0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Engin bey yerli fişek kullanmamış tım hiç ama sizin grupmanı görünce gittim şimdi bikolide meca aldım.mükemmel patern
Tüfeginiz hayırlı olsun..Forumda 300 tl lik tüfekleri stoegerden üstün göstermeye çalışan cok bilmiş arkadaşlara ragmen çok doğru tercih yapmışsınız. .RC s4 fisek le inanılmaz avlar yaptırır avı kanlı olsun
Hayırlısı olsun bende Stoger 3500m düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim ördek avıda geldi kapıya dayandi halen daha karar veremedim Fiyatı nekadara buldu acaba
erdinç bey m3500 89 yatak verim alamanız için magnun atmanız gerekir
Ergincim yanildıgin bir yer var m3500 ile çok ama çok iyi av yapan hee türlü av yapan ve süper verim alan arkadaşlarım var sadece biraz daha ağır ve bıldırcın için pek kullanmaya yatkın olmayan bir tüfek mesela bizim kullandıklarınız 76 mm biz 70 kullanıyoruz herhangi bir defermasyon oluyor mu olmuyor ama yinede m3000 almak daha mantikli olur Erdinç bey için
ergin abi kullanan bi arkadaşım vardı o öyle söylemişdi demekki fişeğini bulamamiş 20 kalibrede çııkarmiş m3020 oda güzel duruyor ağirliği ne kadar acaba