Gönderen Konu: ihtiyaç fazlası tüfeği başka ilde baba evinde bırakma ve çalınma hali?  (Okunma sayısı 1514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

kullanmadığım fazla bir otomatiğim var.
 yerli tüfek,
 atsan atılmaz, satsan satılmaz. kısa namnu zaten,,, güvenlik amaçlı şevrotin tüfeği yaptım onu. babamın başka ildeki evine bırakmayı düşünüyorum . elini bile sürmez gerçi.

eve hırsız girmesi ve çalınması halinde,
devlet baba, o tüfeğin  bildirdiğin adresten başka yerde ne işi var, sen ateşli silahlar kanununa niye muhalefet ediyon diye hesap sorar mı sorunsalı kafama takıldı.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 20:27:26 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
Kardeş ne diyecekler. Huğlu mu o yoksa kerar mı?
Babamın orada ava çıkıyordum dersin. bırakmıştım.
ne olacak müebbet mi verecekler. anca tutanak tutarlar o kadar.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
silahın şubeye belirtilen adresin dışında bulundurulması suç teşkil ediyor mu anlamaya çalışıyorum. 2013 tarihli iç işleri bakanlığı silah ruhsat işlemleri birleştirilmiş genelgesine baktım bu konu ile ilgili birşey göremedim.

huğluyu sattım bir fazla kerarım kaldı. 3 ten fazla tüfek hamallık gibi gelmeye başladı tunç.
1978-İZNİK

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
ruhsatın fotokopisini bırak eve.hiç bişey  olmaz.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
benim dedemin tüfeği yazlıkta çalınmıştı.
tutanak tuttu jandarma başkada bişey yok.
buzdolabını kapıya kadar götürmüş :) biz içeri sokarken kapının kasasını sökmüştük :) eminim çok uğraşmıştır çıkarmaya
kapının önünde bırakmış.
bisikletimi bile bahçe kapısına kadar götürmüş bahçe kapısını açamadığı için onuda orada bırakmış.
sadece tüfek ve televizyon gitmişti yanlış hatırlamıyorsam çocuk sayılırdım. 15-16 yaşlarındaydım.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 babamın evi şehrin göbeğinde güvenli bir yer en üst kat.  sadece ruhsat fotokopisi ile durabiliyorsa fena fikir değil.

avmlerde falan kullanılan el dedektörüyle  giriyorlar diye birşey duymuştum yıllar önce.  altınları öyle buluyorlarmış.  hırsıza kilit olmaz tabi.

artık hırsızlar böyle. el dedektörü, sprey falan filan teşkilat kuvvetli.
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2015, 23:41:24 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK