Namlu içi temizliğinde beklediğimden çok daha fazla başarılı olan Armistol markasının şu ürününü alabilirsiniz... Fransız malı olan bu ürünün, bu kadar başarılı olabileceğini tahmin etmiyordum, gerçekten çok başarılı. Fransa'da kolaylıkla bulabilirsiniz.
Aynı markanın degreaser ürünü de aşağıdaki ürün ama degreaser ürününü almanızı önermem, daha ucuza bir çok degreaser var.
Degreaser için çok kaliteli bir şey almanıza gerek yok, hemen hemen her degreaser aynı işi yapıyor, ben uzun yıllar boyunca denediğim degreaser ürünler arasında çok büyük farklar görmedim, Alman, Fransız, İtalyan, Amerikan tüm degreaser ürünler birbirine çok yakın performans gösteriyorlar. Tek amaçları, yağ kalıntılarını, gres kalıntılarını, temizleyici kimyasal kalıntılarını tamamen çıkarıp, silah yağıyla yapacağınız yağlama öncesi, kupkuru tertemiz bir yüzey hazırlamak.
Bunların haricinde alınabilecek bir çok iyi ürün var ama BreakFreeCLP görürseniz mutlaka alın. Tüm işler için (Temizleme, Yağlama-Kayganlaştırma, Koruma) tek ürün kullanılacaksa, bundan daha iyisi yok. Temizleme de yapar, kayganlaştırıcı yönü de iyi, koruma özelliği de iyi... BreakFreeCLP, en iyi temizleyici değil, en iyi koruyucu da değil ama tüm işler için tek ürün kullanacaksanız, bundan daha iyisini ben görmedim.
Yurt dişindan alabilecemiz ürünler tavsiye ederseniz cok memmun olurum temizlik için