hadi hayırlısı maşallah rast gele
teşekkür eederim tucay hocam . inşallah hepimize rasgele .
Maşallah sezon güzel başlamış,bereketli ve daim olsun.
evet , gerçekten bu sene bereketli . hem bıldırcın hem ördek çok güzel inşallah . gerçi bıldırcın bitti sayılır , ama güzel avlar oldu .
teşekkür ederim ergin bey .
Elinize sağlık güzel av. Avınız daim olsun.
evet şahin bey . gerçekten güzel ve muhabbet bir av oldu . teşekkür ederim . hep beraber inşallah .
rast gele yeni sezon hayirli olsun
sizlerede rasgele süleyman bey . teşekkür ederim .
hayırlı olsun rasgele
teşekkür ederim özgür kardeşim sanada rasgele .
teşekkür ederim volkan hocam . hepimizinki daim olsun . allah avcıyı avsız bırakmasın
çok güzel görüntüler olmuş. rasgele hayırlı olsun.
teşekkür ederim tunç bey . amatörcede olsa bi kaç kare çektik . sizlerede rasgele .
maşallah yusuf abi daha iyileri rasgelsin karadenizde ördek bol bu sene inşallah dedin ya yüreğimin yağları eridi içimden deriin bir inşallah dedim
sağolasın emrah , teşekkür ederim . bitmedimi senin askerlik . görünmüyorsun uzun zamandır . geçen hafta gittiydik bu meraya .botla kanaldan göle inince bende çok şaşırdım . tüfek yanımızda olsaydı , oturduğumuz yerden 5 tane kesin çantadaydı
ama gölde tüfek sesleri maalesef ki vardı
. samimiyetime inan , 7 - 24 av yapmasalar , gece projektörlerle avlanmasalar , internetten imrenerek izlediğimiz ecnebiler gibi buralardada ördek , av olur . vurulan her bir ördek , 10 ördek demek , on ördekte yüz ördek . ama maalesef ve çok acıdırki , bulunca kurutana kadar devam ediliyor . ondan sonra av yok . avcı , vicdanı ile av yapmalı , avlanmalı . başkalarının hakkına saygı duymalı , riayet etmeli . gelecek nesilleri düşünerek tetik kesmeli . et ikinci planda olmalı . ama maalesef ve çok acıdırki , vicdansızlık avın çoğalmasına en büyük engel . inşallah bir kaç ay sonrada olur bu avlar . ama sanmıyorum .
tebrikler güzel av olmuş
teşekkür ederim berkay . daha güzelleri sizlerin olsun .