Gönderen Konu: kurzhaar'cılar YARDIM  (Okunma sayısı 1440 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlker ALNIKIZIL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
kurzhaar'cılar YARDIM
« : 09 Ekim 2015, 15:21:30 »
20 aylık kurzhaar köpeğim var iç parazitleri tam ama kilo almıyor iştahsız yiyor. iştah arttırıcı bir tavsiyeniz varmı? TEŞEKKÜRLER.

HERKESE RATGELE

Çevrimdışı Güven SARI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: kurzhaar'cılar YARDIM
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2015, 18:11:44 »
Normal öğününü verdiğinizde bir miktar yiyor gerisini bırakıyordur.Siz artan yemeği önünden alın normal tekrar öğün zamanı gelene kadar başka bir şey vermeyin tekrar öğün zamanı geldiğinde yine aynısını yapın hiç önünde yemek bırakmayın bir zaman sonra siz yemeğini verdiğinizde tamamını bitirecektir emin olun.
Güven SARI
1967 Ordu Fatsa 0 532 455 28 03

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2015, 15:30:13 »
Bazen parazit ilaçlarını düzenli versekte, köpeğimizde verdiğimiz  ilacın etki etmediği parazit bulunabilir veya parazitten korumak için verdiğimiz doz vücuttan parazitin temizlenmesi için yeterli olmayabilir bu nedenle köpeğinize dışkı muayenesi (parazit incelenmesi) yaptırmanızda yarar var.Bunun yanında gıda olarak verilen ürün gelişim ve sağlık açısından önemlidir.Köpegimizin etkin değerlendiremediği gıdalarda kilo almamaya neden olabilir.Bu nedenle beslenme şeklini de göz önünde bulundurmanızı öneririm.
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı İbrahim MAHİR

• *
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2015, 18:48:23 »
Düzenli olarak çocuklara verilen Supravit şurup verebilirsiniz. Günde 5-10 cc. Gerçekten faydasını göreceksiniz.
İbrahim MAHİR
1989 NAZİLLİ
   ....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....