volkan bey ben iki defa mail attım b&p ye. ancak ikisinde de cevap yerine sayılır avın cevap vermesini istemişler. anlaşılan b&p bu fişekleri özellikle f2 yi türkiyede sayılır ava doldurtuyor. başka bir izahı yok. evet veya hayır demiyorlar. sayılır av cevap versin diyorlar. sayılır av zaten cevap verme tenezzülünde bulunmuyor.
b&p artık türk avcısı için ne anlam ifade eder bilmiyorum. ancak dün bir bayide 22 tl'ye f2 satılırken gördüm. bir kutu da ben almak istedim. kutular yeni dolum yani beyaz kahverengi. içini açarken biraz satıcı bozuldu falan ama gördüm fişekleri. yazı karekterleri farklı.yani fotolarını paylaştığımız ürünler. üzerimde nakit yok dedim. kredi kartıyla ödeyeceğim dedim. satıcıda post makinası yokmuş. zaten almak istemiyordum sadece görmek istedim.
bunu yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. ancak burdaki avcı arkadaşların da bilmesini istiyorum. 22 tl ye f2 oluyorsa kesinlikle türkiyede dolumu yapılıyor.
Orhan bey bizim buralardada bp fisegi 28 ila 30 liranin altinda satilmiyor.
Ustelik antep buraya daha yakin
saka bi yana bende genelde mirage kullanirim.
Ama bp ninde 2 paket fisegi her zaman evde elimin altindadir.
Yeni kutulu 34gr 6 no f2 elimde var ve eski kutulu olan bir arkadasimda ayni 34 gr f2. 6 no mevcut rica ettim bi kac tanesini önumuzdeki haftalarda bana ulastiricak.
Fisegi alir almaz ayni tufekle ayni sokla ayni kagida grupman testi yapmayi dusunuyorum.
Bakalim kagit uzerinde iki fisegin farki ve dagilimi nasil
Iki fisegi ancak boyle ayirt edebiliriz
Rastgele…