Gönderen Konu: BİR DEFA DAHA BENİ ŞAŞIRTTIN HUĞLU.  (Okunma sayısı 4537 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Veysel ALTINDAĞ

• Müdavim Üyemiz
BİR DEFA DAHA BENİ ŞAŞIRTTIN HUĞLU.
« : 13 Ekim 2015, 15:50:20 »
Bundan 5 yıl önce, fabrikayla irtibat kurarak ve kol ölçülerimi vererek ölçülerime göre bir 104a tüfek spariş ettim. Tüfek geldi. Harika avlar yaptım. Duble bıldırcınlar, çalıdan çıkmadan tek atışta yelveler. Bir sene sonra tüfeğin askı kayışının takıldığı namlıdaki kısım koptu ve ben tüfeği servise yolladım. Servis, tüfek gidince beni aradı ve ben sorunu anlatırken tüfeğin dipçik ölçülerinin özelliğinden bahsettim. Ordaki beyefendi de tüfeğin ölçüleri standart ölçüler dedi. Bende kaşıntı var ya. Ben uzun kundak istedim neden standart yaptınız dedim. Oradaki beyfendi de kundağı ücretsiz değiştirebileceklerini ama atış hatalarından meshul olmayacaklarını söylrdi. Bende sorumluluk bende değiştirin dedim. Tüfek geldi. Manke canavarı oldum. Aynı tüfek aynı fişek aynı veysel aynı kuş. Fabrikayı aramaya da yüzüm yok. Tüfeği sitenin satılıklar bölümüne koydum. Sonra bugün, en fazla fırça yerim diye aradım fabrikayı.
Telefonu açan zeynel bey di. Herzamanki sakinliğiyle başladı konuşmaya. Ben sorundan bahsedince ufak bi gülümseme sesi geldi. '' demekki biz herkes için en uygun ölçüyü biliyormuşuz'' dedi. Tüfeği yollamamı, kundak uygunsa kesebileceklerini, uygun değilse yeniden yapacaklarını söyledi. İnanın şaşırıp ''vallaha mı'' diye sordum. Şimdi 2 güne kadar tüfeği yollayacağım. Gelişmeleri de burdan paylaşacağım bakalım ne olacak..
Veysel ALTINDAĞ
BURSA 1985
www.avcininyeri.net

Çevrimdışı Bahri GÖZÜYAŞLI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: BİR DEFA DAHA BENİ ŞAŞIRTTIN HUĞLU.
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2015, 17:38:57 »
Eski randumanı alırsınız inşallah :)
1984 YOZGAT

Çevrimdışı Adem KARACAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2015, 17:57:06 »
Sizin adınıza memnun oldum.
  • Huğlu 104 A 76 namlu 1/3
Adem KARACAN
1982 Cihanbeyli   LİMİT VİCDANDIR.  AVCI VİCDANSIZ OLAMAZ.

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2015, 22:35:16 »
Helal olsun Huğluya demek kalıyor . nede olsa köklü bir firma . yerli tüfek konusunda köklü firmaların ürünlerini almak her zaman iyidir. Allah bilir ücret bile almazlar. :))
1979 Istanbul

Çevrimdışı Necdet GÜNEY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2015, 23:07:09 »
2013 yılına almış olduğum 104A var .aynı kanca bende de  kopmuştu . Kancalarda sorun olmalı
  • 104A. 71
  • Ata Neo. 66
  • Armsan Phenoma Aura Lamine Granite 71
Necdet GÜNEY
1966 izmir

Çevrimdışı Şevki MİRZA

• Müdavim Üyemiz
  • PARTRİDGE HUNTER
« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2015, 00:45:42 »
herkez atıp tutuyo huğluya bende huğlu kullanıcıyım hem teknık servıs hemde tufegın kalıtesı benım ıcın tartısılmaz mıllet atıp tutar ..
  • Huğlu 103 Ce Süper poze
  • Huğlu Renova
  • Canik 55 shark fc
  • Huğlu 200AC
1985 - Ankara

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2015, 05:30:37 »
valla huglunun pozesıne cıftesıne dıyecek lafım yok ama otomatık tufeklerde problem var yenı aldıgım 3 haftalık gx512s fısek patlatmıyor bugun yarın elı kulagında fabrıkaya gıdecek nasıl olacak bakacam olmazsa aldıgım bayıye gerı verıp baska bır marka bakacagım hayırlısı bakalım.
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2015, 23:09:38 »
Bundan 5 yıl önce, fabrikayla irtibat kurarak ve kol ölçülerimi vererek ölçülerime göre bir 104a tüfek spariş ettim. Tüfek geldi. Harika avlar yaptım. Duble bıldırcınlar, çalıdan çıkmadan tek atışta yelveler. Bir sene sonra tüfeğin askı kayışının takıldığı namlıdaki kısım koptu ve ben tüfeği servise yolladım. Servis, tüfek gidince beni aradı ve ben sorunu anlatırken tüfeğin dipçik ölçülerinin özelliğinden bahsettim. Ordaki beyefendi de tüfeğin ölçüleri standart ölçüler dedi. Bende kaşıntı var ya. Ben uzun kundak istedim neden standart yaptınız dedim. Oradaki beyfendi de kundağı ücretsiz değiştirebileceklerini ama atış hatalarından meshul olmayacaklarını söylrdi. Bende sorumluluk bende değiştirin dedim. Tüfek geldi. Manke canavarı oldum. Aynı tüfek aynı fişek aynı veysel aynı kuş. Fabrikayı aramaya da yüzüm yok. Tüfeği sitenin satılıklar bölümüne koydum. Sonra bugün, en fazla fırça yerim diye aradım fabrikayı.
Telefonu açan zeynel bey di. Herzamanki sakinliğiyle başladı konuşmaya. Ben sorundan bahsedince ufak bi gülümseme sesi geldi. '' demekki biz herkes için en uygun ölçüyü biliyormuşuz'' dedi. Tüfeği yollamamı, kundak uygunsa kesebileceklerini, uygun değilse yeniden yapacaklarını söyledi. İnanın şaşırıp ''vallaha mı'' diye sordum. Şimdi 2 güne kadar tüfeği yollayacağım. Gelişmeleri de burdan paylaşacağım bakalım ne olacak..
Huglunun süperpoze ve çiftelerine diyecek yok memnun olmayanı görmedim
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT

The following users thanked this post: Suat ERTANA

abdurrahman tanyeri

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2015, 22:08:06 »
h.ibrahim bey...oncelikle tufeginiz hayirli olsun...benimde huglu 812 gx var ...fisek patlatmiyor dediginizden anladigim hicbir fisegi patlatmiyor sanirim???ki eger oyle ise hemen gondermelisiniz...ama benim basima gelen sorun yaklasik 8 ayri marka ve gramajlarda fisekler denedim,,,bu atislarim icerisinde    JET marka fiseklerde arada birkac tanesini patlatmadigini gordum ve JET marka fisegi almayi biraktim...diger markalarda harmanlayarak seri ve tek tek atislar yaptim cok basarili oldu...ve yine farkli gramaj ve soklarla grupman testleri yaptim..bana gore tufegim cok basarili oldu cok severek kullaniyorum....herseye ragmen HUGLU dan vaz gecmemenizi temenni ederim...812 ile takas oneririm arada 200 tl gibi bi fark var ama deger....son zamanlarda huglu yari otomatikleri hakkinda cok olumsuz yorumlar yazildi cizildi tabiki coguda dogru idi     ,,,ben herseye ragmen huglu aldimiyikide almisim...tamamen kisinin secimidir...hoscakalin higluda kalin....

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2015, 09:19:54 »
bayiiye verdım fabrıkaya gönderdi.fabrıkanın dedıgı pistonda tornadan kalan gözle görulmeyek kadar ufak capak  kalmıs bu da pistonun tam olarak calısmamasına pistonun hareket ettıgı  borunun cizilmesine sebep olunca mekanızma kendını tam olarak kuramıyormusve yerine oturmuyormus
 hal böyle olunca igne fisegın kapsulune  bellı belırsız degıyor ya iz yapıyor yada hıç iz olmuyor igne bıraz sağa meyıllıde vuruyor denıldı vede piston,ile igne mekanızması,fişek hazne borusu komple degişip gönderıldı  elimede yenı gectı deneme fırsatım olmadı. bakalım yıne aynısını yapacak mı?
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 11:26:58 Gönderen: H.İbrahim ŞİMŞEK »
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR