Ben ve ekibimde yıllarca mekapmış,içi yünlü botmuş,av bayisinde satılan ayakkabılarmış hep 30,40,40 tl verdik aldık ama ya dağda kayar,ya su alır,ya içi astarı yırtılırdı hiç yüzümüz gülmedi anlıycagınız avlık ve anlık çözümlerdi.Derby çizme ile bıldorcın avı yaptıgımı biliyorum ama eğer bu av artık hayatınızda vazgeçilmez ve lüks haline geldiyse tüfeğe köpeğe fişeğe yatırımı yapıyorsak kıyafette önemli tabi imkan meselesi ama biz ekip olarak 3 yıl önce north face e merrel ile tanıştık,bir kayserili olarak bu ayakkabılara bu paralar verilmez dedik ama 2 yıl sonra garantiden yenisi gelince,su almadığını dağda kaymadığını görünce keşke yılda 3 ayakkabı eskiteceğimize bi nortface alsaymısız dedik.Eğer imkanınız varsa bir defa alın,kalitelisini alın ve rahatlığı görün.Ben o kadar parayı bi ayakkabıya verdim ama helal olsun.Şimdide nortface kıyafetler kullanıyorum,kısacası yeni çıkam neyse yakışanıda iyiside o.Bence takip edin sorun soruşturun sezon indirimi,kampanya takip edin kalitelisini alın.