizim ülkemizde niye yok olsa keşke. Gerçek polis gibi silahlı geyik vurulmuş mesela olay yeri inceleme yapıyor çekirdeği ariyor hayvanın için den çekirdeğinin balistigi ne bakıyor[/quot e]