Gönderen Konu: temin doğa sporları  (Okunma sayısı 9077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: temin doğa sporları
« Yanıtla #25 : 26 Ekim 2015, 15:20:05 »
fişek konusunda ARMER en uygun yer

TEMİN av dan 4-5 defa fişek dolum malzemesi aldım
herhangi bir sıkıntı yaşamadım
ama barut konusunda çok çok pahalı bir yer
Ben de çok güvenilir buluyorum. İşlerine değer katıyorlar, özenliler, hızlılar. Tevfik Bey'in sadece sesini duydum ama samimi sesini sevdim. Şikayet edeceksem sadece Hüseyin Bey'in fikrine katılıyorum. Armer'den hiç alışveriş tecrübem olmadı, sözüm yok.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Feyyaz ÇETİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 26 Ekim 2015, 17:30:39 »
Bu gün teminden leader beeper siparişi verdim promosyonlu ürünmüş yanında özkursan özel çulluk fişeğini hediye olarak gönderiyorlarmış. Firmayı aradım özkursan kullanmadığımı özkursan yerine meca nın fişeklerinden alabilirmiyim  dedim. telefondaki beyfendi tabiki dedi değiştirdiler. Gerçekten esnaf olarak çok kaliteli insanlar.
1983 Mudurnu/BOLU

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 26 Ekim 2015, 17:51:23 »
bugün benim siparişimde geldi gerçekten sözlerinin eriler tebrik ediyorum
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimdışı İsmail METE

• *
« Yanıtla #28 : 26 Ekim 2015, 20:13:20 »
 :D
Tefik Bey iyidir hoştur ama parayı çok sever :D Alacağınız ürünü özellikle de fişekse mutlaka Armer ile bir karşılaştırım. Tefik genellikle armerden 1-2 lira yüksek fiyata veriyor. Yoksa kargolamada falan asla bir sıkıntı yaşamazsınız. Ne aldıysanız o gelir. (Bir seferinde sipariş ettiğim ürün elinde kalmamıştı, arayıp haber verdiler benden teyit alarak yerine başka ürün gönderdiler o kadar...)
Tefik Bey iyidir hoştur ama parayı çok sever.
Kayserilidir Tevfik Abi  :) :) :)
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 26 Ekim 2015, 23:48:00 »
Temin av çesitlilik anlamında Türkiye de önde gelen firmalardan birisi.Talip abi ise tanıdığım en bilgili bayi çalışanı diyebilirim.Yaşıma göre uzun bi süre Temin avdan alışveriş yaptım.Benim edindiğim izlenime göre Temin avda söyledikleri fiyata tamam dediğiniz sürece problem yok.
Ama “ya bu sefer de böyle olsa olmaz mı” derseniz iş biraz değişiyor.180 tl lik kurusiki tabancanin yaninda verecekleri 1 kutu merminin hesabini yapabiliyorlar.Hadi onu geçtim 450 tl lik alışverişte 12.5 tl`lik farkı kaldıramadılar.
12.5 tl az para da değil aslında esnafın yerine koyarsak kendimizi ama tutumlari,verdikleri cevaplar çok hoş değildi.
2 yıldır alışveriş yapmıyorum. Bursada başka bir bayiden alışveriş yapiyorum.Ufak tefek hesap kitap işleriyle uğraştırmıyorlar sağolsunlar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 27 Ekim 2015, 01:36:04 »
Temin av alışveriş konusunda ilgilidir,çeşit boldur,kargo 2-3 icinde elinizde olur,Ama dikkat ederseniz özellikle fişeklerde fiyatlar hep piyasanın 2-3 TL üstündedir :)
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #31 : 30 Ekim 2015, 20:12:02 »
Tevfik abi dalında kurumsallaşmaya büyümeye çalışan bir insan. Kurumsallaşmaya çalışmak bazı zorlukları da beraberinde getiriyor.
Bu gün nasıl bir migrosa, bir kipaya, bir lc vaikikiye, bir beymene girip pazarlık yapamıyorsanız o da verdiği fiyatın kendisini
kurtaracak bir fiyat olduğunu düşünerek geri adım atmıyor.

Ben temin avdan şimdiye kadar 2 tüfek, kutularca fişek, aksesuar, teçhizat almışımdır. Daha tüfek dışında bir pazarlığımız olmamıştır.
Oda son tüfeğim ilkini normal fiyatından aldım. Benim 3-5 lirayla derdim yok, zaten önüne park edince :) burpark kafadan 15 dakikadan sonra
5 lira ekleştiriveriyor ve bende 15 dakikadan erken çıkamıyorum. Bende esnaflık yapıyorum faturam 958lira40kuruş ise 955 almam 958lira 40 kurş isterim. her SENE 1000 faturamda 3er lira kalsa 3400 lira eder. Aranızda aylık 3400 lira kazanan var mı? 12 ayın 1 ayı kurtulur. Evimin rızkıdır.

Bu yüzden ne anlaştıysam odur. Anlaşma sonrası 1 lira dahi inmem. Kendimde birilerinden kesmeye çalışmam. Ne olacaksa pazarlıkta olur
yada olmaz. Pararlığın üstüne pazarlığı ne kabul ederim nede yaparım.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 31 Ekim 2015, 00:06:24 »
fişek konusunda ARMER en uygun yer

TEMİN av dan 4-5 defa fişek dolum malzemesi aldım
herhangi bir sıkıntı yaşamadım
ama barut konusunda çok çok pahalı bir yer

+1
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Ahmet ÖZYILMAZERLER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 31 Ekim 2015, 18:22:49 »
Tevfik abi dalında kurumsallaşmaya büyümeye çalışan bir insan. Kurumsallaşmaya çalışmak bazı zorlukları da beraberinde getiriyor.
Bu gün nasıl bir migrosa, bir kipaya, bir lc vaikikiye, bir beymene girip pazarlık yapamıyorsanız o da verdiği fiyatın kendisini
kurtaracak bir fiyat olduğunu düşünerek geri adım atmıyor.

Ben temin avdan şimdiye kadar 2 tüfek, kutularca fişek, aksesuar, teçhizat almışımdır. Daha tüfek dışında bir pazarlığımız olmamıştır.
Oda son tüfeğim ilkini normal fiyatından aldım. Benim 3-5 lirayla derdim yok, zaten önüne park edince :) burpark kafadan 15 dakikadan sonra
5 lira ekleştiriveriyor ve bende 15 dakikadan erken çıkamıyorum. Bende esnaflık yapıyorum faturam 958lira40kuruş ise 955 almam 958lira 40 kurş isterim. her SENE 1000 faturamda 3er lira kalsa 3400 lira eder. Aranızda aylık 3400 lira kazanan var mı? 12 ayın 1 ayı kurtulur. Evimin rızkıdır.

Bu yüzden ne anlaştıysam odur. Anlaşma sonrası 1 lira dahi inmem. Kendimde birilerinden kesmeye çalışmam. Ne olacaksa pazarlıkta olur
yada olmaz. Pararlığın üstüne pazarlığı ne kabul ederim nede yaparım.

Tunç Bey,

Bizim söylediğimiz şey pazarlık veya toplam tutardan küsuratı kesmekle ilgili değil ki. Bizim söylediğimiz net, 1) e-temin başta fişek olmak üzere hemen her üründe muadili firmaların üzerinde fiyatlama yapıyor. 2) İnternet alışverişlerinizde herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız bu anlamda son derece güvenilirdir. Güvenilir olmakla, yüksek fiyattan ürün satmak ayrı kavramlar, dediğim gibi Tevfik abi iyidir hoştur ama parayı çok sever... ;D ;D
1980 İSTANBUL

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #34 : 31 Ekim 2015, 19:20:21 »
Benim de demek istediğim aynı şey fiyatlar eşit olmak zorunda değil.
migrosa giriyorum mutaş baldo pirinç 5500 lira carrefoura giriyorum aynısı 5250 lira kipaya giriyorum 6000 lira
coca cola zero kipada 1 litre 2.40 şok markette 2.29 migrosta 2.25 benim bakkalımda 2.00 lira BİM de 2.10 lira bizim yerel markettede 2.35 lira ama kapıma kadar servisi var (hizmet)
fiyatlar değişkenlik gösterebilir. düşünsenize 2 liralık bişeyden bahsediyoruz 2 lira ile 2.40 arasında 40 kuruş fark var ama
yüzdeye vurunca yüzde 20 demek. hizmetse sizin karar verebileceğiniz bir unsur.

Bu firmaların anlaşmaları ile alakalıdır. Ben kendimden örnek vereyim mal alıyorum nakit alırsam %8 daha iskontom oluyor.
Bunuda ya müşteriye yansıtıyorum yada kendime :) yansıtıyorum. Mal alıp 6-8 aylık çek verirsem bu iskontom olmuyor.
Bir ara benim alt bayim benden ucuza mal satıyordu neden nakit alıyor ben sıkışıktım ödemelerimi uzun vade yapıyordum.

Tevfik abiyi koruduğumdan değil yada korumaya çalıştığımdan değil. Ucuzda demiyorum zaten. Ama insanlarda durduk yere
fazla fiyat veripte malı satamamak istemezler. Artık devir öyle devirki tüketici bilinçli 100 yer bakıyor 1 yerden alıyor.
Seçim müşterinin 3-5 lira fazla yerine tüm piyasada 3-5 lira ucuz olup kamyonlarca mal satmayı herkes ister. Hele kredi kartı banka havalesi yada kapıda ödeme ile nakit çalışıyorsa. Ama bunlar olabilecekse olur.

Tabi işin içinde genel giderlerde vardır. Bir satıcı 600 lira kira verir dükkanına diğeri 1500 lira başkası 3000 lira ticaret neden yapılır eve ekmek götürmek için genel giderlerini cartını curtunu işçi ödemelerini ssk bağkur yapacaksın kalanı eve götüreceksin bu saydıklarımı malın üzerine üleştirip eve götüreceğin kısmıda üleştirip öyle bir değer belirleyeceksin. Tabi birde amortisman ve büyüme payı var onları saymıyorum bile.

Ben müşterilerimle açık açık konuşurum mesela benim alış fiyatlarımı bile bilirler bazı ürünlerde %100 ün üzerinde kar ettiğimide bilirler.
Bazılarında da %10u geçmez bazı ürünlerim piyasadan pahalıdır bazıları ucuzdur. Ama benim müşterilerim sipariş verdiklerinde bir daha geri dönmezler nerede kaldı diye... bunu da bilirler. Acilse 40 km ötedeki müşterime 500 gramlık kontaktör temizleyiciyi hemen koyar arabama (7 liraya alıp 10 liraya sattığım bir ürün) beklemeden götürür bırakırım. 30 lirada yakıt yakarım. Ben de genele bakıyorum müşterim ay boyunca kaç liralık sipariş vermiş kaç lira kazanılmış bu müşterinin bana ayrıca masrafı ne olmuş sene başı eşantiyonları cartlar curtlar hepsinide açık açık söylerim zaten evime 3-5 kuruş götürüyorum eşantiyona ayıracak param yok zam yapıyorum benden istediğiniz eşantiyonlar patronunuzun cebinden çıkacak diye patronda istiyor zaten onada belirtiyorum. Trilyon kazanmıyoruz ki 100bin lirasını müşteriye geri dönelim.

Ben Tevfik abiyi taraf tutmuyorum ama çokta iyi anlıyorum. Mesela bizim burada Yusufoğlu av da var yerel esnaf 3 metreye 4 metre bir dükkan hadi olsun kirası 300 lira Tevfik abinin yeri atl üst 400m2 vardır nereden baksan merkezde işlek cadde üzeri en aşşa 3000-4000 lira kira veriyordur. Çeşitte bol çok çeşit demek çok para demek değil aksine çok maliyet demek. E şimdi sen bir çay bahçesine gidiyorsun çaya 2 lira yazıyorlar çay ocağında 50 kuruş (ikiside çaykur kamelya çay) hanımı çoluğu çocuğu alıp çay ocağında mı içiyorsun. İskender kebap bizim aşağıda 12 lira gerçek İskender de 25 lira aynı gram et aynı salça tereyağ aynı pide sadece mekanların yerleri özellikleri farklı biri bi kere daha elit arabamın anahtarını alıp arabamı benim paramla park ediyorlar :) (deminki eşantiyon hizmet işte onlar bile bile sende bile bile) Fiyat piyasanın 2 katı ama gidiyorsun. Her hizmetin her şeyin bir bedeli mutlaka oluyor. Tabi bu biz tüketicilerden çıkıyor ne yazıkki ama oluyor işte. Piyasa serbest seçim müşterinin.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 23:19:57 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Ahmet ÖZYILMAZERLER

Çevrimdışı Burak BAYGENÇ

• *
« Yanıtla #35 : 23 Aralık 2015, 13:02:50 »
Sıkıntı sorun yaşamadan gönül rahatlığıyla ne isterseniz alın dün 4 kutu fişek aldım ilk başta sorun yaşadım mail attım ve direk aradılar yardımcı oldular daha sonra kargoya verdiler aradılar 4 kutu fişeğiniz kargoya verildi diye müşteriyi bu kadar düşünüp memnun etmek gerçkten  güzel
Kırklareli/Lüleburgaz    17.06.1990    0rh(+)
Armsan-Phenoma Carbo

Çevrimdışı Mustafa KABADAYI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 22 Ocak 2016, 13:27:52 »
Beni talip beyin ilgisi değilde kargonun ilgisizliği kızdırdı.yoksaki anladığım o ki talip bey harika bir insan.ilk alışverişim olmasına rağmen devam edicem.temin av güzel site çeşit bol.
  • Beretta S56E Süperpoze
  • Fias-Cesa 1800 Favorit Süperpoze
Avcılık bir yaşam tarzıdır.Babadan oğula geçen bir mirastır.