Ben o vurduda ben vurmadım zihniyetinin kıskanclıktan ziyade etçilik olduğunu düşünüyorum.Ama çok şükür yılllar önce yaptığımız limit aşımları yüzüden,şimdi dağ taş av aramaya başlıyınca olanın kıymetini anlıyor insan.Ben hangi ava gittiysem o avın avından zevk almaya başladım çok şükür.Zaten her avın het mevsimin ayrı bir güzelliği var.Yazın bıldırcın,sonbaharda keklik,kışın ördek,baharda balık.Ben 2 haftadır kınalı kekliği görüyorum ve izliyorum.Büyümüş,alayı seçmiş avlanır duruma gelmiş ama daha ne eti lezzetli olur ne avı keyifli.
Benim vuracağım Kekliğin kanadına kırağı değecek,sarp kayalardan süzülecek,zor atış pozisyonu verecek,avcıdan kaçacak,uzak kalkacak,uçkun olacak,eti sıkılaşacak,yaplanacak anaç olacak.O zaman 2 tane vurucaksın keyifle yiyceksin,vicdanında rahat edecek.
Avcı avına saygılı olmalı.Daha insan görmemiş,yolda denk gelen,düz tarlada yayılan,arabanın camından vurulan,yeni uçan kaçan palaz kekliği vurupta avcıyım diyen bence gitsin soda,kola şişesine atış yapsın daha keyifli.
Bende duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim.
AVIMIZA SAHİP ÇIKALIM,YARINLARIMIZA KIYMAYALIM EFENDİLER.