Fabrika verilerinin hangi şartlarda yapıldığını okumanızı tavsiye ederim.. Lift üzerinde rüzgarsız ortamda rampasız yolda sabit hızda yapılan testleri bize yakıt tüketimi diye söylüyorlar...Honda crv asfalt arabasıdır. Arazide beş para etmez.. Yakıt tüketimi cebinizi yara eder...
sn ÖZKOL ben bu verilerin bir pistte şehir içi için 30km süratle şehir dışı için 50 km süratle yapıldığını biliyorum.
Benim aracım uzun yolda 4,7 lt benzin fabrika verisi verirken bu değerleri çok rahat görmekte hatta çok sakin kullanımlarda 4 lt benzini görmüş bulunmaktayım.
2 TANE LADA NİVA BİR TANE SUZİKİ VİTARA JEP KULLANMIŞ BİRİ OLARAK 0,35 KR HALA GEÇEMEDİM.
Bu değerler kullanımdan kullanıma şehirler arası lpg fiyatlarından arabayı kullanana göre değişir.
zayıftır asfalt arabasıdır çok arıza yapar bunlara pek bişey deyemem. Kendim 5 senedir hondaya binen ve kullanan birisi olarak sanayiye sadece av ortağımın yanına çay içip sohbet etmeye giderim.
öyle çok arıza yapabilecek bir araç olduğunuda düşünmüyorum.
son olarak kendisi BRC VE PRİNS lpg dönüşümleri servisidir. Hiç sorunlu bir BRC takılı ne HRV ne de CRV ye rastlamadım.