Gönderen Konu: yivli tüfek yardım.........  (Okunma sayısı 1607 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertuğrul DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yivli tüfek yardım.........
« : 17 Ekim 2015, 03:08:45 »
değerli arkadaşlar ben yivli av tüfeği alıcam, permi ile istediğin tüfeği getirebilirsin diyorlar, permi ile tüfek getiren bayi arkadaş varmı görüşüp anlaşıp tüfek almak istiyorum...şimdiden iyi günler dilerim...
1971 GİRESUN

Çevrimdışı Tirdad SETAYESHI

• *
Ynt: yivli tüfek yardım.........
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2015, 10:10:32 »
Öncelikle bütçeniz nekadar? Marka olarak düşündüğünüz var mıdır? Bu işi profesyonel oalrak yapan birkaç kişi var türkiyede; bu işi en yaygın yapan iki firmanın sahibiyle de arkadaşlığım var. Evet tabanca ithalatı deseniz Ankara ve rizede bu işi yapan kişiler var aynı prosedür zaten. Ama sizin bütçeniz belli ise ve marka seçimi yaptıysanız o şekilde daha doğru yardımcı olabilirim size. Ama permi işine girecekseniz eğer iyi bir bütçe ayırmanız lazım...
Siz kriterlerinizi buradan veya özelden yazın ben size adres göstermeye çalışırım..

• Blaser R8 Professional .30-06 Springfield
  • Blaser F3
  • Browning Maxus
  • Chesapeake Bay Retreiver
Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden,rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK
[img width=180 height=180]https://i.ibb.co/GpHQ3tL/photo-2019-01-16-09-

Çevrimdışı Ertuğrul DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2015, 23:05:13 »
öncelikle ilginize çok teşekkür ederim....

yivli konusunda çok yeniyim. daha çok atıcılık ve uzak mesefe atışları için en iyisini aramaktayım,bütçe sorunum yok.
1971 GİRESUN

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2015, 23:11:36 »
yani en az 50 bin lira ayırmalısın o işe
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Tirdad SETAYESHI

• *
« Yanıtla #4 : 23 Ekim 2015, 18:39:57 »
Bütçe sıkıntınız yoksa uzak mesafe atıcılığı için size tavsiyem
-SAKO TRG-42/22 (ben 22'yi tercih ederim .308 win kalibredir 42 ise .338 Lapua Mgnum). Arkadaşımda güzel bir set var satılık 25.000$ istiyor galiba...
-Steyr SSG04 (Pro-hunter olarak satılır Türkiyede) aradaki fark büyük SSG04 çok kalitesiz kalır onun yanında... semi-weight veya match namlusunu almalısınız amacınıza uygun... iki kalibresi var türkiyede: .308 win ve .300 Winchester Magnum. takribi fiyatı 13000-15000$ gibi olur...
-Blaser R8 Long Range. Aslında modüler sistem olmasından dolayı istediğiniz gibi bir set oluşturmanız mümkün. GRS veProfessional success kundakları amacınıza uygun olacak özellikle GRS kundağı mükemmel birşey. namlu olarak da hibrid (atış+av) kullanacaksanız Semi-weight(19mm) yok atış için kullanacaksanız Match(22mm) namlu. eğer satılmadıysa bir tane .300 win mag match namlu vardı hazırda. GRS kundak da koyulursa üstüne tamamdır. Ama yine de aynı şeyin .308 win kalibresini kombine ettirebilirsiniz veya peermi ile ithal etirebilirsiniz. böyle birşey isterseniz size maliyeti yaklaşık 16-17 bin € olur tabi dürbün hariç. Blaser R8 kim ne derse desin daha çok av amaçlı üretilmiş bir platform. o yüzden fazla atış tüfeği şeklinde düşünülemez ama bana göre Türkiye şartlarında en iyi tüfeklerden biri..
--------------------------------------
Remington 700: Eğer yurtdışı özellikle amerika kanada bağlantınız varsa .308 win kalibre bir remington 700 atış için adam edilebilir. 10.000TL gibi bir fiyata bulursunuz tüfeği geri kalanı da modifikasyon ve getireceğiniz parçanın size maliyeti. Bu tip şeylerin mevzuatı belli değil o yüzden yasak kardeşim gibi bir tutum var. ama piyasada bulunmuyor mu bulunuyor...

Bunlar dışında ayrıca özel seçeceğiniz tüfeği de birkaç ay bekleyerek getirtme şansınız var. bu işi yapanlardan tanıdığın da var özelden mesaj atarsanız size geri gönderirirm. Tabi maliyet çok artacak onu göz önünde bulundurmanız lazım. örn. CheyTac M300 getiren vardı 36 bin euro mu ne istiyordu. isterseniz bana özelden mesaj atın yardımcı olmaya çalışırım....
  • Blaser R8 Professional .30-06 Springfield
  • Blaser F3
  • Browning Maxus
  • Chesapeake Bay Retreiver
Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden,rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK
[img width=180 height=180]https://i.ibb.co/GpHQ3tL/photo-2019-01-16-09-