stoeger akdaş kinetik,
akkar baikal gazlı
ördek listede yok kinetiğe ve özellikle sulu ortamlara elverişli plastik kundağa gerek yok
(plastik kundak aslında benim her ortamda tercihim çizilmez çatlamaz göçmez vernik cila anlamam zaten)
senede az kullanıma ben olsam gazlı alırdım.
şimdi listede 800 ile 1800 lira arası tüfekler sıralı.
listede ata, armsan olmaması da dikkatimden kaçmadı.
baikal diyesim var ama şokları kedine özgü habire şok kaybeden biri olarak zorlanırdım açıkçası
ayrıca bakımları nerede yapılacak parça lazım olsa ne olacak. gerçi dayanır ama... ?
akkar zaten kendini serviste kanıtlamış tüfekleride güzel ve etkili onunda şokları remington tipi
onu bulmak baikal kadar olmasada yinede köşebaşı av bayilerinde bulunmayabilir.
ben biraz şoka takık yaşıyorum şimdiye kadar bir akkar almadıysam şokları yüzünden olabilir.
bende bu aralar bir gazlı otomatik düşünüyorum tercihimide sarsılmazlar hoşuma gidiyor.
onunda servisi can yakıyormuş. ilgi alakada pek yokmuş. pozesinde sıkıntım şimdilik yok. zate gözüm gibi
bakıyorum.
akdaşı hiç düşünmedim ama stoegeride listemde tutuyorum. oda yüksek bant her atıcı alışamayabilir.
ben yüksek bantta daha iyi atıyormuşum geç farkettim. ama tek kurşun atılmıyor mesela.
kararımı seçeneklerden akkardan yana kullandım. baikal alırsan internetten alma bantına iyi bak keza yamuk olabilir.
bir ara böyle bir sorun vardı sanırsam.