Gönderen Konu: avcı dostlar abiler kardeşler nedir bu durum  (Okunma sayısı 1050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
avcı dostlar abiler kardeşler nedir bu durum
« : 14 Ekim 2015, 22:19:41 »
saygı değer avcı abilerim kardeşlerim bu sene ilk av için avbis denen şu malum şeyden kota alayım dedim haritamı serdim önüme ooooo her yer genel avlak ovuşturdum ellerimi av sezonun  en az yarısını geçirdiğim avlağıma giriş yapmak için uzattım ellerimi klavyeme buldum avlağımın ismini seçtim sayfanın açılmasını sabrımın limitlerini zorlayarak bekledim oda açıldı aman allahım oda ne kıpkırmızı koca koca yazılarla kota dolmuştur çıktım tekrar denedim yok babam olmuyo aynı şey birde baktım ki keklik limiti sıfır avlanan sıfır kalan sıfır tavşanda keza aynı şekilde hemen avcı dostu milli parklar genel müdürlüğümüzün biz avcı arkadaşlar için üzerinde aylarca yemeden içmeden gece gündüz çalışıp her adımda bize yardımcı olacak olan o nazif kitapçığı ellerimde nadide bir eser tutarcasına tutup (ilk açmada dağıldığı için) ilimi buldum belki burada yasaklanmıtır diye cık yok isim oradada yok eee ne olacak şimdi tabi hemen l sarılıp kulüp başkanımı aradım oda bana bi numara verdi ara dedi kemal beyle görüş bizi de bilgilendir verilen görevin ihtişamı ve görev bilinciyle kubara kubara aradım (hemde kaçkere) ama bir türlü o kemal beye ulaşamadım şimdi ne olacak  benim bu halim ???
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: avcı dostlar abiler kardeşler nedir bu durum
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2015, 22:44:26 »
Bu sene Erzincan da çil keklik avı yasakmış, kınalı açıkmış.Milli parklardaki görevli Mak ta yasak değildi, herhalde yazım hatası olmuş dedi  :( Ben avlandığım ve daha önce kınalı seslerinden inleyen meralarda 3 senedir tek kınalı görmedim  :( Hadi buyrun kınalı avına...
1993 ERZİNCAN