Gönderen Konu: Arthemismi yoksa Torun superpozemi ?  (Okunma sayısı 7796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yasin ŞAHİN 06

• *
  • Avcı'nın olduğu yerde Av olma
Ynt: Arthemismi yoksa Torun superpozemi ?
« Yanıtla #25 : 21 Ekim 2015, 17:44:06 »
Israrlara ve tavsiyelere dayanamayip bir adette arthemis poze aldım 1350tl ye enj.sel. yakinda ikisinide denicem inş. Herkese teşekkür ediyorum
  • Üzümlü kooperatif otomatik 66
  • Arthemis enjektör sellektör süperpoze 71
  • English / Pointer / Dişi (Tina)
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Yunus Emre KARA

• *
  • Yunus Emre KARA
« Yanıtla #26 : 21 Ekim 2015, 18:03:17 »
Markalar için bişey diyemem sizin tercihiniz ama yerlilerde ejektör sıkıntı yapabiliyor zamanla sorun yapmasa bile fişek koyduktan sonra tüfeği kapatmak biraz zorlaşacaktır ejektörden dolayı ben ejektörlü kullanıyorum artık çekici gelmiyor Yıldız marka ejektörsüz bi tüfek bakın derim ben
1995-Ordu
Delilik Aynı Şeyleri Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir..!

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #27 : 22 Ekim 2015, 18:54:10 »
Israrlara ve tavsiyelere dayanamayip bir adette arthemis poze aldım 1350tl ye enj.sel. yakinda ikisinide denicem inş. Herkese teşekkür ediyorum

1350 tl ye mi arthemis mi?
1350 tl ye arthemis alacağıma ...neyse

güle güle kullan inşallah kendimce yanılıyorumdur. yüzünü hep güldürsün tüfeklerin.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 22 Ekim 2015, 19:18:05 »
Hayırlısı olsun inş.kazasız belasız kullanmak nasip olur.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

• *
« Yanıtla #29 : 22 Ekim 2015, 19:26:10 »
1350 tl ye mi arthemis mi?
1350 tl ye arthemis alacağıma ...neyse

güle güle kullan inşallah kendimce yanılıyorumdur. yüzünü hep güldürsün tüfeklerin.
Tunç bey size bir örnek vererek cvp vermek isterim bir araba dusunelim reno diyelm bunada torusuda var lagunasida ikiside birmi fiyat ve kalite herzaman doğru orantilidir bunuda unutmayalım teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #30 : 22 Ekim 2015, 19:32:45 »
Yasin bey kardeşim,Torun mu - Artemis mi? diye sorarken her ikisini demi aldın? !!! Valla bravo... Hayırlı olsun.
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

• *
« Yanıtla #31 : 22 Ekim 2015, 19:34:59 »
Yasin bey kardeşim,Torun mu - Artemis mi? diye sorarken her ikisini demi aldın? !!! Valla bravo... Hayırlı olsun.
Kadir abi baktım mantıklı bir aciklama yok bende alıp denemek istedim smdi ikisininde sahibi olduk kismet bakalim pazar gunu denicem ama arthemis biraz daha hoşuma gitmedi değil
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Engin ÜLGER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 22 Ekim 2015, 19:42:29 »
sıfır ucuz ürün almaktansa ikinci eli tercih ederdim ben.o fiyatlara çok kral yerli tüfeklerin ikinci eli alınabilirdi. yinede hayırlı olsun içinize sinip tüfeği keyfle omuzladıktan sonra gerisi bos.
1990 ankara

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #33 : 22 Ekim 2015, 20:09:28 »
Tunç bey size bir örnek vererek cvp vermek isterim bir araba dusunelim reno diyelm bunada torusuda var lagunasida ikiside birmi fiyat ve kalite herzaman doğru orantilidir bunuda unutmayalım teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde

av tüfeğinin namlusu kaynağı şoku boyası kplaması demiri çeliği aynı fabrikada hep aynı işlenir.
fiyatı gravür ve ahşap kısmıdaki cevizin numarası belirler. yani örnek bu iki yıldız a5 çifte arasıda kalite yönünden hiçbir fark olmamasına ramen fiyat olarak 2 kat fark vardır. buradaki farkı el işçiliği ve kundak numarası belirler.

http://www.e-temin.net/yildiz-elegant-a5-me-cift-kirma-av-tufegi-1324 bu tüfekle
http://www.e-temin.net/yildiz-elegant-special-a5-me-cift-kirma-av-tufegi-1322

otomobil örneği bu duruma pek uygun olmamıştır keza kalite parçalarının aynı olması lazım.
motor aynı kasa aynı herşey aynı olup aynı modelin kullanıma değilde göze hitap eden versiyonu gibi düşünmek lazım.

ben diyorum ki siz palio full versiyon almışsınız aynı fiyata corsa boş versiyonda var.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı İsmail METE

• *
« Yanıtla #34 : 22 Ekim 2015, 23:09:46 »
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 23 Ekim 2015, 10:11:49 »
özel yapım artemis av tüfeği kullanan biri olarak söylüyorum.. 6 tane tüfeğim var artemis hiç elimden düşüremiyorum. şimdi düşünün
benelli sbe 2- luigi farnchi- winchester 101- gecado çifte.   ve artemis av tüfeği.   eğer ki ben ördek avında illeki artemis ile gidiyor isem bildiğim varki kullanıyorum. en son ördek avı videolarımı izlerken artemis vuruşlarını görürsün kardeşim
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• *
« Yanıtla #36 : 23 Ekim 2015, 12:30:53 »
özel yapım artemis av tüfeği kullanan biri olarak söylüyorum.. 6 tane tüfeğim var artemis hiç elimden düşüremiyorum. şimdi düşünün
benelli sbe 2- luigi farnchi- winchester 101- gecado çifte.   ve artemis av tüfeği.   eğer ki ben ördek avında illeki artemis ile gidiyor isem bildiğim varki kullanıyorum. en son ördek avı videolarımı izlerken artemis vuruşlarını görürsün kardeşim
Teşekkür ederim bilgiler için ben tufekleri fiyatina göre değilde omuzlama nisan alma kendime uyup uymadina gore alıyorum arthemisde omzuma tufegi aldigimda gozum kapali şekilde actigimda hersy tam oluyor oyuzdn tercihim bu yonde oldu
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #37 : 23 Ekim 2015, 18:55:37 »
Teşekkür ederim bilgiler için ben tufekleri fiyatina göre değilde omuzlama nisan alma kendime uyup uymadina gore alıyorum arthemisde omzuma tufegi aldigimda gozum kapali şekilde actigimda hersy tam oluyor oyuzdn tercihim bu yonde oldu

bu en önemlisi. bedene uymuyorsa isterse holland olsun bir anlamı yok. verimli kullanım olmaz.
ama yinede 1350 lira bana çok geldi. önemli olan  hayırlısı olması güle güle kullanmanız.
siz bana bakmayın he :) bunlar sadece yorum. tüfek sizde laf bizde işte. tekrar güle güle kullanın.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 18:56:48 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

The following users thanked this post: Yasin ŞAHİN 06

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #38 : 23 Ekim 2015, 19:58:40 »
a-artemis b-torun c-kıral doğru cevap d--hiçbiri  ;) ;) ;) ;)
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 24 Ekim 2015, 02:36:19 »
             Zevkine bir şey diyemem, beğenip almışsın hayırlı olsun.Lakin bence fiyat yüksek.Bence 950 liraya daha iyi olan cesa pozeyi seçmen daha mantıklı olurdu.Fiyatına kıyasla çok iyi bir tüfektir.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ