Sn.Yapar,
Rastgele diyelim size..Rastgelmiş te zaten..
Ele bir İtalyan aldıktan sonra Browning el kundağı o avuca sığamıyor maalesef..
Fatih bey bana Browning dediğinizde aklıma gürz,top,yakan yıkan aklıma geliyor, lütfen tabirimi bağışlayın ciddi anlamda sağlam bir makina çok ciddi anlamda ağırlığı taşıması ve kullanması zahmetli bir makine, bana kaz ördek denince aklıma hep o gelir ama bıldırcın da kullanmanız şaşırttı beni. Bir A5 var bizde yürüme avlarında kollarımızı koparıyor. demek ki kondisyonunuz maaşallahı var diyelim. Rastgele. Kotalarınızın dolmasına çok sevindim. Avınız daim olsun.
tuncay bey berettanın tabancaları çok hoş ama otomatiklerine bir türlü ısınamıyorum.bana en yakın beretta otomatik 390 modeli bi ara burda temiz bir tane vardı son anda vazgeçtim almaktan.
browningin el kundağı çok kaba değil sanki yada bana öyle geliyordur
cihangir bey tüfeğim 3.250 gr 66 namlu benki 2.5 sezon dağlarda keklik peşinde remington(3650gr) taşımış biriyim bana ağır gelmiyor
benim avda şöyle bir felsefem var,genelliklede arkadaşlar arasında eleştiririm;
ağırlık konusunu ön planda tutmam,seçtiğim ayakkabı uzun konçlu görece ağır bir bottur ama içerisine ne bir ot nede toprak girer ve çok rahat ederim.silah konusunda elim alıştığındanmıdır nedir ağırlığı hiç aklıma gelmez avdayken. zaten bende ava 3900 gr 81 namlu browning auto 5 le başladım.yani en ağırıyla başlayınca ağırlığa bağışıklık kazanmış olabilirim
en çok sevdiğim av keklik avıdır keklikteyken en yükseğe en zor yerlere ben çıkarım genellikle kekliği yamaca indiren genellikle benimdir,hep beraber avlanırız sonra,kondüsyonum kendi çapımda fena değil diyelim,sizlerede güzel avlar dilerim rasgele.