sözüm ilgililere;
avcılığın mak dışında yazılı olmayan kuralları vardır bu tarz etik kurallar, adetler gerçek avcılardan diğerlerine ustalık aracılığı ile geçer bunu sana dizine oturup söylemez usta avcılar onların yanında ava gide gele sohbetlerinden onların tavır ve hareketlerinde öğrenirsin ve o şekilde avcılık hayatın şekillenir malesef günümüzde sosyal hayatında ne yapsam neyapsam diye düşünürken yaban tv ile tanışmış yada bu ve buna benzer internet sitelerinde av fotolarıyla köpek tüfek veya başka çıkarları uğruna reklam yaparken gördüğümüz kişilere özenerek ava başlamış çok insan var sizden ricam bırakın bu işi avcılığı bu para vb çıkarlarınız uğruna kullanmayın avcılık sizin kendinizi ispat edeceğiniz ben büyük avcıyım pozları vermek için kullanacağınız bir olgu değildir lütfen biraz vicdanlı olun alttan gelen nesil i çok yanlış yönlendiriyorsunuz sessizce bırakın bu işi.
uğur bey,
maalesefki kanayan yaralara tuzu basmışsınız, dilinize sağlık,..
ata dede yöntemleri kalmadı kaset çalmayana avcı gözüyle bile bakmaz hallere düşeceğiz pek yakındır, bu adaletsiz katliama resmi yetkililer veya yetkisizler yani sivil av camiasıda dahili engel olamayacak 8/10 adamla kontrol olmuyor kifayetsiz kalıyor bu kaset çalma işi kontrol edemeden çığ gibi büyüyerek popilasyonun anasını belliyor ,..
ben haksızca benden gidene hakkımı helal etmiyorum,.. şu zaman oldu bıldırcına gitmedim bu pis işten dolayı .
keklik 16 sına açılıyor bekliyorum sabırla kasetçi camiası ovadan çekilip dağlara kekliğe defolsun gitsinde bende takım takım gezeyim totomdan litrelerce ter atasıya kadar (abarttımmı ne
) doya doya bıldırcın avı yapayaım.
sabreden derviş misali ya ereceğiz yada bu dert beni eritecek.
mersinden saygılarımla.