Gönderen Konu: Ava gidip sise vuruyoruz  (Okunma sayısı 2822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kayhan SOYLUKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ava gidip sise vuruyoruz
« : 02 Ekim 2015, 12:39:19 »
Selamun aleykum hayirli cumalar hafta sonu yine ava gidecegim ama bu sene nigdede ne bildircin var nede uveyik eskiden bildircinlarin kumelendigi yerde artik esamesi okunmuyor zaten her yer ava yasak bolge gidiyoruz geliyoruz tek bir canli yok kursun sikmadik daha nereye kadar gidecek bilmiyorum ama iyice sogudum hayirlisiyla keklik ve tavsan bi acilsaydi onlarin var oldugu soyleniyor yoksa bizim av maceramiz cok kisa kalacak bu durumdan bizim kadar sikayetci var mi bolgesi cok kisitli yada cok iyi hayvan var dediginiz bolge

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1988 NİĞDE

The following users thanked this post: İdris MOĞOL

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Ava gidip sise vuruyoruz
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2015, 14:24:17 »
Selamun aleykum hayirli cumalar hafta sonu yine ava gidecegim ama bu sene nigdede ne bildircin var nede uveyik eskiden bildircinlarin kumelendigi yerde artik esamesi okunmuyor zaten her yer ava yasak bolge gidiyoruz geliyoruz tek bir canli yok kursun sikmadik daha nereye kadar gidecek bilmiyorum ama iyice sogudum hayirlisiyla keklik ve tavsan bi acilsaydi onlarin var oldugu soyleniyor yoksa bizim av maceramiz cok kisa kalacak bu durumdan bizim kadar sikayetci var mi bolgesi cok kisitli yada cok iyi hayvan var dediginiz bolge

kardeşi 2 hafta önce bizde adanaya gittik bildiğimiz bir avlak ve kotalı bölge bizden önce çok avcı girmiş sahaya 4 kuş kalktı 2 sini aldık.

2 gün sonra başka bir bölgeye gittik bir tane dahi kuş bulamadık.havaya şişe atıp onları vurduk tatmin olamadık 40-50 metreye şişe dikip tekkurşun attık kendimizi avuttuk... :P
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

The following users thanked this post: Ersin ERBİL

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2015, 15:01:09 »
 kayhan bey niğdede, idris bey kayseriden adanaya gelip av bulamıyorsa ben murat olarak mersinde daha bıldırcınla bu sezon tanışamadım tek tük yerli vardı geçen sene, göçle gelen bana zevk veriyor dağ köylüklerinden kasetlerden kurtulan ovaya inen gorbilerle bu hafta sonu randevulaştık pazar sabahı kısa koşumuz var planımızda , sonucu yazarım artık kısmet bu rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versin.

mersin den selam ve saygılarımla.
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

The following users thanked this post: İdris MOĞOL

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2015, 16:08:57 »
biz özellikle av için gitmedik kendi köyümüze bayrama gittik ve bildiğimiz büyüdüğümüz meralarda bile bulamadık.

bir de sanırım erken göçe gitti kuşlar sezonun 2. haftasında teyzeminoğlu köyde idi ve hayvanlar küçük koloniler dağılmamış 10ar 10ar kalkıyorlar demişti biz 1 ay sonra gittik kuş yok
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2015, 17:12:50 »
Gecmiş sezonlarda 45 dakikada üveyik limitlerini doldurduğumuz merada bu sezon kuş göremedik,Bıldırcında cok farksız değil ekim geldi daha göç kuşu göremedik.bu hafta biraz haraket oldu ama sahile yakın yerlerde ic kesimlerde pek kuş yok.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2015, 23:34:51 »
Ya vurmaktan vazgectim iki kanat vursun bari gordum diyecegim ama yok haftaya antalyaya gidecegim olmadi artik av videolari izleyecez anca

1988 NİĞDE

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2015, 00:15:57 »
al bendende o kadar sise birakmadik yeminlen bildircin yerine bulamayinca sise ariyom yerlerde :))
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Murat BOZOK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2015, 13:28:52 »
Gecen sene 3 kafadar sabahtan aksama kadar bos donunce donus yolunda sanki vuramayacagimizi anlayan biri tepenin en basina bir sise birakmisti onu vurmak icin tum mermilerimizi bitirdiğimiz aklima geldi simdi...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benelli Süper Nova Pompalı
Huğlu 104 A

1973-İSTANBUL

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2015, 19:11:32 »
 arkadaşım adana civarı bıldırcına geçen cumartesi gitmiş kendi tarlasının takımlarını dolanmış kanat yok koku yok kurzhar iti şila bönbön bakıyormuş arkadaşımın yüzüne hayvan kokuya bile girmemiş ve av son bulmuş bir saat içinde,..

ekipteki arkadaşımızdan birinci haberden sonra 2. haberi  bir dosttan alınca tarsus tan gelen 2.haberle umudumuz bir kez daha kırıldı mevkii baharlı köyünden aşağı sahil bandındaki kum tepeleri tarafı cayır cayır tüfek sesi ile yarım saat kırkbeş dakika kadar yanmış belli yine kaset kurulmuş muhtelif yerlerde dediler sabahki plan ekipçe aldığımız kararla iptal oldu pazar günü canımızın sıkıntısından patladık durduk sinirden,..

biz legal avlandıkça enayilik ibremiz had safalara çıkıyor,
denetimi kifayetsiz ve basiretsiz sn.bakanlık yetkileri o saatte bakılacak bölgeleri  sabaha karşı gezsinlerde kulakları kaset sesine doysun artık ne diyeyim bilmiyorum, bu heryıl aynı tas aynı hamam .

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2015, 19:14:36 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

The following users thanked this post: Cengiz ÖNGÖREN, İdris MOĞOL

Çevrimdışı Şahin GENÇOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2015, 20:44:58 »
Sizi çok iyi anlıyorum. Eğer avlaktan domuz çıkmamışsa bizimde yaptığımız plastik şişe vurmak. Allah'tan domuz için kaset yok.

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2015, 20:59:10 »
şişe kırıkları çok tehlikelidir..umarım şişe yerine av denk gelir arkadaşlar..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2015, 21:56:08 »
Bu pazar domates tarlasinda bildircin var dediler bizde 70 km yol gidip mangal yakıp döndük.Serceleride kiyip vurmadik :)

1988 NİĞDE

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2015, 08:49:29 »
arkadaşım adana civarı bıldırcına geçen cumartesi gitmiş kendi tarlasının takımlarını dolanmış kanat yok koku yok kurzhar iti şila bönbön bakıyormuş arkadaşımın yüzüne hayvan kokuya bile girmemiş ve av son bulmuş bir saat içinde,..

ekipteki arkadaşımızdan birinci haberden sonra 2. haberi  bir dosttan alınca tarsus tan gelen 2.haberle umudumuz bir kez daha kırıldı mevkii baharlı köyünden aşağı sahil bandındaki kum tepeleri tarafı cayır cayır tüfek sesi ile yarım saat kırkbeş dakika kadar yanmış belli yine kaset kurulmuş muhtelif yerlerde dediler sabahki plan ekipçe aldığımız kararla iptal oldu pazar günü canımızın sıkıntısından patladık durduk sinirden,..

biz legal avlandıkça enayilik ibremiz had safalara çıkıyor,
denetimi kifayetsiz ve basiretsiz sn.bakanlık yetkileri o saatte bakılacak bölgeleri  sabaha karşı gezsinlerde kulakları kaset sesine doysun artık ne diyeyim bilmiyorum, bu heryıl aynı tas aynı hamam .

saygılarımla.

ben bu kaset kahpeliğini bu yıl duydum ve çok kötü bir durum insanda biraz vicdan olur. bence günde 1000 tane vurmaktan 6-7 tane vurmak daha iyidir.

kasetle pusuya yatanları lanetliyorum....
1986 KAYSERİ   / ADANA