Gönderen Konu: Yarı otomatik aldım birde poze alacağım yardım bekliyorum  (Okunma sayısı 1380 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga TOKGÖZ

• *
  • Kartları Kader Dağıtır, Bizler Oynarız...
Merhaba değerli forumdaşlar;

Yakın Zamanda Armsan Phenoma Aura Slug namlu bir tüfek aldım.

Şimdi de saçma için kullanacağım ejektörlü selektörlü bir süperpoze almak istiyorum ancak çok para vermeden de aradığımı bulabilirmiyim bilemiyorum.

Uygun olarak Torun 405 ve Kral Tundra biraz daha iyi olarak ta Yıldız ve Huğlu'yu düşündüm...

Değerli yorumlarınızı bekliyorum... 
Armsan Phenoma Aura Slug / GAZİANTEP

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Yarı otomatik aldım birde poze alacağım yardım bekliyorum
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2015, 22:39:22 »
Sizin tercihiniz tamamen superpoze istemişiniz ama tüfeğinize yedek 66 veya 71 namlu alın fabrikasından 500 lira olması lazım bence daha makul olur.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Tolga TOKGÖZ

• *
  • Kartları Kader Dağıtır, Bizler Oynarız...
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2015, 00:03:11 »
Sizin tercihiniz tamamen superpoze istemişiniz ama tüfeğinize yedek 66 veya 71 namlu alın fabrikasından 500 lira olması lazım bence daha makul olur.

Öneriniz için teşekkür ederim 450 tl ye yedek alabiliyorum ancak ikinci bir tüfek olması daha çok ilgimi çekiyor... Belki biraz daha vererek torun yada kral alabilirim ancak kalite konusunda tereddütlerim var.
Armsan Phenoma Aura Slug / GAZİANTEP

Çevrimdışı Yasin ŞAHİN 06

• *
  • Avcı'nın olduğu yerde Av olma
« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2015, 00:40:55 »
Ben geçtimiz ay hem torun hemde arthemis aldım kralı kimse tavsiye etmedi ikiside güzel tüfek ancak hem omuza nişana gelişi hemde daha hafif olmasıyla arthemisi daha çok beğendim siz markadan çok bir bayiye gidip kendinize uygun pozeyi seçmeniz daha doğru olur isimlere takılmayın birde Çelik kasa tercih edin ederim
  • Üzümlü kooperatif otomatik 66
  • Arthemis enjektör sellektör süperpoze 71
  • English / Pointer / Dişi (Tina)
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Engin ÜLGER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2015, 01:20:42 »
Bende yedek kral düşünüyordum. Araştırdıkça çıta yükseliyor. En son yıldız ile akkar arasında kaldım. Biran önce almak lazım şunun burası bunun şurası dedikçe limitler devamlı artıyor. Ne alırsınız bilmem ama torun almayın. Ejektörde sorun çıkarıyor çok konuşuldu. Av fuarında ustası yeni eklemeler yaptık o devir bitti demişti konuştığumuzda ama şahsen ben o riski almam. Huğlu ağır tüfek ata yıldız ve akkar arasında seçim yapılabilir.
1990 ankara