Salih kardeşim dediğin gibi ağırlık açıkcası pek problem değil bahsedildiği gibi grupmanı ve pent. gayet güzel namlusu avrupa da yarışabilir tek kafama takılan stoeger ile satış sonrası müşteri hizmeti
malumunuz alt atar üst atar mekanizma kurmaz bu gibi sorunlarda destek olcaklarını bilsem düşünmedem alıcam.
Ergin abi bahsettiğin gibi grupmanı olsun delicilik olsun tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum tercihlerim arasında bakalım hayırlısı
Mahmut abi aslında kafamı en çok kurcalayan soruyu sordun
Malum yerli kinetiklerde problem olasılığı oluyor tabi gazlıda sistem içinde geçerli ama kinetiğe nebze daha az
aslında gazlı çoğu yönden avantajlı desteksiz atma ama ben avda desteksiz atıcak değilim benim için pekte önemli bi mevzu değil
gazlı fişek seçmemesi trap skeet fişeklerini %90 oranıyla başarıyla çalıştırması
günümüzdeki çoğu makinalı tam otamatik gibi tüfeklerde gazlı sistemin kullanılması aslında başarılı bir sistem olduğunu açıkça ortaya koyuyor
tek olay biri geri tepme sistemiyle diğeride barut gazının %10 %15 gibi gibi kısmını mekanizmanın kurması için harcıyor ben açıkçası bu farka pek inanmak istemiyorum verim açısından yani
velasıl öyle bile olsa avda nasip değilmiş derim
Ergin abi gerekli açıklamayı yapmışsın zaten avrupada adı geçen marka ki bir zamanlar yerli efsane vursan a92 devam üreticisi diye biliyorum stoeger i
herkese yorumları için teşekkürler