Gönderen Konu: 20 Cal Çifte'de Bıldırcın ve Çulluk Avlarında Kullandığınız Fişekler ??  (Okunma sayısı 8648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
İyi günler avlak dostları..
Bir arkadaşımın av bayiinde tesadüf eseri gördüğüm 20 cal alt-üst çifteye hasta olmakla birlikte ertesi gün satın almış bulunmaktayım. :) 20 cal tüfek ile daha önce avlanmadığım için fişek gramaj uyumu hakkında pek bir fikrim yok.O yüzden 20 cal kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum..
Aldığım tüfek 66 namlu mobil şoklu bir tüfek ve sadece bıldırcın üveyik ve çulluk avlarında kullanmak istiyorum..Bu avlarda kullanabileceğim en verimli gramaj saçma numarası ve şok uyumu nedir arkadaşlar ?
Birde fişek olarak YAF-Bornaghi-RC ağırlıklı olarak piyasada bulunuyor sanırım..Hangisini tavsiye edersiniz yada başka bir marka ??
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2015, 14:04:41 Gönderen: Ş.Burak SEZER »
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Veli YILDIRIM

Çevrimdışı Gürkan ZAN

• *
Kardeşim hayırlı olsun 4 yıldır HER avda 20 ga tüfek kullanmaktayım 65 namlu ve 5/5 kaval şok keşke kısa namlu tercih etseydin bıldırcın ve üveyk avlarında yaf 25 gr bior nefis randıman verir üveykte tercihen ben 9/10 kullanmaktayım bıldırcında ise 10/11 çulluktada hava sertliğine göre yaf ın 28 gr sini tercih et bornaghi tartışmasız 20 ga nın ferrarisi 3 koli var atmaya kıyamıyorum. keklik avlarında ise fiochi gfl 20 28 gr füze ve yine yaf 28 füze 20 ile bol ve keyifli avlar yapmanı dilerim facebook ta 20 ciler gurubunu bi ziyaret et sevgiler Rastgele
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 14:47:35 Gönderen: Gürkan ZAN »
GÜRKAN ZAN
1974 SAKARYA
Ey Türk Oğuz Beyleri! Üstten gök çökmedikçe, alttan yer delinmedikçe bil ki Türk ulusu, Türk yurdu, Türk Devleti, Türk töresi bozulmaz. EY ÖLÜMSÜZ TÜRK ULUSU! KENDİNE DÖN! SU GİBİ AKITTIĞIN KANINA, DAĞLAR GİBİ YIĞDIĞIN KEMİKLERİNE LAYIK OL! ''Bilge Kağan''

The following users thanked this post: Ş.Burak SEZER

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Kardeşim hayırlı olsun 4 yıldır HER avda 20 ga tüfek kullanmaktayım 65 namlu ve 5/5 kaval şok keşke kısa namlu tercih etseydin bıldırcın ve üveyk avlarında yaf 25 gr bior nefis randıman verir üveykte tercihen ben 9/10 kullanmaktayım bıldırcında ise 10/11 çulluktada hava sertliğine göre yaf ın 28 gr sini tercih et bornaghi tartışmasız 20 ga nın ferrarisi 3 koli var atmaya kıyamıyorum. keklik avlarında ise fiochi gfl 20 28 gr füze ve yine yaf 28 füze 20 ile bol ve keyifli avlar yapmanı dilerim facebook ta 20 ciler gurubunu bi ziyaret et sevgiler Rastgele

Teşekkür ederim Gürkan hocam..
Şoklar konusunda bende aynı fikirdeyim..4/5 şokları kullanacağım..İnternette biraz araştırma yaptım ve tahmin ettiğimden daha fazla fişek çeşidi buldum..25 gramdan daha ağır dolu atmamayı düşünüyorum..Şuan üveyikten geçti..O yüzden bıldırcın ve çulluk için 25 gram 8-9 no bior tapa fişekleri bir deneyeceğim..Markasına gelince yerliden yana kullanacağım..YAF'da bol bol çeşit var..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Hayırlı olsun Burak bey nasıl bişey aldınız insan bi fotograflarını atar... :) :) :) 20 numara deyince aklıma B&P geliyor. Çulluk için B&P 27 gram Dispersante tapa 9 numara ideal.

• Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
öncelikle hayırlı olsun allah kazasız belasız avlar yapmanı dilerim.
ben 20 no oto aldım ve ilk defa kullandım 71cm namlu bendeki de..

bıldırcında kullandım ve 25gr 8-10 no saçma kullandım bayağı keyifli oluyor avı

bıldırcında 4-5 şok iyi olur ama üveyikte 3 yada 4 duruma göre hangisi olacağını anlarsın zaten

bıldırcında gramaj 25 ideal ama üveyik te 28 kullanmanı tavsiye ederim ....

KEKLİK VE TAVŞAN AVLARINDA NASIL OLUR ONU TAM BİLEMİYORUM AMA BENDE MERAK EDİYORUM SEZON AÇILINCA Bİ DENEME YAPACAĞIZ BAKALIM PEK İRİ SAÇMA İYİ OLMUYOR AMA EN İRİ 5 KULLANMAK EN DOĞRUSU

• ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Hayırlı olsun Burak bey nasıl bişey aldınız insan bi fotograflarını atar... :) :) :) 20 numara deyince aklıma B&P geliyor. Çulluk için B&P 27 gram Dispersante tapa 9 numara ideal.

Teşekküler Emrah bey..Şuan iş yerinde olduğum için fotoğraf atamıyorum..En kısa zamanda paylaşırım..Biraz önce telefonda yine sitemiz üyesi bir abimiz ile görüştüm..O da aynı şekilde B&P kullan diyor..Bu sezon hepsini deneyip göreceğiz bakalım..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
öncelikle hayırlı olsun allah kazasız belasız avlar yapmanı dilerim.
ben 20 no oto aldım ve ilk defa kullandım 71cm namlu bendeki de..

bıldırcında kullandım ve 25gr 8-10 no saçma kullandım bayağı keyifli oluyor avı

bıldırcında 4-5 şok iyi olur ama üveyikte 3 yada 4 duruma göre hangisi olacağını anlarsın zaten

bıldırcında gramaj 25 ideal ama üveyik te 28 kullanmanı tavsiye ederim ....

KEKLİK VE TAVŞAN AVLARINDA NASIL OLUR ONU TAM BİLEMİYORUM AMA BENDE MERAK EDİYORUM SEZON AÇILINCA Bİ DENEME YAPACAĞIZ BAKALIM PEK İRİ SAÇMA İYİ OLMUYOR AMA EN İRİ 5 KULLANMAK EN DOĞRUSU

Tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeşim..Bende aşağı yukarı seninle aynı fikirdeyim..Ayrıca eğer fabrikadan bulabilirsem 5 numaralı şoktan bir tane daha alıp 5/5 kullanmayı düşünüyorum..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Hayırlı olsun Burak bey
iyi günlerde kullanın tüfeğinizi.
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ

Burak Bey öncelikle hayırlı olmasını diliyorum bol kazasız avlar...

Biliyorum ki bu sitedeki bir çok kişiden daha bilgili bir avcısınız, bu sebep ile sadece nacizhane kendi tecrübemi aktarmak istiyorum size

Keşke tüfeğinizi almadan önce de bir araştırma yapmış olsaydınız.

Ben yaklaşık 6 yıldır 20 CAL Avsan Poze 5/5 şok 61 namlu tüfek ile bıldırcın ve çulluk avlıyorum hatta kekliğin ilk haftaları yine bu tüfeğimle ava gidiyorum.

Özellikle 20 CAL tüfek için 71 namlunun şokları geniş olsa bile çok uzun kaldığından dolayı hem sıklıkta kullanım hemde saçma dağılımında problem yaşama ihtimalinin olabileceğini 65 cm nin bile 20 cal poze yada çifte için yakın kalkan bu avlarda grupmanı çok dar kaldığını tespit ettim. İnşallah memnun kalırsın diyorum.

Bıldrıcın için bu tüfekte 22 gr 10 numara , çulluk için ise 25 gr 9 numara saçma ile çok güzel sonuçlar alıyorum ve vazgeçilmezim diye bilirim. Eğer şansın varsa 71 namluyu sadece üveyik için kullanmanı kendine 61 cm kaval namlu bir yedek yaptırmanı tavsiye edeceğim....

Saygılarımla.

Taşkın 
Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Hayırlı olsun Burak bey
iyi günlerde kullanın tüfeğinizi.

Teşekkür ederim Uğur bey..

Burak Bey öncelikle hayırlı olmasını diliyorum bol kazasız avlar...

Biliyorum ki bu sitedeki bir çok kişiden daha bilgili bir avcısınız, bu sebep ile sadece nacizhane kendi tecrübemi aktarmak istiyorum size

Keşke tüfeğinizi almadan önce de bir araştırma yapmış olsaydınız.

Ben yaklaşık 6 yıldır 20 CAL Avsan Poze 5/5 şok 61 namlu tüfek ile bıldırcın ve çulluk avlıyorum hatta kekliğin ilk haftaları yine bu tüfeğimle ava gidiyorum.

Özellikle 20 CAL tüfek için 71 namlunun şokları geniş olsa bile çok uzun kaldığından dolayı hem sıklıkta kullanım hemde saçma dağılımında problem yaşama ihtimalinin olabileceğini 65 cm nin bile 20 cal poze yada çifte için yakın kalkan bu avlarda grupmanı çok dar kaldığını tespit ettim. İnşallah memnun kalırsın diyorum.

Bıldrıcın için bu tüfekte 22 gr 10 numara , çulluk için ise 25 gr 9 numara saçma ile çok güzel sonuçlar alıyorum ve vazgeçilmezim diye bilirim. Eğer şansın varsa 71 namluyu sadece üveyik için kullanmanı kendine 61 cm kaval namlu bir yedek yaptırmanı tavsiye edeceğim....

Saygılarımla.

Taşkın 

Teşekkür ederim Taşkın abi..Tüfeği görüp beğenip almam çok hızlı gelişti..O yüzden pek bir araştırma yapma fırsatım olmadı..Vitrinde görüp beğenip aldım..Senin de dediğin gibi genel olarak 20 cal kullanıcıları 66 cm namlu tercih ediyor..İstediğim verimi alamazsam bir de 61 yada 65 namlu yaptırabilirim fabrikaya..
22 gr fişek piyasada bulamadım..Genelde 25 26 ve 28 var..Genelde B&P öneriyor arkadaşlar ama hepsini bir deneyip göreceğim...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Yedi sene boyunca her avda,20 cal 66 namlu 4-3 sabit şok huğlu kullandım. Tecrubelerime göre,1 ve 2 şokları hiç kullanamayacağınızı düşünüyorum.Bence üzerine 4-3 şokları sabitleyin kalsın.Çünkü 5 şoku da taksanız grupman fazla değişmeyecek,saçmalar toplu gider.En büyük saçma numaranız 6 veya 7 olsun.En beğendiğim fişek 20 cal de Armusa olmuştu(Sarı kutulardan)...Bu fişeklerle acayıp uzak bir mesafeden vurduğum iki kekliği hala unutamıyorum..Ancak şimdi internete baktığımda dispersant hatta keçe tapalarını bile bulmak mümkün.Eskiden bu kadar çeşit yoktu.Denemeniz lazım,ne kadar çeşit o kadar kafa karışıklığı... :) Eskiden tüfek şokları sabitti,uygun fişeği de buldun mu avı bilinçli vururdun.Şİmdi şoklar bol fişekler envayi çeşit hal böyle olunca yorumlarda çeşit çeşit :)Bu sebepten hala sabit şoklu tüfek kullanırım..
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ
Burak Bey,

İnşallah istediğin verimi 71 namlu ile de alırsın ve yedek namluya gerek kalmaz.

Ancak 22gr fişekleri Kayseri' de av bayilerimiz 20 cal poze ve çifte kullanımı bıldırcında çok fazla olduğundan ve çok fazla fişek tüketildiğinden kendileri toplu sipariş ile özel olarak ürettirip satıyor. Jet, Sterling, LAmbro gibi üreticilerin 22 gramlarını koli koli kullandım emin ol sıcak havalarda bile 22 gr bile çok sert patlayarak hem avcıya rahatsızlık veriyor hem tüfeği zorluyor hemde kuşu delip geçerek öldürmüyor. İmkanın var ise çok sıcaklar için kendi fişeğini kendin doldurmak en iyisi benim fırsatım olmuyor hava çok ısındığında avı bu sebeplerden bırakmak zorunda kalıyorum ki zaten köpeklerimde pert oluyor.

İstersen Kayseri' deki av bayisi arkadaşlarımdan halen 22 gr 20cal  sterling fişek tedarik edebilirsin. Çulluk için 25 gr RC Sipe yada Bornaghi 5 şok ile çok verim alabileceğin fişeklerdir. 

Not: İmza fotoğrafımdaki tüfek bizim 20 cal Avsan Paze 61 NAmludur. Bu namlu uzunluğu bu kalibre için çok uygun ve dengeli duruyor bence...

Rastgele....
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 18:22:22 Gönderen: Taşkın GESİLİ »
Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhabalar.
Babam senelerdir bıldırcın üveyik ve çulluk avlarında 20 numara kullanır.

fakat piyasadaki fişekleri pek begenmiyor 12 numarayıda 20 numarayıda kendisi doldurur bunun 12 numara için kompesörlü bir mach marka amerikan malı fisek doldumar makinamız var onun bürün parçalaeının aynısını 20 no. için yaptırdı.

66 namlu mobil şoklu bir pozesi var. buldırcında 21 gr. üveyikte ve çullukta 26- 28 gr atıyor özellikle 3 ve 4 şokla çok iyi verim aldığını söyler hep. Abimde bende babam kadar iyi bir atıcı olmadığımız için 20 noya alışamadık.
tavsiyem biraz trap skeet atmanız alışmanız daha kolay olur diye düşünmekteyim.

Saygılar.
1990 İstanbul tuzla

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
Burak namlu boyu 66 olsa çok güzel olurdu.. Sana tavsiyem 22 gram sterling kullanman..facebook ta benim profilde var..kayseride bayii arkadaş özel yaptırdı..biz çok memnunuz... Dahada özel olsun dersen 1 gram barut 20 gram saçma ile kendin dolduracaksın.. Bıldırcın için.. Patladı mı patlamadımı anlaşılmaz..
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Yedi sene boyunca her avda,20 cal 66 namlu 4-3 sabit şok huğlu kullandım. Tecrubelerime göre,1 ve 2 şokları hiç kullanamayacağınızı düşünüyorum.Bence üzerine 4-3 şokları sabitleyin kalsın.Çünkü 5 şoku da taksanız grupman fazla değişmeyecek,saçmalar toplu gider.En büyük saçma numaranız 6 veya 7 olsun.En beğendiğim fişek 20 cal de Armusa olmuştu(Sarı kutulardan)...Bu fişeklerle acayıp uzak bir mesafeden vurduğum iki kekliği hala unutamıyorum..Ancak şimdi internete baktığımda dispersant hatta keçe tapalarını bile bulmak mümkün.Eskiden bu kadar çeşit yoktu.Denemeniz lazım,ne kadar çeşit o kadar kafa karışıklığı... :) Eskiden tüfek şokları sabitti,uygun fişeği de buldun mu avı bilinçli vururdun.Şİmdi şoklar bol fişekler envayi çeşit hal böyle olunca yorumlarda çeşit çeşit :)Bu sebepten hala sabit şoklu tüfek kullanırım..

Çok haklısınız Kadri bey...Fişek şok saçma numarası gramaj grupman derken ortaya Quantum Problemi çıkıyor :D Genelde ördek avı yaptığım için ördek avında sabit şoklu tüfek kullanıyorum..Bu 20 cal'nin de ayarını bulduğumda o şekilde devam ederim büyük ihtimalle..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Burak Bey,

İnşallah istediğin verimi 71 namlu ile de alırsın ve yedek namluya gerek kalmaz.

Ancak 22gr fişekleri Kayseri' de av bayilerimiz 20 cal poze ve çifte kullanımı bıldırcında çok fazla olduğundan ve çok fazla fişek tüketildiğinden kendileri toplu sipariş ile özel olarak ürettirip satıyor. Jet, Sterling, LAmbro gibi üreticilerin 22 gramlarını koli koli kullandım emin ol sıcak havalarda bile 22 gr bile çok sert patlayarak hem avcıya rahatsızlık veriyor hem tüfeği zorluyor hemde kuşu delip geçerek öldürmüyor. İmkanın var ise çok sıcaklar için kendi fişeğini kendin doldurmak en iyisi benim fırsatım olmuyor hava çok ısındığında avı bu sebeplerden bırakmak zorunda kalıyorum ki zaten köpeklerimde pert oluyor.

İstersen Kayseri' deki av bayisi arkadaşlarımdan halen 22 gr 20cal  sterling fişek tedarik edebilirsin. Çulluk için 25 gr RC Sipe yada Bornaghi 5 şok ile çok verim alabileceğin fişeklerdir. 

Not: İmza fotoğrafımdaki tüfek bizim 20 cal Avsan Paze 61 NAmludur. Bu namlu uzunluğu bu kalibre için çok uygun ve dengeli duruyor bence...

Rastgele....

Geçtiğimiz sezon bir hevesle 12 cal fişek doldurmaya başlamıştım ama belli bir süre sonra benim için cazibesini yitirdi Taşkın hocam..Bir daha da doldurmayı düşünmüyorum..Ama bahsettiğiniz 22 gram fişekleri inceleyebileceğim bir site linki varsa paylaşırsanız memnun olurum..Bıldırcın avı karadenizde sonlara yaklaştı..Çulluk için 22 gram hafif gelir mi dersiniz ?
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Merhabalar.
Babam senelerdir bıldırcın üveyik ve çulluk avlarında 20 numara kullanır.

fakat piyasadaki fişekleri pek begenmiyor 12 numarayıda 20 numarayıda kendisi doldurur bunun 12 numara için kompesörlü bir mach marka amerikan malı fisek doldumar makinamız var onun bürün parçalaeının aynısını 20 no. için yaptırdı.

66 namlu mobil şoklu bir pozesi var. buldırcında 21 gr. üveyikte ve çullukta 26- 28 gr atıyor özellikle 3 ve 4 şokla çok iyi verim aldığını söyler hep. Abimde bende babam kadar iyi bir atıcı olmadığımız için 20 noya alışamadık.
tavsiyem biraz trap skeet atmanız alışmanız daha kolay olur diye düşünmekteyim.

Saygılar.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Ali bey..
Yaklaşık olarak lise yıllarımdan bu yana profesyonel olarak trap atıcılığı yapıyorum..O yüzden tüfeğe alışma konusunda bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ;) Fişek doldurma işine gelince geçtiğimiz sezon birkaç deneme yaptım fakat pek hoşuma gitmedi..Ayrıca bunun için vaktim de yok..Piyasadaki fişekleri sizlerin tavsiyesiyle deneyip en uygununu bulmaya çalışacağız artık..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Burak namlu boyu 66 olsa çok güzel olurdu.. Sana tavsiyem 22 gram sterling kullanman..facebook ta benim profilde var..kayseride bayii arkadaş özel yaptırdı..biz çok memnunuz... Dahada özel olsun dersen 1 gram barut 20 gram saçma ile kendin dolduracaksın.. Bıldırcın için.. Patladı mı patlamadımı anlaşılmaz..

Herkes 66 namlu diyor Mustafa abi ama dediğim gibi çabucak karar verip aldığım bir tüfek oldu..Memnun kalırsam avrupa bir 20 cal 66 namlu almayı düşünüyorum..Faebooktaki profile de bakıp bir inceleyeyim o zaman abi..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hayırlı olsun???  tüfeğin resmini yükle belki bizide gaza getirir
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
hayırlı olsun???  tüfeğin resmini yükle belki bizide gaza getirir

Ergin bey iş yoğunluğundan bakamıyorum ama en kısa zamanda yükleyeceğim fotoğrafları..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Fabrika sitesindeki görüntüsü böyle..Torun 512 B..

Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bu gidişle herkes 20 numaraya geçecek bende hatsann raider aldım 20 no 36 no dan biraz fark var zannediyordum ama iki katı imiş  fark boşuna 12 no soba borusunu taşımaya gerek yok 12 no ile 20 tüfekler arasında yarım kilo fark vardır ağılıktan şişkayetçi olanlar 20 no ya geşsin
bu arada burak bey hayırlı olsun güle güle kullanın
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Teşekkür ederim Yavuz bey..Ağırlık anlamında bir şikayetim yoktu benim..Sadece hoşuma gittiği için 20 cal tüfek aldım..Belki dediğiniz gibi ağırlık konusunda avantajı da hoşuma gider..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

The following users thanked this post: Yavuz YILDIZ

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Bir düzeltme yapayım arkadaşlar namlu 66'mış..O gün dikkat etmemiştim.. :)
71 cm hakkında yorumları duyunca biraz pişman olmuştum ama sonradan rahatladım..Ama hala daha fişek sıkıntısı yaşıyoruz..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
hayırlı olsun güle güle kullanın.Bıldırcın için teferruata gerek yok yaf 25 g bıor tapa 10 n ilaçtır.üveyikte 26 g B&P power 7- 8  çullukta 25-28 g bıor 8-9 fazla kafa yormayın yıllardır trap atıcılığı yapan biri için hiç sorun olmaz
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2015, 14:19:39 Gönderen: Mehmet AKKUŞ »
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN