0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasa ile namlu arasına derken, tabii kubuzun dik pozisyondaki kısmına diyorsunuz (standing breech). Standing Breech ile namlunun her iki fişek yatağı başı yüzde yüz değil, binde bin öpüşmeli. Ancak yatay öyle değil. Zira yatayda, namluyla kasa arasında bindelikler diliminde (gözle kolay kolay farkedilemeyecek kadar küçük) bir boşluk olmalı. Olabilir değil, olmalı.
Elbetteki dikeydeki İbrahim bey,şu gösterdiğiniz veya sipariş ettiğiniz tüfek acaba kağıt para bile beni bozamaz diyecek mi ,kapanacak mı yoksa işte o zaman Merkel tam manasıyla Merkel olur...
Para ile değil, paranın kağıdı kalın. 80gram, 100gram, 120gram vsTracing Paper (aydınger kağıdı) denilen ince şeffaf kağıtla yapılacak.. 30gram-40gram vs
İbrahim bey ben yine de görüntülü olarak anlatayım da, sonradan ben görmedim ben duymadım olmasın videonun 7;20 ve 7;31 dakikalar arasına dikkat Merkelden de aynı performansı bekliyoruz,paraya tamah etmesin yeter :)aydingerle zorlamayalım Merkelimizi...
O dergi kapağında yayımlanmış hali.. Orijinal ve raw formatı burada Suat Bey, arıyorsanız eğer Merkel Lady modeli, Leica dürbün ile birlikte
Yalnız, bu videodaki adam tüfeği çok yavaş kapatıyor. Üretimden yeni çıkmış bir tüfeği yavaş kapatırsanız çoğu zaman araya kağıt koymasanız bile kapanmayabilir. Yani, bir de hızlı kapatmak lazım diyorum
Hız testinde (kronograf) Beretta yı eşit daralma miktarına rağmen geçerse ben Beretta yı satacağım..Aksi durumda Merkel satılacak mı?
Karşılıklı iddia caiz olmaz hem..Biz alırız üç beşe bir Beretta daha..Ama onu sizden benim için ölçe biçe almanızı rica ederim artık..